9 litt sære, eller særegenheter ved meg..

En ny dag i en relativt ung uke er i gang, og mens det skjer ting i brøtte fortsetter jeg å dele av meg gode greier – om meg.

🙂 Jeg er et ubevisst partall «fan» som vil si at jeg helt ubevisst blir happy når ting er i partall. For eksempel setter jeg musikkanlegget på partall, mye i mellom og avslutter ved at eventuelle pastiller eller tyggis også knaskes i partall. Litt sært det her – men ironisk nok spiser jeg for eksempel 1 knekkebrød til frokost og ikke 2, så det finnes en del unntak også altså. Ha ha. Uansett, jeg veit at jeg ikke er aleine om det her. Alle har vi et eller annet snodig ved oss. He he.

🙂 Jeg misliker sterkt når gaflene får hakk på seg. Om det skjer i oppvaskmaskina eller når pokker det skjer aner jeg ikke, men samtlige sett med middagsgafler vi har hatt får etter hvert hakk – og jeg blir sår på leppene av det så jeg stryker over gaffelen før middag. Er det mulig å unngå så tips meg gjerne altså.

🙂 Kanskje ikke sært, men jeg har matet småfuglene i hele sommer. Jeg avslutta liksom ikke etter vinteren da det jo var mye snø lenge – og pippen fortsatte å komme trofast to ganger om dagen. Veldig koselig (og en del søppel… he he)

🙂 Heller ikke sært kanskje, men jeg er motstander av spillreklame! Det er ikke lov med hverken alkohol eller tobakksreklame – men for meg synes det at spillreklame tar igjen for alt sammen. Mens jeg da tenker, at det jo er skumlere å få muligheten til å spille familien fra hus og hjem tredd over hue over alt – enn det er å ta en røyk eller øl ute på trappa – du skjønner tegninga, mener ting med måte… Kunne fylt resten av punktene med likesinna tanker, det er mye litt sånn «skeivt» syns jeg.

🙂 Jeg liker orden i rotet. Jeg veit som regel hvor jeg finner ting og tang her i heimen, men får gemalen et ryddekick – nei da må jeg nesten bli kjent hjemme på nytt.

🙂 Jeg er en av dem som klemmer nederst på tuber.

🙂 Jeg liker ikke løse CD plater, he he. CD-er som ligger løse og med ørten riper og fingermerker liker jeg dårlig i privaten. Der gemalen ikke bryr seg like mye om det, så pusser jeg og legger pent tilbake. Ha ha.

🙂 Jeg har en bryter i topplokket for «tull» at gemalens gamle PC brukte halvannen dag på å åpne en «stakkars» kabal er sånt jeg ikke har tålmodighet til i det hele tatt. Da må jeg bare gå bort litt.

🙂 Jeg har fortsatt og angivelig altså en «fetisj» for «leppegreier… På trykk på «isj..» he he.

 

Så, fant du noen likheter?

Og psst. Seinere i dag kommer ukens bok. Denne gangen er det dessverre en sann historie som er dokumentert på nytt – og det rundt en krimgåte som fortsatt engasjerer mange.

 

jernbanefrua.com

#om #særegenhet #personlighet #blogg             

18 kommentarer om “9 litt sære, eller særegenheter ved meg..

 1. Så flott innlegg<3 artig å lese om:)) og joda, fant da noen likheter her også, det er alltid morro og koselig, gaflene- usj, skjærte meg en gang…og den spillreklamen, enig med deg. Jeg også klemmer nederst på tuben og liker orden i rotet:)) tommel opp:)) null tolmodighet for PC, jeg må gå langt….:)) Håper dagen i brøttet er like fin som deg<3 god klem fra meg:)

  Liker

 2. Orkidedatter: Nå bare smiler jeg nå =) Dette er moro, finne likheter med medbloggere i «blokka» =) Bli kjent via stikkord – jo, dette er koselig =)) Liker ikke å skjære meg på gafler nei, kjøpte nye for et års tid siden, damen lovte at det ikke skulle skje – men nå har det begynt. Megateit =( Men men, håper du har en finfin dag så langt snille ❤ Klemmer fra andre siden av haugen (og noen km til. he he)

  Liker

 3. Pc-er som henger har jeg også ytterst liten tålmodighet med, og tenker akkurat som deg når det gjelder spillreklame. Trodde Stortinget skulle forby det snart, men det virker ikke som om det har skjedd noe enda. Har også en slags fetisj for leppegreier 😉 Men riper i gaflene har jeg ennå aldri opplevd, kanskje fordi jeg vasker opp for hånd på gamlemåten? For gaflene er sannelig gamle og slitte nok, så det står iallfall ikke på det, eller kanskje det bare er nymotens greier som får sånne riper? Høres fryktelig irriterende ut, okke som. Liker heller ikke cd-er som ligger og slenger utenfor coveret. Blir redd de skal bli ødelagt med en gang, men går ikke så langt at jeg tørker av fingermerker før jeg legger dem tilbake på plass, he, he.

  Liker

 4. Elsker sånne innlegg 🙂
  Fant likheter her også jeg ❤ Er så enig med deg ang. dette med spillreklame… vet om flere som har gått på en skikkelig smell etter å ha blitt "lurt" av spillreklamer.. 😦 Jeg klemmer også nederst på tuben, hater løse cd plater og sist men ikke minst så elsker jeg å ha orden i rotet mitt 😀
  Ønsker deg en superfin dag videre ❤

  Liker

 5. Fertilitetsturisten: Så gøy å lese likhetene :-)) Jeg tipper det med gaflene ligger til nymoten, bestikket på hytta har for eksempel vært der lengre enn meg og de har ingen hakk, men de vaskes også opp for hånd. Så enten er det oppvaskmaskina – eller rett å slett kvalitet?! Ja nei jeg tørker ikke over hver og en CD plate som har merker sånn sett, men når de er helt blasse av fingermerker å riper – ja da tørker jeg av de. Vil helst at de skal vare lengst mulig :-))

  Liker

 6. Monica :): Off ja, det er kjedelig det der. Hver og en må jo tenke selv, men at de på «trona» syns det er helt ok kontra noe mer individuelt kan jeg ikke skjønne. Prøvde å telle de ulike selskaper og antall reklamer som går på det der en kveld, men det nytta bare ikke. Veldig moro å lese likheter. Herlig ❤ Håper sola skinner på deg i dag 🙂

  Liker

 7. Har gitt opp å telle jeg 😛 Det dukker jo opp slike reklamer over alt 😦 Jaa, likheter er veldig gøy 😀 ❤ Sola skinner nok ikke her nei :/ Snø/regn her 😦 Men håper sola skinner hos deg ❤

  Liker

 8. Monica :): Ikke sant, ga opp jeg også. Her skinte sola til i sta, da kom regn og ikke minst vind ❤ finne boka, pleddet og smette inn i en annen verden litt 😉 Håper du koser deg i alt været ❤

  Liker

 9. Kjempefint innlegg, og jeg fant noen likheter jeg også 🙂 Tror nok de aller fleste av oss har noen vaner vi bare må ha. Dette med CD-platene, reklame for spill og dette med å finne ting og tang i hjemmet 🙂
  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 10. Ja her ble jeg enda mer kjent meg deg…og joda..noen likheter…som å like partall…helt uten å ha tenkt over det..så er jeg nok sånn..må ha to pastiller i munn, og tar som regel to av det meste…Jeg liker også orden i rotet..og mate småfuglen har jeg også gjort…ikke fult så mye som året før..men de har da fått litt jevnt over hele sommeren…Jeg liker heller ikke spillreklamen for det er faktisk veldig skummelt å være spille avhengig…..helt klart…Herlig innlegg! Ha en god kveld!

  Liker

 11. solliv: Så bra, da greide jeg min egen utfordring. He he, men syns ikke det er så sært jeg da, egentlig. Ikke no stas å få sår på innsiden av leppa av en pokkers gaffel. He he he :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s