Sender en blomst til en medblogger..

Lista fra fine og sprudlende dager er vanvittig kort til de såre og vonde dagene.

Vi «gikk» begge helt i 0 i går..

Men sjøl om det har vært mye å henge fingra i herover de siste ukene, og at vi nå er slitne vil ordne seg noenlunde igjen. Tar litt tid for meg, når batteriene går så langt ned så bruker de litt tid for å gidde å ta «strøm» men det vil jo komme på litt snart 🙂

For en medblogger her inne er det derimot helt andre tider nå, og jeg tar meg i å tenke masse på henne og hennes familie i disse dager. Som jeg starta innlegget med så snur ting fort, og jeg vil sende en stor tanke til en herlig dame som i disse dager står ovenfor tøffe tak.

Fotokjerring står i noen vanvittig tøffe dager ❤

Og jeg vil sende henne en liten blomst nå på mårran. Jeg som mange andre har stått i detta her sjøl noen ganger – kan fint kjenne på våre egne versjoner av detta her.

Ingen takler eller føler på sånne ting likt, så setninger som «jeg veit hvordan du har det» det bruker ikke jeg! Jeg veit nemlig ikke hvordan andre har det, men jeg evner å tenke meg deler av det. Jeg kan tenke meg hvordan følelser river og sliter – men kun ut i fra hvordan de reiv og sleit i meg.

Vit at jeg tenker på deg om dagen snille, og at jeg er her om jeg kan være til noen hjelp eller støtte ❤

Om et par timer setter vi nesa «nedover» mot Vestfold og min onkel og tante, det skal bli en veldig koselig dag ❤ Dager som detta er det ikke for mange av, alt for få faktisk. Det er jo ikke så innmari langt, men dagene, turnusen og planer jogger avsted… Som for mange av oss.

Uker galopperer avgårde – og vipps så har enda et år gått og julekort sendes. Man mener det jo ikke, prates på telefonen og vil gjerne sees oftere – men, men, men! Fortere enn man veit noe som helst om kan man jo igjen stå i slike dager, som «Fotokjerring» gjør akkurat nå – så i dag passer det utmerket å reise. Ikke at jeg drar en sammenlikning her nå – håper du skjønte tegninga jeg prøver å tegne. He he.

Så en liten og eller stor oppfordring til deg også i dag – kan være å ta kontakt, og kanskje avtale et møte med noen kjære som du ikke har snakka med ansikt til ansikt med på en god stund?!

Lag deg en så god dag som mulig åkkesom og uansett 😉

#kontakt #familie #tanker #blogg              

16 kommentarer om “Sender en blomst til en medblogger..

 1. ❤ flott innlegg med et viktig budskap<3 gir deg en klem<3 ønsker deg en super fin dag:)) dette ble for emosjonelt for meg, men du er helt herlig<3 over og ut…..

  Liker

 2. Det var kjempesnilt gjort av deg, og jeg sender henne en varm klem ❤ <<3 ❤ Du er nå en omsorgsfull blogger du ja ❤ 🙂 Jeg leste innleggget hennes, og jeg ble rørt til tårer.
  Håper dere får en kjempefin dag i Vestfold 🙂
  Ønsker deg en kjempefin søndag ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 3. Toril sin hverdag med musikken og kattene: ❤ Den evige runddansen i dette livet. Bare godt å vise medfølelse både i med og motgang ❤ Håper du har hatt en herlig søndag ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s