Frua kjører Giveaway..

// En ikke sponset giveaway fra frua er nå i gang..

Før påske hadde jeg en aldri så liten giveaway her på bloggen. Som en del vet så er en av mine nærmeste hobbyer å lage kort (den andre er glassgravering) og jeg tenkte at det ville være koselig å gi bort 2 kort til Påske. Som sakt så gjort, oppslutningen ble god – og to heldige fikk hvert sitt enkle og fine kort med en hilsen, to av de siste kortene som blei laga i «kvadraten» faktisk. Håper de varmer bittelitt enda.

Vinnerne og kortene de fikk =)

Nå er jo endelig «hobbyhula» ferdig, helt ferdig – og med det tenker jeg nå å snurre i gang en ny giveaway her på bloggen. Jeg vil på ekte bloggers vis innvie «hobbyhula» med å lage 2 Halloween kort som kan glede en annen ❤

Jeg er i utgangspunktet ikke noe større fan av feiring av Halloween her i landet. Jeg digger Halloween og dens mening for eksempel i USA, og markerer det vel litt nedtonet sjøl også i den «gata» men er ikke med på noen type markering her i landet. Å lage kort med tema derimot er noe jeg liker – og nå tenker jeg å lage to kort med Halloween tema for å glede en annen der ute.

Har du lyst på en liten oppmerksomhet som kan varme litt utover høstens mulm, og mørke? Alle som kunne ønske seg en «uhyggelig» hilsen fra Jernbanefrua er velkomne til å kommentere – under dette innlegget 🙂

 Fristen for å melde sin interesse er på refleksens dag – 18. Oktober! Jeg kjører giveawayen etter samme prosedyre som før – ved at alle bloggnavn blir notert på lapper og lagt i en høy bolle. Gemalen som tredjepart vil blindt trekke ut 2 heldige navn fra bollen.

 Jeg kontakter vinnerne fortløpende og først – på den måte jeg kan, og annonserer så vinnerne ved bloggnavn eller fornavn her på bloggen når kontakt er oppnådd. Naturlig nok vil jeg trenge fullt navn og adresse på vinnerne i retur for å kunne sende kortet i posten så de når frem rundt den 31.

Hurra, og alt det der – lykke til 😉

#ikkesponset #hobby #kort #hjemmelagetkort #kortmaker #giweaway #scrapping #kreativ #blogg             

18 kommentarer om “Frua kjører Giveaway..

Kommentarer er stengt.