Jernbanefrua på jernbanen #2

10 kommentarer om “Jernbanefrua på jernbanen #2”

 1. pensjonistgunna: Du gjør det ja 🙂 Koselig «utsikt» da gett. Er nok ei halv ei sjøl – ene sida mi er fra Hedmark 🙂 Gemalen er fra ditt «nærmiljø» bytta ut Mjøsa med Randsfjorden. Går bra så langt 😉

  Liker

 2. deveny: Hei på deg :-)) Koselig å få besøk av deg igjen – vært alt for lite aktiv til å tusle utenfor i det siste, men kommer til deg en tur igjen snart å leser meg opp :-)) Var andre gangen på Teknisk Museum for min del, mange mange år siden sist – men like spennende å kikke :-))

  Liker

 3. JA det var bra gemalen fant seg en jernbanefrue…tror dere passer utmerket sammen! hihihi…Jeg savner de flotte gode togene med sånn kupe…Var jo så koselig..selv om jeg sjeldent tok tog..så er det savnet..Kanskje særlig derfor….hihih…Teknisk museum var jeg en gang med mine barn..Topp for barn og voksne…:-) Ha en god natt!

  Liker

 4. Teknisk museum er herlig, har vært der flere ganger. Prøve å ta turen til sommeren igjen fordi jr. har blitt eldre nå og vi er like interssert i ting og tang. Og en bytur er ikke å forakte en vakker sommerdag med piknikkurven over armen<3
  En herlig dag dette fruen, både minnerik og opplevelsesrik<3 herlig.
  Ønsker deg en strålende dag med glede og kjærlighet<3 klem

  Liker

 5. Toini: «Solan» og «Ludvig» er et godt team, også her 😉 Helt enig med deg i det, de gode gamle hadde masser av sjarm som de nye ikke kan nærme seg med i det hele tatt. Med det var denne turen en rein kosetur :-)) Håper dagen er god så langt. Sola skinner :-))

  Liker

 6. Orkidedatter: Enig med deg der, var mange år siden sist jeg var der nå – men like spennende å gå rundt å kikke på alt som er. Håper du har en finfin dag i sola så langt ❤ Nyt den. Klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s