Da koser jeg meg..

11 kommentarer om “Da koser jeg meg..”

 1. Så utrolig deilig<3 og det som varmet mitt hjerte veldig var at du opplever og sanser at det varmer grmalen din at han finner deg der oppe<3 for et øyeblikk av kjærlighet mellom to mennesker…. (tror nesten jeg må bruke det «øyeblikket» i et innlegg jeg)….
  Jeg blir så glad på dine vegne når jeg leser om «hula» di, for en lykke<3 skulle vært flue på veggen der oppe av og til tror jeg, he he….
  Jeg likte veldig godt den lille «snutten» om han i hytta, slike orginaler fra før i væla som jeg har hørt om og oppvokst med en er ikke så enkelt å drive fram idag….
  Ønsker deg en strålende dag og en herlig start på ny uke<3 klem

  Liker

 2. Orkidedatter: Ja jeg ser at det gleder han å se, at jeg liker rommet han har laga til meg ❤ Tenker i grunn at det har vært nok av irriterende fluer der oppe – men en ekte orkidédatter, det hadde nok vært bedre. Ha ha. Bruker en del sitater som «Ludden» brukte, han var ikke så fin på det han 🙂 Herlig type det tror jeg 🙂 Mammas onkel var en del sammen med han som liten, og svigers. Ha en herlig dag snille gode deg ❤ Nyt dagen 🙂 Klem

  Liker

 3. Ha ha ha, ja, forresten, det er jeg ganske sikker på, for jeg vil ikke være en irriterende flue, ikke at jeg hadde vært det;)) med sjangs for å bli slått ihjæl… ekte er det beste på flere måter<3 en dag vennen<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s