Med tøfler i tøfla tøflet frua avsted..

20 kommentarer om “Med tøfler i tøfla tøflet frua avsted..”

 1. Ha ha ha, herlige deg<3 en får ikke mere morro en lager sjøl, så du fikk da kvikka opp dagen til naboen, og meg. Må jo flire av deg her jeg sitter og leser. Artig.
  Det blir godt å få orden på kvadraten også tenker jeg. Det er jo så morro når en finner igjen ting;) og sånn liste er kjekk å ha, tommel opp for den. Jeg har en ting på lista mi… håper du har en finfin dag og den er like gull som deg<3 gjør noe fint, gjør noe bra og gjør små ting med stor kjærlighet<3 klem

  Liker

 2. Hahaha, dæven så like vi er! Noen ganger føler jeg at du skriver om meg. Nå har jeg ikke tøffelsokker, men har lyst til å spørre hvor du har fått tak i dem. Og jeg hadde GARANTERT klart å gjøre det samme. 😛 hahahaha

  Liker

 3. Orkidedatter: Nei det er nå helt sant :-)) Finnes moro i det meste bare en evner å se det ❤ Skal bli veldig ok å få rydda «roterommet» til en brukbart rom. Det har det aldri rekki å bli – det ble automatisk et rom for ting på vent og for å stue unna ting som ikke behøvde å stå fremme. Så tok jeg det ene hjørnet til hobby – å det spiste seg inn på alt det andre. He he. Fort gjort – nå skal det endelig gå an å bruke det til den opprinnelige planen, et sted for oppbevaring av sengetøy, duker og gardiner. Bokhyller og et kontorhjørne til gemalen :-)) Håper du har en herlig dag så langt ❤ at høstferien fortsetter å smile, selv i regn :-)) Klem klem

  Liker

 4. Har sånne Crocs med fòr vi, kjøpte på europris i fjor 😀 Perfekte til røyking og å lufte bikkja 😉 Tenker det er samme prinsippet, og ja de har vært på butikken også :p

  Liker

 5. Ja jeg har da sett fora crock jeg..ett eller annet sted…så…du får se etter det i vinter….hihihi…Ja de må da være litt store om du får tøfflene oppi der da…noe jeg også fint kunne ha gjort….Så fint med liste til jul..ja det ER umulig å finne på noe uten…Jeg og Bjørn har liksom kjøpt oss noe sammen..men nå som det er lite pakker når vi er så få..så har vi prøvd å finne på noe da…men vanskelig….Du må ha en god kveld!

  Liker

 6. Toini: Joda, hadde et par sånne for noen år siden, så de finnes :-)) Men for min del gikk det kun kort tid så løsna det foret :-/ så jeg sverger til å skille de, Crocs om sommeren og skikkelige tøfler om vinteren 🙂 funka å kombinere og altså 😉 Lister er gull, som du sier så er det ikke så mange pakker lengre, så vi bytter lister med ting vi ønsker oss hver for oss. Av enkelte får man jo sammen – så det er veldig koselig å gi hobbyting for eksempel som kan glede :-)) Håper du har hatt en finfin dag :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s