Velkommen inn i «hobbyhula» mi..

Velkommen inn i «hula» mi. Dette er mitt rom, ingen tvil om det – det står jo på skiltet. He he.

Endelig Nå har jeg «offisielt» flytta fra «kvadraten» nede og inn i «hobbyhula» mi oppe. Det er så herlig å endelig være ferdig med rommet, ferdig med andre etasjen og til slutt ferdig innflytta så jeg kan begynne å bruke rommet for ramme alvor

For 6 år siden fikk vi nøklene til vårt nybygde hjem, vel i alle fall den første av halvannen etasje. Vi valgte å vente med å innrede andre etasjen, gjøre det selv etter å ha spart opp noen kroner. Men da uheldige ting begynte å skje ble det satt på vent. En etter en hendelse tok over både økonomi og hjerte – så denne prosessen tok brått en del lengre tid enn vi så for oss og ønska. Men nå, nå er endelig hele huset ferdig – det har tatt både tid og masse energi de siste ukene – men nå har jeg installert meg noenlunde ferdig i det rommet i huset som skulle bli mitt. Mangler kun en god stol i kontorkroken, og noen flere magnetskinner i taket. Alt til sin tid tenker jeg.

Men akkurat kan du få «bli med inn» en liten tur, hvis du vil og blar deg videre 😉

Ja, velkommen «inn» til meg og mitt. Det er ikke fritt for at frua er en liten smule ellevill av begeistring over å endelig ha et hobbyrom som (foreløpig) dekker alle behov. He he, sier foreløpig da det jo skal funke i forhåpentligvis veldig mange år – og det er jeg rimelig sikker på at det gjør.

Skriver litt under bildene, hjørne for hjørne – eller «bæta førr bæta» om du vil 😉 Detaljer får komme i innlegg seinere.

Her ser du den nye lesekroken min, med popanlegget og en del eldre bilder av, ja – meg sjøl. He he. Gemalen insisterte på faktum – fortiden er en liten del av nå og fremtid, så jeg kom i alle fall på en vegg her i livet 😉 he he, passa godt på å ikke havne på ei hylle i alle fall 😉 Ironi..

Her har du blogghjørnet / kontoret mitt fra to vinkler. Digger denne plassen. Masse «rom» og lys. Ser for meg mange gode timer med både blogg, andre ting og «The Sims» spillet frua liker å kose seg med her framover.

Her ser du arbeidsdelen fra fire sider. Laget til mange fine arbeidsstasjoner og oppbevaringssystemer, for å kunne lage utallige mengder kort – som jeg håper vil glede andre like mye som det vil glede meg å lage dem Her ser du magnetskinnene med dies på. Her vil det snart komme fler.

Øverst til venstre i de første to bildene ser du også en kaffe / te krok. Frua tok med seg både kaffemaskina og vannkoker opp – he he, slapp av gemalen er redda – vi fikk ny vannkoker for et års tid siden og da tok jeg vare på den gamle til «hobbyhula» kaffemaskina vi fikk mot å kjøpe noen poser kaffe via et tilbud har ikke blitt så mye brukt nede, så jeg tenkte den kunne gjøre mer nytte for seg oppe. Veldig veldig greit å finne steder ting kan komme til nytte..

Så, her er altså rommet jeg har skrevet så mye om de siste ukene. Det har blitt mange innlegg underveis, nærmest skrevet om rommet fra A – Å, noe som jo kan være moro å kikke tilbake på.

Et hobbyrom blir til..

Det har vært et veldig givende og fint prosjekt å holde på med, mest for gemalen – han skal ha all mulig slags ære for detta rommet – ja hele andre etasjen Frua har bistått som håndlanger, moralsk støtte, kaffetrakter trykker og kokke store deler av «ferden» og tatt over innredning ettersom ting har blitt ferdig. Uansett tar jeg ikke i, når jeg sier at nå er det endelig ferdig der oppe – og at ting smått om senn vil falle ned mot «normalen» igjen både på det ene og det andre plan. He he. Her inne også, kanskje 😉 he he.

Har du frua på Snapchat så kan du veldig snart få en omvisning der inne – men hva synes du?
Noen detaljer du vil vite mer om kanskje?

#ikkesponset #ikkesponsa #hobbyrom #craftroom #interiør #interior #interiørinspo #planløsning #kontor #arbeidsrom #håndlagetkort #håndarbeid #kortmaker #kort #scrapping #lesekrok #lese #musikk #glede #lykke #blogg              

18 kommentarer om “Velkommen inn i «hobbyhula» mi..

 1. Orkidedatter: Tusen takk for det ❤ Sa litt mutt til gemalen her om dagen at, det blei ikke plass til senga mi. Ha ha, så han skjønner nok akkurat hvor mye dette betyr for frua – å ha et sted med luft rundt meg til å lage kort, blogge og eller lese eller kun sitte å nyte ❤ Aldri hatt et sånt sted før, ikke siden jeg var lita – så dette blir så bra som det kan ❤ Glad i deg også snupp – håper dere nyter lørdagen så langt :-)) Klem

  Liker

 2. Så flott det ble! Det ser ut til å dekke et ganske utstrakt behov ja. Med alt innen rekkevidde.
  Er nesten litt misunn-unnelig! (liker ikke ordet misunnelig)
  Jeg savner å ha et eget hobbyrom.
  Kos deg masse der, vakre, med mange kommende prosjekter som du kan dele med oss etterhvert.
  Klemmmmm ❤

  Liker

Kommentarer er stengt.