Frua kjører Giveaway..

// En ikke sponset giveaway fra frua er nå i gang..

Før påske hadde jeg en aldri så liten giveaway her på bloggen. Som en del vet så er en av mine nærmeste hobbyer å lage kort (den andre er glassgravering) og jeg tenkte at det ville være koselig å gi bort 2 kort til Påske. Som sakt så gjort, oppslutningen ble god – og to heldige fikk hvert sitt enkle og fine kort med en hilsen, to av de siste kortene som blei laga i «kvadraten» faktisk. Håper de varmer bittelitt enda.

Vinnerne og kortene de fikk =)

Nå er jo endelig «hobbyhula» ferdig, helt ferdig – og med det tenker jeg nå å snurre i gang en ny giveaway her på bloggen. Jeg vil på ekte bloggers vis innvie «hobbyhula» med å lage 2 Halloween kort som kan glede en annen ❤

Jeg er i utgangspunktet ikke noe større fan av feiring av Halloween her i landet. Jeg digger Halloween og dens mening for eksempel i USA, og markerer det vel litt nedtonet sjøl også i den «gata» men er ikke med på noen type markering her i landet. Å lage kort med tema derimot er noe jeg liker – og nå tenker jeg å lage to kort med Halloween tema for å glede en annen der ute.

Har du lyst på en liten oppmerksomhet som kan varme litt utover høstens mulm, og mørke? Alle som kunne ønske seg en «uhyggelig» hilsen fra Jernbanefrua er velkomne til å kommentere – under dette innlegget 🙂

 Fristen for å melde sin interesse er på refleksens dag – 18. Oktober! Jeg kjører giveawayen etter samme prosedyre som før – ved at alle bloggnavn blir notert på lapper og lagt i en høy bolle. Gemalen som tredjepart vil blindt trekke ut 2 heldige navn fra bollen.

 Jeg kontakter vinnerne fortløpende og først – på den måte jeg kan, og annonserer så vinnerne ved bloggnavn eller fornavn her på bloggen når kontakt er oppnådd. Naturlig nok vil jeg trenge fullt navn og adresse på vinnerne i retur for å kunne sende kortet i posten så de når frem rundt den 31.

Hurra, og alt det der – lykke til 😉

#ikkesponset #hobby #kort #hjemmelagetkort #kortmaker #giweaway #scrapping #kreativ #blogg             

18 kommentarer om “Frua kjører Giveaway..

 1. Tror faktisk aldri jeg har meldt meg på en giveaway før. Men kortene dine er så fine, også har jeg bursdag nesten på Halloween, så det hadde vært veldig hyggelig med et Jerbanefrue-kort i postkassa da. 🙂

  Liker

 2. Kommentar lagt til. 😉 Hadde vært koselig med litt annet enn regninger, reklame og hentelapper på miniatyrer. (LOL) En ting er overraskelser i posten, som man fikser sjøl, om det være seg regninger eller hentelapper, men det ER koselig å få noe tilsendt fra andre også. 😉
  Hjemmelagede kort er gull. De gjemmes på et ulurt sted her, for sånne ting kan man ikke legge på lure plasser så de blir borte. ;P hihi

  Liker

 3. Jeg er så ny her på bloggen føler jeg, så skjønner da nesten ikke hva du prater om…. men la gå:))
  Når det gjelder Hallooween har jeg samme ståsted som deg, men jeg og jr. skjærer ut gresskar og tenner lys. Dette for å markere og tenke på de vi er glad i som har blitt en «stjerne». Og gresskaret er da så vakkert med lys<3
  Ønsker deg en helsuper torsdag<3 god klem<3

  Liker

 4. Kristins hverdagsblogg: Så koselig :-)) Notert 🙂 Det er jo fint med noe annet enn det som er «venta» i postkassa. Helt klart, enig med deg i det – men noen tror jeg har havnet på et lurt sted likevel 😉

  Liker

 5. Etter flere år rundt om i verden utenom USA, er allehelgensaften og allehelgensdag (altså 31.10 og 1.11) for meg først og fremst blltt dager der man tenner lys på graven til sine kjære. (Og ja, det er vel bare i Norge at dette er bevegelige dager som alltid legges til første helgen i november.) Men da jeg i sin tid var sammen med en brite, ble det både skåret ut gresskarlykter og lagd gresskarpai av innmaten i heimen. På den tiden var det ytterst få andre her som hadde oppdaget Halloween, så bare det å få tak i gresskaret, var en stor utfordring i seg selv. Elsker fine kort ❤

  Liker

 6. Så koselig! og jeg var jo en av de heldig til påske..så jeg trenger ikke være med denne gangen…Gir den sjansen til noen andre…Så lykke til! og du lager flotte kort! og det var sååå koselig! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s