9 litt sære, eller særegenheter ved meg..

En ny dag i en relativt ung uke er i gang, og mens det skjer ting i brøtte fortsetter jeg å dele av meg gode greier – om meg.

🙂 Jeg er et ubevisst partall «fan» som vil si at jeg helt ubevisst blir happy når ting er i partall. For eksempel setter jeg musikkanlegget på partall, mye i mellom og avslutter ved at eventuelle pastiller eller tyggis også knaskes i partall. Litt sært det her – men ironisk nok spiser jeg for eksempel 1 knekkebrød til frokost og ikke 2, så det finnes en del unntak også altså. Ha ha. Uansett, jeg veit at jeg ikke er aleine om det her. Alle har vi et eller annet snodig ved oss. He he.

🙂 Jeg misliker sterkt når gaflene får hakk på seg. Om det skjer i oppvaskmaskina eller når pokker det skjer aner jeg ikke, men samtlige sett med middagsgafler vi har hatt får etter hvert hakk – og jeg blir sår på leppene av det så jeg stryker over gaffelen før middag. Er det mulig å unngå så tips meg gjerne altså.

🙂 Kanskje ikke sært, men jeg har matet småfuglene i hele sommer. Jeg avslutta liksom ikke etter vinteren da det jo var mye snø lenge – og pippen fortsatte å komme trofast to ganger om dagen. Veldig koselig (og en del søppel… he he)

🙂 Heller ikke sært kanskje, men jeg er motstander av spillreklame! Det er ikke lov med hverken alkohol eller tobakksreklame – men for meg synes det at spillreklame tar igjen for alt sammen. Mens jeg da tenker, at det jo er skumlere å få muligheten til å spille familien fra hus og hjem tredd over hue over alt – enn det er å ta en røyk eller øl ute på trappa – du skjønner tegninga, mener ting med måte… Kunne fylt resten av punktene med likesinna tanker, det er mye litt sånn «skeivt» syns jeg.

🙂 Jeg liker orden i rotet. Jeg veit som regel hvor jeg finner ting og tang her i heimen, men får gemalen et ryddekick – nei da må jeg nesten bli kjent hjemme på nytt.

🙂 Jeg er en av dem som klemmer nederst på tuber.

🙂 Jeg liker ikke løse CD plater, he he. CD-er som ligger løse og med ørten riper og fingermerker liker jeg dårlig i privaten. Der gemalen ikke bryr seg like mye om det, så pusser jeg og legger pent tilbake. Ha ha.

🙂 Jeg har en bryter i topplokket for «tull» at gemalens gamle PC brukte halvannen dag på å åpne en «stakkars» kabal er sånt jeg ikke har tålmodighet til i det hele tatt. Da må jeg bare gå bort litt.

🙂 Jeg har fortsatt og angivelig altså en «fetisj» for «leppegreier… På trykk på «isj..» he he.

 

Så, fant du noen likheter?

Og psst. Seinere i dag kommer ukens bok. Denne gangen er det dessverre en sann historie som er dokumentert på nytt – og det rundt en krimgåte som fortsatt engasjerer mange.

 

jernbanefrua.com

#om #særegenhet #personlighet #blogg             

18 kommentarer om “9 litt sære, eller særegenheter ved meg..

  1. solliv: Så bra, da greide jeg min egen utfordring. He he, men syns ikke det er så sært jeg da, egentlig. Ikke no stas å få sår på innsiden av leppa av en pokkers gaffel. He he he :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.