Utladet, den berømte ballongen er tom..

En lørdag har jogga forbi, og hva har vi brukt denne dagen til?! Veldig veldig lite..

Etter gårsdagen gikk frua i 0. Gemalen hadde siste nattevakt for denne runden i natt – så når han kom seg på beina i dag reiste vi en tur på butikken – og utenom det har vi begge oppholdt oss i henholdsvis sofa og stol. Å bli ferdig med «hobbyhula» stakk hull på en «ballong» det sprakk ikke sånn brått og brutalt, mer «psssssssssss» tomt.. siden vi skal bort på familiebesøk i mårra så lot vi denne dagen være tom, helt tom..

Ta gjerne en titt inn i «hobbyhula» om du vil =))

Etter gemalen reiste på nattevakt i går gikk jeg opp i «hula» mi og lagde det aller første kortet – det var helt herlig, et par snutter av det er fortsatt å se på Jernbanefrua – snap. La ut en del snutter i går kveld, men sletta mange av dem i dag da jeg fikk meldinger fra såpass mange som ønska seg en «nybegynner» seanse, det var jo veldig koselig å lese – så det kommer.

Det er faktisk en utfordring kjente jeg helt plutselig, jeg kjente med ett veldig på at det å snakke om hobbyen gjør jeg mest med likesinna – andre som veit hva jeg snakker om. Å fortelle andre, som ikke holder på med det samme – om hobbyen viste seg å bli bittelitt feil uansett hvordan jeg ordla meg, så jeg skal sette i gang topplokket å starte heeeelt fra bunnen av en kveld det passer =)

Kanskje det leder an til at du får lyst til å prøve å lage kort sjøl en gang?! Bare fantasien som stopper – og det er ikke så mye en trenger for å starte. Det starter i grunn smått for de fleste før det «baller på seg» he he… Tusen takk til alle som har lyst til å se litt, gleder meg å kanskje kunne inspirere..

Men før den tid er det kveld i brøtte, og nå setter vi på tittekassa for andre gang denna uka. Nesten ny pers siden jul?! Finner sofaen igjen og lørdagsfilmen. He he he.

#sliten #utladet #lørdag #blogg             

12 kommentarer om “Utladet, den berømte ballongen er tom..

  1. Det er ikke så rart piffen går litt ut..dere har jo holdt på lenge nå…og det tar på….Godt å gjøre ingenting innimellom….Ha en god søndag!

    Liker

  2. Toini: Nei det er noe med det der – når man er ferdig med ting som har tatt mer energi enn man greide å tro 🙂 Det har vært en lang og god søndag – ser frem til å lese meg opp igjen på blogg i morgen :-)) Håper du har hatt en like fin dag 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.