Med tøfler i tøfla tøflet frua avsted..

Noen ganger surrer jeg fælt, ingen hemmelighet i det hele tatt, noen ganger henger liksom ikke hue sammen med resten, så når jeg da fryser på beina – ja så kan det bli litt krøll.

Høsten har for alvor kommet, men kjøligere dager og ikke minst kvelder – mye vær og mer klær, sånn må det jo bare bli.

Jeg har noen sånne tøffel «sokker» som jeg har fått litt «dilla» på fra i sommer og utover høsten, enkle å smette føtta oppi og de har sånne knotter under så jeg slipper å ramle i all «trappetrening» som foregår enda. Vi har så smått begynt å rydde rommet som har fungert som et alt mulig rom nede – der inne hadde jeg «kvadraten» til hobbyene og det er ikke fritt for at det dukker opp ett og annet som hører hjemme oppe.

I mange år har jeg hatt for vane å smette føtta oppi crocks når jeg skal ut med søpla eller andre sånne kjappe ting både ute og inne – og en del vaner er som kjent vanskelige å legge fra seg. Siden tøffel «sokkene» er noe nytt for meg, ja så gikk det jo som det måtte gå. He he. Tenkte ikke over det heller jeg – før en nabo bemerka at jeg var særdeles praktisk i fottøyet når vi sto å snakka sammen ute.

Se så fint det er når deler av sløyfa på tøffel sokken tyter ut i ene hullet på crocksen. Off. Men, er det så nøye da?!

«Men, hømm.. Hvor lenge har jeg drevet med det her da?! Skal vi se, tøffel sokkene kom i hus en gang tidlig i sommer, nå er det oktober…. Kan ha reist i butikken sånn også jeg, aner ikke….» svarte jeg naboen flirende. He he.

Var visst veldig fort gjort å kombinere disse to, ikke merka at jeg på autopilot har gjort det jeg, så….

Men, jeg har i alle fall ikke fryst like mye på beina som jeg pleier denna årstiden – så det har jo vært godt for noe. Jeg fryser veldig lett på beina i overgang høst / vinter og vinter / vår – så kanskje detta tross alt kan være et tips verdt å dele?! He he he. Kanskje jeg kan lage mote?! He he.

Tatt meg i detta de siste dagene, og kommer nok til å sette tøfler med «innlagt varmedyse» på ønskelista i år, for å unngå eskapader med tøffel sokker i Crocs. Det kan vel nesten gå innunder begrepet det har blitt med sokker i sandaler?! He he (ironi)

Litt på siden av innlegget, men jo. Gemalen og jeg har kjørt ønskelister i alle år, videreført fra da jeg var lita. Veldig kjekt det der. Siden jeg har bursdag i november så synes gemalen det er veldig greit å få ei liste i slutten av oktober – som gjelder for både bursdag og jul. Å finne på ting vi tror den andre ønsker seg litt sånn på måfå gjelder altså ikke her. Vi ønsker oss stort sett smått og stort til hobbyene – noe den andre altså ikke har alt for mye greie på. He he he. Alt ellers er vi som andre like gode på å kjøpe inn når vi trenger det, så uten liste hadde jeg blitt smårar tror jeg?!

Uansett, nå sitter jeg her i tøffel sokkene – uten crocks, og det er kaldere det altså – så jo, det har hatt noe for seg, men tror det er bedre, og på tide å ønske seg ordentlige tøfler igjen. He he he.

#ikkesponset #crocks #tøfler #utflukt #humor #ironi #kløne #blogg              

20 kommentarer om “Med tøfler i tøfla tøflet frua avsted..

  1. Doc&Dask: Ikke dumt, ikke dumt :-)) Her havna det i søpla – men nå har jeg jo kommet på noe like genialt 😉 bare nappe av sløyfene på tøfla så er det helmaks 😉 he he.

    Liker

Kommentarer er stengt.