Utladet, den berømte ballongen er tom..

En lørdag har jogga forbi, og hva har vi brukt denne dagen til?! Veldig veldig lite..

Etter gårsdagen gikk frua i 0. Gemalen hadde siste nattevakt for denne runden i natt – så når han kom seg på beina i dag reiste vi en tur på butikken – og utenom det har vi begge oppholdt oss i henholdsvis sofa og stol. Å bli ferdig med «hobbyhula» stakk hull på en «ballong» det sprakk ikke sånn brått og brutalt, mer «psssssssssss» tomt.. siden vi skal bort på familiebesøk i mårra så lot vi denne dagen være tom, helt tom..

Ta gjerne en titt inn i «hobbyhula» om du vil =))

Etter gemalen reiste på nattevakt i går gikk jeg opp i «hula» mi og lagde det aller første kortet – det var helt herlig, et par snutter av det er fortsatt å se på Jernbanefrua – snap. La ut en del snutter i går kveld, men sletta mange av dem i dag da jeg fikk meldinger fra såpass mange som ønska seg en «nybegynner» seanse, det var jo veldig koselig å lese – så det kommer.

Det er faktisk en utfordring kjente jeg helt plutselig, jeg kjente med ett veldig på at det å snakke om hobbyen gjør jeg mest med likesinna – andre som veit hva jeg snakker om. Å fortelle andre, som ikke holder på med det samme – om hobbyen viste seg å bli bittelitt feil uansett hvordan jeg ordla meg, så jeg skal sette i gang topplokket å starte heeeelt fra bunnen av en kveld det passer =)

Kanskje det leder an til at du får lyst til å prøve å lage kort sjøl en gang?! Bare fantasien som stopper – og det er ikke så mye en trenger for å starte. Det starter i grunn smått for de fleste før det «baller på seg» he he… Tusen takk til alle som har lyst til å se litt, gleder meg å kanskje kunne inspirere..

Men før den tid er det kveld i brøtte, og nå setter vi på tittekassa for andre gang denna uka. Nesten ny pers siden jul?! Finner sofaen igjen og lørdagsfilmen. He he he.

#sliten #utladet #lørdag #blogg             

12 kommentarer om “Utladet, den berømte ballongen er tom..

 1. Det er deilig med slike dager hvor man ikke har planer i det hele tatt, og man trenger det.
  Jeg så på snappen du hadde delt, og jeg ble kjempeimponert over det du delte! Du er kjempekreativ! Det var kjempegøy å få en omvisning der ja 🙂
  Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 2. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Den var nok sårt trengt nå, denne 0 dagen :-)) Synes du det?! Så koselig å lese – men jeg forsto fort av alle spørsmålene at jeg begynte litt feil. Så får planlegge litt bedre å fortelle litt smartere. Tusen takk for at du likte det ❤ Håper du har hatt og har en finfin lørdag :-))

  Liker

 3. Absolutt en dag man trenger, høres herlig ut det også, skjønner deg og dere godt<3 Jeg har for mange år siden laga et slikt kort sjøl og skjønner at utviklinga går fremover med både elektriske greier og andre duppeditter. Men jeg liker duppeditter og slik<3,koselig var uansett:) men jeg gleder meg til å lese om deg og ditt<3 kos deg i morra<3 blir familiebesøk her med oss også.
  Sov godt vennen:))klem

  Liker

 4. Orkidedatter: Vi «landa» og har mer eller mindre sitti i hvert vårt møbel å forsøkt å lade ❤ Duppeditter er bra, jo fler jo bedre. He he 🙂 Koselig å lese at du vil lese mer om det, og morgendagen høres kos ut for oss begge to ❤ Håper natten blir fin med gode drømmer ❤ Klem klem.

  Liker

 5. Toini: Nei det er noe med det der – når man er ferdig med ting som har tatt mer energi enn man greide å tro 🙂 Det har vært en lang og god søndag – ser frem til å lese meg opp igjen på blogg i morgen :-)) Håper du har hatt en like fin dag 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s