Utladet, den berømte ballongen er tom..

12 kommentarer om “Utladet, den berømte ballongen er tom..”

 1. Det er deilig med slike dager hvor man ikke har planer i det hele tatt, og man trenger det.
  Jeg så på snappen du hadde delt, og jeg ble kjempeimponert over det du delte! Du er kjempekreativ! Det var kjempegøy å få en omvisning der ja 🙂
  Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 2. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Den var nok sårt trengt nå, denne 0 dagen :-)) Synes du det?! Så koselig å lese – men jeg forsto fort av alle spørsmålene at jeg begynte litt feil. Så får planlegge litt bedre å fortelle litt smartere. Tusen takk for at du likte det ❤ Håper du har hatt og har en finfin lørdag :-))

  Liker

 3. Absolutt en dag man trenger, høres herlig ut det også, skjønner deg og dere godt<3 Jeg har for mange år siden laga et slikt kort sjøl og skjønner at utviklinga går fremover med både elektriske greier og andre duppeditter. Men jeg liker duppeditter og slik<3,koselig var uansett:) men jeg gleder meg til å lese om deg og ditt<3 kos deg i morra<3 blir familiebesøk her med oss også.
  Sov godt vennen:))klem

  Liker

 4. Orkidedatter: Vi «landa» og har mer eller mindre sitti i hvert vårt møbel å forsøkt å lade ❤ Duppeditter er bra, jo fler jo bedre. He he 🙂 Koselig å lese at du vil lese mer om det, og morgendagen høres kos ut for oss begge to ❤ Håper natten blir fin med gode drømmer ❤ Klem klem.

  Liker

 5. Toini: Nei det er noe med det der – når man er ferdig med ting som har tatt mer energi enn man greide å tro 🙂 Det har vært en lang og god søndag – ser frem til å lese meg opp igjen på blogg i morgen :-)) Håper du har hatt en like fin dag 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s