Velkommen inn i «hobbyhula» mi..

Velkommen inn i «hula» mi. Dette er mitt rom, ingen tvil om det – det står jo på skiltet. He he.

Endelig Nå har jeg «offisielt» flytta fra «kvadraten» nede og inn i «hobbyhula» mi oppe. Det er så herlig å endelig være ferdig med rommet, ferdig med andre etasjen og til slutt ferdig innflytta så jeg kan begynne å bruke rommet for ramme alvor

For 6 år siden fikk vi nøklene til vårt nybygde hjem, vel i alle fall den første av halvannen etasje. Vi valgte å vente med å innrede andre etasjen, gjøre det selv etter å ha spart opp noen kroner. Men da uheldige ting begynte å skje ble det satt på vent. En etter en hendelse tok over både økonomi og hjerte – så denne prosessen tok brått en del lengre tid enn vi så for oss og ønska. Men nå, nå er endelig hele huset ferdig – det har tatt både tid og masse energi de siste ukene – men nå har jeg installert meg noenlunde ferdig i det rommet i huset som skulle bli mitt. Mangler kun en god stol i kontorkroken, og noen flere magnetskinner i taket. Alt til sin tid tenker jeg.

Men akkurat kan du få «bli med inn» en liten tur, hvis du vil og blar deg videre 😉

Ja, velkommen «inn» til meg og mitt. Det er ikke fritt for at frua er en liten smule ellevill av begeistring over å endelig ha et hobbyrom som (foreløpig) dekker alle behov. He he, sier foreløpig da det jo skal funke i forhåpentligvis veldig mange år – og det er jeg rimelig sikker på at det gjør.

Skriver litt under bildene, hjørne for hjørne – eller «bæta førr bæta» om du vil 😉 Detaljer får komme i innlegg seinere.

Her ser du den nye lesekroken min, med popanlegget og en del eldre bilder av, ja – meg sjøl. He he. Gemalen insisterte på faktum – fortiden er en liten del av nå og fremtid, så jeg kom i alle fall på en vegg her i livet 😉 he he, passa godt på å ikke havne på ei hylle i alle fall 😉 Ironi..

Her har du blogghjørnet / kontoret mitt fra to vinkler. Digger denne plassen. Masse «rom» og lys. Ser for meg mange gode timer med både blogg, andre ting og «The Sims» spillet frua liker å kose seg med her framover.

Her ser du arbeidsdelen fra fire sider. Laget til mange fine arbeidsstasjoner og oppbevaringssystemer, for å kunne lage utallige mengder kort – som jeg håper vil glede andre like mye som det vil glede meg å lage dem Her ser du magnetskinnene med dies på. Her vil det snart komme fler.

Øverst til venstre i de første to bildene ser du også en kaffe / te krok. Frua tok med seg både kaffemaskina og vannkoker opp – he he, slapp av gemalen er redda – vi fikk ny vannkoker for et års tid siden og da tok jeg vare på den gamle til «hobbyhula» kaffemaskina vi fikk mot å kjøpe noen poser kaffe via et tilbud har ikke blitt så mye brukt nede, så jeg tenkte den kunne gjøre mer nytte for seg oppe. Veldig veldig greit å finne steder ting kan komme til nytte..

Så, her er altså rommet jeg har skrevet så mye om de siste ukene. Det har blitt mange innlegg underveis, nærmest skrevet om rommet fra A – Å, noe som jo kan være moro å kikke tilbake på.

Et hobbyrom blir til..

Det har vært et veldig givende og fint prosjekt å holde på med, mest for gemalen – han skal ha all mulig slags ære for detta rommet – ja hele andre etasjen Frua har bistått som håndlanger, moralsk støtte, kaffetrakter trykker og kokke store deler av «ferden» og tatt over innredning ettersom ting har blitt ferdig. Uansett tar jeg ikke i, når jeg sier at nå er det endelig ferdig der oppe – og at ting smått om senn vil falle ned mot «normalen» igjen både på det ene og det andre plan. He he. Her inne også, kanskje 😉 he he.

Har du frua på Snapchat så kan du veldig snart få en omvisning der inne – men hva synes du?
Noen detaljer du vil vite mer om kanskje?

#ikkesponset #ikkesponsa #hobbyrom #craftroom #interiør #interior #interiørinspo #planløsning #kontor #arbeidsrom #håndlagetkort #håndarbeid #kortmaker #kort #scrapping #lesekrok #lese #musikk #glede #lykke #blogg              

18 kommentarer om “Velkommen inn i «hobbyhula» mi..

 1. Så gøy å se …koselig lesekrok og så deilig med en egen «bloggeplass»..også slippe å gå ned for å sette på kaffen…høres praktisk ut :)) God jobba av mannen ..og deg ! Her vil du nok trives godt… God helg videre ❤

  Liker

 2. annebe: Hatt god tid til å planlegge «hula» mi, og noen tilfeldigheter har gjort det enda bedre enn jeg kunne drømme om ❤ Håper du har en finfin fredagskveld så langt. Helgeklem 🙂

  Liker

 3. Åååå det ser så herlig ut! Så stort! Tre forskjellige avdelinger liksom….Det må jo være så deilig å få alt på et sted, OG et sted og kunne trekke seg tilbake og bare kose seg med ALT man liker! Ja jeg har fått inspirasjon av å høre om deg og andre som har gjort om, og driver å bygger…så jeg har rydda og gjort om på hunderommet og stua…Skal fortsette nede på gjesterommet…Få bort overflødig stasj, og få ting litt mer lettvint…Man samler så mye «skrot» så nå vil jeg ha det meste bort…men blir bare bort til lofte….mye minner man må ha…Det var blitt super fint på hobbyrommet ditt! Gratulerer!!

  Liker

 4. Toini: Takk for det snille :-)) Føler meg både heldig og «salig» som har fått til så mye der inne. Rommet er på ca 17m2 totalt, så med alt detta så er det ikke rom for linedance – men å rocke litt går. He he 🙂 Veldig herlig å ha alt på ett sted syns jeg, gemalen har nesten hele garasjen med eget rom over til sin modelljernbane, så det var herlig å komme i mål med mitt fristed ❤ Gleder meg til å se hva du får til hos deg – godt å ha en plass å holde på med bilder og kan jeg tenke meg 🙂 men skrot blir det mye av. Vi hadde container her en uke i fjor sommer :-))

  Liker

 5. Utrolig kjekt å se, dette var bare så fint. Her har du arbeidsdagen din. Tenk så fine dager du får her…herlig. Jeg ble helt satt ut. Gratulerer…….

  Liker

 6. Gratulerer<3 helt herlig<3 for et skue av bilder og for et ROM<3 her har du klart å utnytte hver en centimeter :)) Du er god på innredning, men ikke bare det, du er god på utseende også. Hver en detalj er satt dit med kjærlighet, det virker sånn ut av bildene syns jeg<3 Jeg vet hvor mye dette betyr for deg<3 og da blir jeg målløs<3 Gemalen din har stått på for fruen sin og all heder og ære til han-kort aplaus og jubel<3 sammen er dere de beste<3 Jeg gleder meg til å følge deg her fra hula di<3 her kommer du til å «flytte inn» og litt usikker om du kommer ut igjen:))) Mange følelser, svette, blod og tårer har ført til dette, nå håper jeg rommet gir ro i sjela, slappe av, glede og fine stunder<3 rett og slett terapi for deg, der du gjør det du elsker<3
  Ønsker deg en kjempe fin lørdag<3 kos deg og dere<3 Glad i deg<3 klem

  Liker

 7. Orkidedatter: Tusen takk for det ❤ Sa litt mutt til gemalen her om dagen at, det blei ikke plass til senga mi. Ha ha, så han skjønner nok akkurat hvor mye dette betyr for frua – å ha et sted med luft rundt meg til å lage kort, blogge og eller lese eller kun sitte å nyte ❤ Aldri hatt et sånt sted før, ikke siden jeg var lita – så dette blir så bra som det kan ❤ Glad i deg også snupp – håper dere nyter lørdagen så langt :-)) Klem

  Liker

 8. Så flott det ble! Det ser ut til å dekke et ganske utstrakt behov ja. Med alt innen rekkevidde.
  Er nesten litt misunn-unnelig! (liker ikke ordet misunnelig)
  Jeg savner å ha et eget hobbyrom.
  Kos deg masse der, vakre, med mange kommende prosjekter som du kan dele med oss etterhvert.
  Klemmmmm ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s