Gemini GO

12 kommentarer om “Gemini GO”

 1. Jeg tittet på filmen, skjønte ikke helt jeg men….lagde den figurer og slikt. Jeg er helt grønn på det området skjønner du…skal google mer. Ha en fin dag du 🙂

  Liker

 2. Den maskina er genial<3 nå holder ikke jeg på med den hobbyn du gjør, men jeg ser jo verdien av hjelpemidler som gjør «jobben» lystbetont<3 det er morro at du viser frem og tipser oss som leser innlegget ditt, veldig snilt<3 Jeg blir inspirert av deg<3 til å holde på med mitt<3 det er en god følelse<3 og det å bare å synke inn i «hobbybobla» er veldig fint- å bare være- ❤ ❤
  Lykke til med finishen idag og innvigelse av et etterlengtet rom som nå skal gi deg energi, masse moro, glede og «tankevirksomhetsavslapning»<3 gleder meg til å få bli med på din reise her<3 ønsker deg en super fin fredag med mye glede og latter, gode samtaler og kjærlighet<3 klem

  Liker

 3. Dette skjønner jeg ingenting av..men driver å leser en roman nå, hvor hun driver med sånn kort laging som deg, og da kom dette ordet dies frem..og jeg skjønte det hadde noe med denne hobbyen og gjøre…hihih…Så godt det nærmer seg slutten…og du må ha en god ny dag!

  Liker

 4. solliv: Den kutter :-)) Når jeg la papiret over cowboyhatten og sendte den igjennom så stanset den ut hatten med mønster og preging – for meg 🙂 Kan og skal ta flere slike snutter helt fra bunnen av. Bare koselig om du vil skjønne litt av hobbyen og dens maskiner ❤

  Liker

 5. Toini: Da tror jeg at jeg har gjettet boka kanskje?! Lest om en som har en hovedperson som lager kort :-)) Dies er som smalere «pepperkakeformer» til papir og andre materialer. Noen er med mønster og ekstra dill – andre helt enke omriss av figurer 🙂 Håper du koser deg med boka di og har en finfin dag :-))

  Liker

 6. Orkidedatter: Husker godt dagen jeg fikk en slik stansemaskin. Den var manuell så jeg måtte sveive igjennom selv – både en, to og tre ganger 🙂 Finnes fortsatt en del manuelle maskiner i salg, men på grunn av armene jublet jeg den dagen elektrisk var å få tak i ❤ Det blir litt som å kløne med ei klesrulle med en manuell maskin – men koselig det også. Har den enda den første, nå når denne GO er i hus så blir nok den første en liten pensjonist. Med disse kan kan stanse ut selve kortets fasong, rammer, figurer, border – til og med dies til stempler finnes så en slipper å klippe ut om man vil det. Disse gjør veldig mye enklere. Og denne GO trenger ikke å stå fast, at man kan ta den med seg tenker jeg kan være gull for mange, selv om den ikke tar de største diesene :-)) Ble mye prat nå. Hehe, håper du har en herlig start på din fredag ❤ og at den smiler om kapp med høstsola ❤ Klem klem. Jeg var så heldig å møte 2 møbler i gangen når jeg sto opp. 2 av 4 ønskede – men tror jeg skal greie å komme i mål med de likevel ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s