Et konfirmasjonskort i 50 talls ånd..

For en stund siden var jeg så heldig å få spørsmål om å lage et konfirmasjonskort. Konfirmanten liker 50 tallet, Rockabilly og alt som hører med. Måtte jo si ja til det – gleder hjerterota mi å høre om, å se at stadig nye kommer til

Jeg tenkte at hun skulle få et kort å smile av, et hun kunne kjenne seg litt igjen i. Frie tøyler – det liker jeg best når jeg skal lage noe, det ikke så lett å imøtese hva andre ser for seg bestandig, men så lenge tematikken er fastslått så pleier det å bli bra. Det blei det nå også selv om jeg faktisk syntes det ble i meste laget med det jeg først hadde tenkt – så jeg valgte å tone det hele ned noen smuler. Et sted på veien over temaet «glemte» jeg litt bort at det var til konfirmasjon og ikke bursdag, hehe – bursdag hadde gitt enda friere tøyler føler jeg, så med det endra jeg litt kurs.

Innsiden av kortet holdt jeg veldig reint og enkelt. Valgte å legge mye mer tid i forsiden slik at det var den som skulle dominere, samt ordene avsender valgte å skrive inni kortet – på høyre side er det en flik som ble bretta ut for å skrive ツ

Her er forsiden av kortet. Jeg laget et bilde ut i fra et LP cover jeg har, tok bilde av coveret og smelta inn et bilde av konfirmanten på ene halvdelen, skreiv det ut på en liten fotoskriver, og simsalabim…

Sladdet konfirmantens ansikt med et smil for anledningen 😉

Å lage dette kortet tok noen koselige timer, herlig og avslappende å sitte med. Detta er som nevnt en av hobbyene mine – og noe av det koseligste jeg veit er å lage helt personlige kort, men alt til sin tid som alt annet. Hehe.

Hva syns du om forsiden, ble det fint syns du?

Benytter anledningen til å Gratulere Konfirmanten så mye med dagen godt på etterskudd. Håper dagen ble som ønsket, og ikke minst at kortet falt i smak

Minner om fruas giveaway, er du heldig får kanskje du et kort fra meg =)

#hobby #kort #personlig #cardmaker #scrapping #hjemmelagetkort #scrapper #papirhobby #jernbanefrua #blogg                 

16 kommentarer om “Et konfirmasjonskort i 50 talls ånd..

Kommentarer er stengt.