Ukens #39 i et «jafs» fra brøtte..

18 kommentarer om “Ukens #39 i et «jafs» fra brøtte..”

 1. Ja, helt sant det du sier til slutt i innlegget ditt, uker og måneder flyr fort- det vet både du og jeg-<3 men så herlig å lese uansett og åkkesom som du sier. Det må være en helt herlig følelse av å være ferdig<3 og jeg skjønner følelsen din med bloggen… men du er viktig, rommet er viktig for du er viktig og familie er viktig<3 hørtes ut som en alle tiders dag i går. Jeg tenker til hælja bare flyr avsted jeg, det kommer til å bli nye minner å ta vare på .
  Husk at det finnes bare en av deg og ta deg tid til å få samla deg fra 0 til full ladet<3 vill ikke miste deg alt:)) sender over tretoppa her en god klem med en varm tanke<3

  Liker

 2. Orkidedatter: Tida jogger avsted ja, noen ganger fint andre ganger pyton :-)) Alt er viktig, men det beste er vel «alt til sin tid» da blir det i alle fall ikke masse halvhjerta greier ❤ Tusen takk for at du er du 🙂 Jeg lader mens jeg gjør ting også jeg – lystbetonte greier er gull. Håper du har en herlig dag, og at høstferien smiler så langt ❤ God klem 🙂

  Liker

 3. Ja det ble jo så fint i den hula di :)) Jeg sier hælj..men skriver helg..har jo blitt «fin på det» av denne blogginga..hehe.. Trist med Kim Larsen..likte/liker veldig godt sangene og stemmen hans :)) Spennende med togtur.. Klem til deg ❤

  Liker

 4. annebe: He he, jeg også tok meg i å skrive så mye penere enn jeg snakker – så jeg prøver å snu mer om til «meg» på et forståelig plan riktignok :-)) Trist med begge to, de hadde fortjent flere gode år, men sånt bryr ikke sykdom seg noe som helst om. Håper du har en kjempefin mandag så langt ❤

  Liker

 5. solliv: Takk for det snille deg :-)) Den blir brukt ja, har en del timer der allerede – mest til å sortere å komme i orden, men har også laget det første kortet :-)) Håper du har hatt en finfin mandag 🙂

  Liker

 6. Toini: Ikke sant, helt enig – nå kan vi puste ut å møte vinteren uten å tenke på at snekring tar til i huset igjen til våren. Ute, kanskje. Men inne er det ferdig :-)) Håper du har hatt en finfin dag 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s