Med tøfler i tøfla tøflet frua avsted..

Noen ganger surrer jeg fælt, ingen hemmelighet i det hele tatt, noen ganger henger liksom ikke hue sammen med resten, så når jeg da fryser på beina – ja så kan det bli litt krøll.

Høsten har for alvor kommet, men kjøligere dager og ikke minst kvelder – mye vær og mer klær, sånn må det jo bare bli.

Jeg har noen sånne tøffel «sokker» som jeg har fått litt «dilla» på fra i sommer og utover høsten, enkle å smette føtta oppi og de har sånne knotter under så jeg slipper å ramle i all «trappetrening» som foregår enda. Vi har så smått begynt å rydde rommet som har fungert som et alt mulig rom nede – der inne hadde jeg «kvadraten» til hobbyene og det er ikke fritt for at det dukker opp ett og annet som hører hjemme oppe.

I mange år har jeg hatt for vane å smette føtta oppi crocks når jeg skal ut med søpla eller andre sånne kjappe ting både ute og inne – og en del vaner er som kjent vanskelige å legge fra seg. Siden tøffel «sokkene» er noe nytt for meg, ja så gikk det jo som det måtte gå. He he. Tenkte ikke over det heller jeg – før en nabo bemerka at jeg var særdeles praktisk i fottøyet når vi sto å snakka sammen ute.

Se så fint det er når deler av sløyfa på tøffel sokken tyter ut i ene hullet på crocksen. Off. Men, er det så nøye da?!

«Men, hømm.. Hvor lenge har jeg drevet med det her da?! Skal vi se, tøffel sokkene kom i hus en gang tidlig i sommer, nå er det oktober…. Kan ha reist i butikken sånn også jeg, aner ikke….» svarte jeg naboen flirende. He he.

Var visst veldig fort gjort å kombinere disse to, ikke merka at jeg på autopilot har gjort det jeg, så….

Men, jeg har i alle fall ikke fryst like mye på beina som jeg pleier denna årstiden – så det har jo vært godt for noe. Jeg fryser veldig lett på beina i overgang høst / vinter og vinter / vår – så kanskje detta tross alt kan være et tips verdt å dele?! He he he. Kanskje jeg kan lage mote?! He he.

Tatt meg i detta de siste dagene, og kommer nok til å sette tøfler med «innlagt varmedyse» på ønskelista i år, for å unngå eskapader med tøffel sokker i Crocs. Det kan vel nesten gå innunder begrepet det har blitt med sokker i sandaler?! He he (ironi)

Litt på siden av innlegget, men jo. Gemalen og jeg har kjørt ønskelister i alle år, videreført fra da jeg var lita. Veldig kjekt det der. Siden jeg har bursdag i november så synes gemalen det er veldig greit å få ei liste i slutten av oktober – som gjelder for både bursdag og jul. Å finne på ting vi tror den andre ønsker seg litt sånn på måfå gjelder altså ikke her. Vi ønsker oss stort sett smått og stort til hobbyene – noe den andre altså ikke har alt for mye greie på. He he he. Alt ellers er vi som andre like gode på å kjøpe inn når vi trenger det, så uten liste hadde jeg blitt smårar tror jeg?!

Uansett, nå sitter jeg her i tøffel sokkene – uten crocks, og det er kaldere det altså – så jo, det har hatt noe for seg, men tror det er bedre, og på tide å ønske seg ordentlige tøfler igjen. He he he.

#ikkesponset #crocks #tøfler #utflukt #humor #ironi #kløne #blogg              

20 kommentarer om “Med tøfler i tøfla tøflet frua avsted..

 1. Ha ha ha, herlige deg<3 en får ikke mere morro en lager sjøl, så du fikk da kvikka opp dagen til naboen, og meg. Må jo flire av deg her jeg sitter og leser. Artig.
  Det blir godt å få orden på kvadraten også tenker jeg. Det er jo så morro når en finner igjen ting;) og sånn liste er kjekk å ha, tommel opp for den. Jeg har en ting på lista mi… håper du har en finfin dag og den er like gull som deg<3 gjør noe fint, gjør noe bra og gjør små ting med stor kjærlighet<3 klem

  Liker

 2. Hahaha, dæven så like vi er! Noen ganger føler jeg at du skriver om meg. Nå har jeg ikke tøffelsokker, men har lyst til å spørre hvor du har fått tak i dem. Og jeg hadde GARANTERT klart å gjøre det samme. 😛 hahahaha

  Liker

 3. Orkidedatter: Nei det er nå helt sant :-)) Finnes moro i det meste bare en evner å se det ❤ Skal bli veldig ok å få rydda «roterommet» til en brukbart rom. Det har det aldri rekki å bli – det ble automatisk et rom for ting på vent og for å stue unna ting som ikke behøvde å stå fremme. Så tok jeg det ene hjørnet til hobby – å det spiste seg inn på alt det andre. He he. Fort gjort – nå skal det endelig gå an å bruke det til den opprinnelige planen, et sted for oppbevaring av sengetøy, duker og gardiner. Bokhyller og et kontorhjørne til gemalen :-)) Håper du har en herlig dag så langt ❤ at høstferien fortsetter å smile, selv i regn :-)) Klem klem

  Liker

 4. Har sånne Crocs med fòr vi, kjøpte på europris i fjor 😀 Perfekte til røyking og å lufte bikkja 😉 Tenker det er samme prinsippet, og ja de har vært på butikken også :p

  Liker

 5. Ja jeg har da sett fora crock jeg..ett eller annet sted…så…du får se etter det i vinter….hihihi…Ja de må da være litt store om du får tøfflene oppi der da…noe jeg også fint kunne ha gjort….Så fint med liste til jul..ja det ER umulig å finne på noe uten…Jeg og Bjørn har liksom kjøpt oss noe sammen..men nå som det er lite pakker når vi er så få..så har vi prøvd å finne på noe da…men vanskelig….Du må ha en god kveld!

  Liker

 6. Toini: Joda, hadde et par sånne for noen år siden, så de finnes :-)) Men for min del gikk det kun kort tid så løsna det foret :-/ så jeg sverger til å skille de, Crocs om sommeren og skikkelige tøfler om vinteren 🙂 funka å kombinere og altså 😉 Lister er gull, som du sier så er det ikke så mange pakker lengre, så vi bytter lister med ting vi ønsker oss hver for oss. Av enkelte får man jo sammen – så det er veldig koselig å gi hobbyting for eksempel som kan glede :-)) Håper du har hatt en finfin dag :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s