Med tøfler i tøfla tøflet frua avsted..

Noen ganger surrer jeg fælt, ingen hemmelighet i det hele tatt, noen ganger henger liksom ikke hue sammen med resten, så når jeg da fryser på beina – ja så kan det bli litt krøll.

Høsten har for alvor kommet, men kjøligere dager og ikke minst kvelder – mye vær og mer klær, sånn må det jo bare bli.

Jeg har noen sånne tøffel «sokker» som jeg har fått litt «dilla» på fra i sommer og utover høsten, enkle å smette føtta oppi og de har sånne knotter under så jeg slipper å ramle i all «trappetrening» som foregår enda. Vi har så smått begynt å rydde rommet som har fungert som et alt mulig rom nede – der inne hadde jeg «kvadraten» til hobbyene og det er ikke fritt for at det dukker opp ett og annet som hører hjemme oppe.

I mange år har jeg hatt for vane å smette føtta oppi crocks når jeg skal ut med søpla eller andre sånne kjappe ting både ute og inne – og en del vaner er som kjent vanskelige å legge fra seg. Siden tøffel «sokkene» er noe nytt for meg, ja så gikk det jo som det måtte gå. He he. Tenkte ikke over det heller jeg – før en nabo bemerka at jeg var særdeles praktisk i fottøyet når vi sto å snakka sammen ute.

Se så fint det er når deler av sløyfa på tøffel sokken tyter ut i ene hullet på crocksen. Off. Men, er det så nøye da?!

«Men, hømm.. Hvor lenge har jeg drevet med det her da?! Skal vi se, tøffel sokkene kom i hus en gang tidlig i sommer, nå er det oktober…. Kan ha reist i butikken sånn også jeg, aner ikke….» svarte jeg naboen flirende. He he.

Var visst veldig fort gjort å kombinere disse to, ikke merka at jeg på autopilot har gjort det jeg, så….

Men, jeg har i alle fall ikke fryst like mye på beina som jeg pleier denna årstiden – så det har jo vært godt for noe. Jeg fryser veldig lett på beina i overgang høst / vinter og vinter / vår – så kanskje detta tross alt kan være et tips verdt å dele?! He he he. Kanskje jeg kan lage mote?! He he.

Tatt meg i detta de siste dagene, og kommer nok til å sette tøfler med «innlagt varmedyse» på ønskelista i år, for å unngå eskapader med tøffel sokker i Crocs. Det kan vel nesten gå innunder begrepet det har blitt med sokker i sandaler?! He he (ironi)

Litt på siden av innlegget, men jo. Gemalen og jeg har kjørt ønskelister i alle år, videreført fra da jeg var lita. Veldig kjekt det der. Siden jeg har bursdag i november så synes gemalen det er veldig greit å få ei liste i slutten av oktober – som gjelder for både bursdag og jul. Å finne på ting vi tror den andre ønsker seg litt sånn på måfå gjelder altså ikke her. Vi ønsker oss stort sett smått og stort til hobbyene – noe den andre altså ikke har alt for mye greie på. He he he. Alt ellers er vi som andre like gode på å kjøpe inn når vi trenger det, så uten liste hadde jeg blitt smårar tror jeg?!

Uansett, nå sitter jeg her i tøffel sokkene – uten crocks, og det er kaldere det altså – så jo, det har hatt noe for seg, men tror det er bedre, og på tide å ønske seg ordentlige tøfler igjen. He he he.

#ikkesponset #crocks #tøfler #utflukt #humor #ironi #kløne #blogg              

20 kommentarer om “Med tøfler i tøfla tøflet frua avsted..

  1. Doc&Dask: Hadde et par sånne for noen år siden, men foret løsna kun kort tid etter – så det blei bare en ball i tåregionen :-/ men ja, he he. Samme prinsippet :-))

    Liker

  2. Toini: Joda, hadde et par sånne for noen år siden, så de finnes :-)) Men for min del gikk det kun kort tid så løsna det foret :-/ så jeg sverger til å skille de, Crocs om sommeren og skikkelige tøfler om vinteren 🙂 funka å kombinere og altså 😉 Lister er gull, som du sier så er det ikke så mange pakker lengre, så vi bytter lister med ting vi ønsker oss hver for oss. Av enkelte får man jo sammen – så det er veldig koselig å gi hobbyting for eksempel som kan glede :-)) Håper du har hatt en finfin dag :-))

    Liker

  3. Fotokjerring: Hadde for noen år siden sånne typ Crocs med for, men det blei bare ball :-)) Så nå har jeg helt plutselig prøvd en annen variant. He he, med sløyfe 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.