Frua kjører Giveaway..

18 kommentarer om “Frua kjører Giveaway..”

 1. Tror faktisk aldri jeg har meldt meg på en giveaway før. Men kortene dine er så fine, også har jeg bursdag nesten på Halloween, så det hadde vært veldig hyggelig med et Jerbanefrue-kort i postkassa da. 🙂

  Liker

 2. Kommentar lagt til. 😉 Hadde vært koselig med litt annet enn regninger, reklame og hentelapper på miniatyrer. (LOL) En ting er overraskelser i posten, som man fikser sjøl, om det være seg regninger eller hentelapper, men det ER koselig å få noe tilsendt fra andre også. 😉
  Hjemmelagede kort er gull. De gjemmes på et ulurt sted her, for sånne ting kan man ikke legge på lure plasser så de blir borte. ;P hihi

  Liker

 3. Jeg er så ny her på bloggen føler jeg, så skjønner da nesten ikke hva du prater om…. men la gå:))
  Når det gjelder Hallooween har jeg samme ståsted som deg, men jeg og jr. skjærer ut gresskar og tenner lys. Dette for å markere og tenke på de vi er glad i som har blitt en «stjerne». Og gresskaret er da så vakkert med lys<3
  Ønsker deg en helsuper torsdag<3 god klem<3

  Liker

 4. Kristins hverdagsblogg: Så koselig :-)) Notert 🙂 Det er jo fint med noe annet enn det som er «venta» i postkassa. Helt klart, enig med deg i det – men noen tror jeg har havnet på et lurt sted likevel 😉

  Liker

 5. Etter flere år rundt om i verden utenom USA, er allehelgensaften og allehelgensdag (altså 31.10 og 1.11) for meg først og fremst blltt dager der man tenner lys på graven til sine kjære. (Og ja, det er vel bare i Norge at dette er bevegelige dager som alltid legges til første helgen i november.) Men da jeg i sin tid var sammen med en brite, ble det både skåret ut gresskarlykter og lagd gresskarpai av innmaten i heimen. På den tiden var det ytterst få andre her som hadde oppdaget Halloween, så bare det å få tak i gresskaret, var en stor utfordring i seg selv. Elsker fine kort ❤

  Liker

 6. Så koselig! og jeg var jo en av de heldig til påske..så jeg trenger ikke være med denne gangen…Gir den sjansen til noen andre…Så lykke til! og du lager flotte kort! og det var sååå koselig! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s