William Wisting tar sakene..

9 kommentarer om “William Wisting tar sakene..”

 1. Moro å finne bøker man liker og man har sansen for hovedkarakteren i boka. Jeg leser ikke så mye krim og tror ikke jeg har lest/hørt noe av JLH ..men har hørt det skal være bra av andre 🙂 Kos deg i hobbyhula di med bøker og andre sysler <3<3

  Liker

 2. annebe: Helt klart 🙂 Leser ikke krim jeg heller, men liker å høre eller se på 🙂 og denne serien viser seg helt klart å være en innertier å høre på for meg ❤ Håper du har hatt en veldig god helg ❤

  Liker

 3. Herlig med krim :_) Og denne forfatteren er kjemepgod! Jeg er ikke flink til å ha lydbøker……….. liker ikke ha det på ørene – vil lese 🙂 Men lurt slik du gjør det med bok på ørene og hobby – kanskje jeg prøver det en dag. Det er bare dette med å stenge lyder ute………… jeg hører litt musikk på ørene liksom – thats it 🙂
  Ønsker deg en fin mandag!

  Liker

 4. Jeg digger forfatteren<3 men har ikke lest eller hørt bøkene du skriver om her. En ting av gangen for meg nå, men jeg får veldig lyst til å lese bøkene. Jeg skjønner veldig godt at du hører på, og perfekt når du duppeditter med noe annet. Skjerpet sanser da:) men det er ikke noe for meg har jeg funnet ut. Da tar hjernen meg ut på de beste «eventyr» og jeg blir helt fjørn i mine dagsrømmer og når jeg våkner… ja, da har jo ikke jeg fått med meg noe av lydboka. Jeg må lese, da er jeg skjerpa og full fokus på hva jeg leser, da har jeg fått tilbakemelding på at jeg er vanskelig å oppnå kontakt med.. he he, jaja….
  Så herlig å få holdt på med to hobbyer samtidig-spa for sjelen-<3 ønsker deg en kreativ og ro i sjela dag med nye krumspring<3 klem

  Liker

 5. Ja du koser deg med to ting av gangen du..Tror jeg må ligge stille når jeg hører lydbøker..men har aldri prøvd…MÅ prøve engang…Kanskje jeg skal ønske meg lydbok til jul!

  Liker

 6. MJmettejosteinsdatter: Har et mikroanlegg på hobbyrommet, så det leses høyt fra høyttalerene mens jeg mikser kort 🙂 Liker ikke sitte med en krimbok i hendene – men å få det lest er helt gull ❤ setter den på pause når maskinene bråker, ellers er det herlig å fargelegge eller sånne stille ting mens jeg hører 🙂 Ha en herlig mandag 🙂 Her plasker det ned i dag. Guffen høstdag over Hadeland så langt. He he.

  Liker

 7. Orkidedatter: Det er så sant, en ting om gangen :-)) Jeg hører på disse i hobbyhula og har en annen bok i hendene. Alt til sin tid ❤ Jeg digger å fargelegge eller tegne mens jeg hører lydbok. Ordene ljomer ut i rommet fra høyttalerene – og jeg er «med» he he :-)) Veldig greit å kunne kombinere ❤ Men det er kanskje ikke for alle?! Hmm ❤ Klem

  Liker

 8. Toini: Ja det er helt genialt å kunne slå sammen to interesser. Kan fint ligge på sofaen å høre lydbok også, men koser meg mest mens jeg fargelegger eller monterer kort – ting som ikke krever masse konsentrasjon, bare kos :-)) Noen kan strikke å høre lydbok, det tror ikke jeg funker for meg, en må vel bare finne sin «greie» men det er ganske så fint når en finner ut av det :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s