Gemini GO

// For ordens skyld: Ikke sponsa, men inneholder både bilder og koselig gratisreklame for nå to maskiner – som frua rett og slett digger. I dag ankom den nye Gemini GO heimen, og er installert og testa i «hobbyhula» mi 

Hvis du er en av dem som fulgte bloggen jeg aktivt skreiv før (Lykkeboet) så leste du kanskje om kasus leveranse før jul i fjor?! Da bestilte jeg meg den foreløpig nyeste maskina til Crafters Companion – Gemini Junior, og da den ankom landet ble den stående å «klø» på Alnabru hele 20 dager før den kom seg over «heia» og til meg.

Les innlegget om Gemini Junior her om du vil..

Nå har altså samme merke kommet med en like sterk – men en del mindre maskin. Gemini GO. Hurra tenkte frua, denne ville jeg ha i «hobbyhula» mi av flere grunner, og nå – etter nok en runde med ventetid, men heldigvis litt kortere enn forrige gang er den her hos meg. Jippi =)

Ble du nå nysgjerrig på denne så deler jeg en YouTube link med deg slik at jeg ikke behøver å skrive hva du sjøl kan se..

For oss som har kortlaging eller scrapping som hobby så er en slik maskin genialt, ikke bare én heller vettu. Nå har jeg tre slike elektriske stansemaskiner i 3 ulike størrelser – og jeg digger dem alle. Hvorfor jeg har tre kommer jo for det første av rekkefølgen jeg har fått dem i, men også av at utviklingen trasker avgårde på dette området også.

Disse to av tre Gemini maskinene jeg har i «hula» nå har et veldig godt trykk. De kutter igjennom veldig mange typer materialer, noe min eldste og største maskin ikke gjør like godt – så ulike maskiner har ulike egenskaper =) Rett å slett..

Litt om og rundt dies og min nye oppbevaring av dem skrev jeg om i går..

Dies er enkelt forklart figurer, og eller fasonger som pepperkakeformer bare mye tynnere – for å stanse ut i papir og eller andre materialer via denne typen maskiner.

Gemini maskinene har de samme kvalitetene, mestere på trykk! De er virkelig noen «råtasser» – så gode at de slettes ikke er å få tak i her i landet (enda?!) – noe jeg ikke syns er like moro, men kanskje noen vil se verdien av å ta dem inn en dag der framme? Jeg vil i alle fall varmt og fra hjerterota anbefale både Gemini Junior OG Gemini GO maskinene til likesinna craftere.

 Det fine lille store ekstra med denne GO er nettop det, GO! Med en «omformer» og en «power bank» av samme type som til mobiltelefoner kan en enkelt ta med seg maskina hvor enn man vil holde på med hobbyen sin. Om det er på camping, hytte, messe, treff – ta den med dit du vil =) Slettes ikke dumt det der, ser for meg noen koselige stunder på hytta med denna der fremme.

Send gjerne en melding eller snap om du skulle lure på noe rundt en av disse maskinene. Har nemlig ingen planer om å spamme maskiner i innlegg her inne 😉 Bare tipse at de finnes og at jeg digger de =)

Denne blei testa fra «hobbyhula» i kveld – så den fikk med andre ord æren av å innvie mitt nye rom – selv om ikke alt er helt i orden der inne enda – greide jo ikke vente med å prøve den selvfølgelig =)

Har du Jernbanefrua på snapchat kan du se testrunden fra «hobbyhula» på storyen. 

I morgen kommer de siste småmøblene inn i «hula» og da blir jeg endelig helt ferdig der inne. Alt ligger linet opp i hauger og bare venter på at en passende skuff skal bli sånn passe skuffa (tørt…) og da kan jeg ta noen bilder å vise fram =) Ser målstreken =)

#ikkesponset #crafterscompanion #geminijunior #geminigo #kortmaker #håndlagdekort #scrapping #hobby #hobbyrom #blogg             

12 kommentarer om “Gemini GO

Kommentarer er stengt.