9 greier ved meg som du kan vite nå..

 Koselig å dele av seg litt, finne likheter,
og ulikheter å kanskje spinne videre på.

🙂 Sjela mi liker en 8-10 timers søvn, mens kroppen steiler etter 6 timer. Kompromiss funker ikke.

(som vil si at jeg skulle helst sovet lengre enn jeg gjør. Ligger jeg lengre enn ca 6 timer så blir jeg stokk stiv, og ryggen ++ blir ikke blid heller)

🙂 Jeg har sunget hele livet, og synger av full hals i bilen. Heldigvis uten klager, foreløpig. Ha ha.

🙂 Jeg er ufrivillig klønete, ja ok – det visste du kanskje. Men det meste skjer uten at jeg har «planlagt» det, og som regel når det ikke «passer..»

🙂 Når jeg blir sliten eller pusher meg sjøl kløner jeg enda mer. Da blir selv enkle ting utfordrende nok.

🙂 Jeg kan fint lese 500 sider + med fin fontstørrelse på en dag om jeg er i lesemodus.

🙂 Jeg blir lett engasjert av ting jeg liker, bøker for eksempel. Finner jeg noe jeg liker over tid så er jeg lojal som få. Snakker sjelden negativt om jeg da virkelig ikke liker ting.

🙂 Jeg er nesten aldri sur og grinete, det er faktisk ikke så mange som noen gang har sett meg sur. Sprudler for det aller aller meste. Selv med smerter fra h***

🙂 Jeg er ekstremt dyrekjær. Jeg mener at alle dyr som er plassert på jorda er her av samme grunn som oss i kabalen.

🙂 Jeg er åpen om alt. Jeg kan prate om alt, og ingen temaer er hverken tabu eller «teit» å prate om. Jeg er ei «skravlebøtte» og det finnes jo ingen dumme spørsmål her i verden, så skulle du lure på noe så er det nå bare å spørre.

Ligger altså an til svar på spørsmål for oktober i slutten av måneden.

Fått inn noen, tar gjerne i mot fler.

 Så, fant du noen likheter ved deg her?

 

jernbanefrua.com

#om #blogger #blogg         

18 kommentarer om “9 greier ved meg som du kan vite nå..

 1. Wenchepia: He he :-)) At jeg helst skulle sovet 8 timer + men ligger jeg lenger enn ca 6 timer så er kroppen stokk stiv og ryggen ugrei, gjerne flere dager etter 1 natts lengre søvn :-)) Så her på klokke hver dag, hele året 🙂 Kunne nok skrevet den bedre ser jeg ❤

  Liker

 2. Jeg er nok helt omvendt av deg når det gjelder søvn, he, he. Her er det kroppen som ønsker seg 8-10 timers søvn og sjelen som forgjeves håper at det hadde holdt med 6. Men når sjelen får det som den vil, streiker kroppen. Kløning, og særlig når man er trøtt og i ulage, kan jeg definitivt skrive under på. Synging har det vært mye av her også, men mindre de siste årene. Kanskje på tide å begynne igjen? Dyrekjær uten tvil, ja. Lesehest når alt ligger til rette for det, oh yes!

  Liker

 3. Da skjønner jeg vettu! 🙂 da ble det 7 av 9 jeg kjente meg godt igjen i her haha!!
  Jeg synger ikke så høyt,jeg er mer en nynner :p også er jeg ikke så spesielt dyrekjær 😮 det er jo en skam å si høyt,men etter å ha tilbringt et liv med sterk allergi mot nesten alle dyr har det nå bare blitt sånn:'(
  Fint innlegg da,jeg lærer mer om deg og blir liksom mer kjent med deg,og mer liker jeg deg<3 du er fin,du er hel ved ❤

  Liker

 4. Se her ja…Der har vi jernbanefrua….Så herlig…skravlebøtte og aldri sur..DET er en god ting å ha…..Ikke så mye likhet med meg..for jeg er nok heller litt stille av meg, og kan lett bli sur….hihihi..MEN så sies det at jeg har en engels tålmodighet…Noe jeg ikke helt ser selv….:-) Men dyr…DER tenker vi nok helt likt……Flott innlegg!

  Liker

 5. Så koselig<3 alltid hyggelig når du letter litt på sløret:)) om jeg fant noen likheter, å jada, mange, søvn, synging, klønete, det å phuse seg selv, engasjement og lojal som få, nesten ikke sur er heller og åpen om alt ja- det er sikkert å visst, ei skravlebøtte herfra til månen og tilbake igjen og ikke noe er for dumt eller tabu… tja, det var vell forsåvidt alle utenom å lese de 500 sidene- men før ja, nå- nei, det mestrer jeg ikke pga de utfordringene jeg har….Jeg husker hvordan det var og deilig var det<3
  Jeg ønsker frua en kjempe fin og god mandag med mye glede og gode ord<3 klem

  Liker

 6. Wenchepia: 7 av 9, wow :-)) Kan jo skjønne det med dyr, allergi er ikke noe moro så en blir sliten hvis det aldri er noe som funker. Tar allergimedisin hver dag hele året sjøl. Takk det samme snille ❤ Barka vedkubber begge to tenker jeg :-))

  Liker

 7. Toini: Kunne nok valgt mange andre blogg navn, men siden jernbanen og har vært en del fra sånn ca starten – så blei det naturlig :-)) Sammen kan de to tinga bli mye av og til, men jeg fryder meg. He he he. Motsetningene tiltrekker da kanskje?! Ha ha, koselig og bra at vi tenker likt om dyr ❤ Veide opp mye da det ligger i grunnverdier :-))

  Liker

 8. Orkidedatter: Kommer nok til å lette mer på det etterhvert ❤ Koselig å gi av seg sjøl så en kan bli litt kjent :-)) Morsomt at du fant så mye likt. Veldig koselig ❤ Håper du og dine får en herlig dag. Ser ut til at været er med i dag også ❤ Klem

  Liker

 9. Her var det masse likheter altså ❤
  Kjente meg igjen i ALT unntatt den med å lese 500 sider 😛 Jeg klarer ikke å lese så mye uansett om jeg er i lesemodus, fordi øynene mine går i kryss etter ca 200 sider 😛 Haha 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s