Svar på spørsmålsrunde oktober..

Jeg tenker at det var en god ting å starte neste runde der den forrige slutta, jeg startet denne runden allerede i august med svarene fra forrige runde, og har samlet opp spørsmål til det nå nærmet seg et innlegg =)

Det blei ikke så mange spørsmål, men det som har tikket inn er av lett blanding ツ

Q – Hva er egentlig en dies? Lest innleggene dine om hobbyer og har fått lyst til å sjekke ut om det her er noe for meg.

A – Så gøy =) Kan jeg inspirere til å sjekke ut mer rundt en hobby så smiler jeg bredt. En dies er veldig kort og enkelt en typ pepperkakeform. Hvis du ser for deg en pepperkakeform å deler dybden til en tynn versjon så har du en dies. Denne kan du da legge papir, stoff, skum eller noe annet over å kjøre gjennom en maskin så du får en figur, mønster eller hva diesen er fornoe. Finnes utrolig mange ulike, både enkle og i sett =) Har du snap så kan du legge til Jernbanefrua der, så kan jeg vise deg i all enkelhet om du vil =)

Q – Hvis du kunne tatt en fest med 3 nålevende countryartister en helg snart, hvilke 3 ville du valgt?

A – Oj sann, den der kjenner jeg er litt lei å svare på. Tror jeg hadde kommet langt med 10 eller 20, he he. Men «bare» 3 da gitt?! Hmm. Alan Jackson og Garth Brooks. Den tredje derimot.. Hmm. Der velger jeg Dwight Yoakam rett å slett fordi det er en av gemalens favoritter. Kjenner at jeg kunne valgt endel flere her altså.

Q – Har du laget kort lenge?

A – Ja, nei, jo. Vel, både ja og nei. Har klipt og limt litt i mange år – men det er nok de siste årene at hobbyen virkelig har festa seg. Har drevet med det nå og da, uten å egentlig ha plass til å utfolde meg med det sånn ordentlig. Så jeg vil vel egentlig si at det er det siste året jeg egentlig har begynt, sånn på ordentlig – og jeg tenker at jeg fra nå av i grunn vil kunne utvikle meg mest ツ

Q – Jeg har så innmari lyst på ordentlige boots, men jeg har så høy vrist at jeg får ikke bena oppi. Noen tips?

A – Samme her, har høy vrist sjøl. Men for min del har det funka å hoppe over til herreboots i min størrelse. Herreboots er videre. Funker ikke det heller så send en melding, har alltids flere tips 😉

Q – Hvilken serieroman fikk deg hekta?

A – Det skrev jeg litt om i går faktisk ツ Serien «Bergfoss»

Q – Hvordan går det med dere nå uten hund?

A – Takk som spør ツ Det er fortsatt veldig tomt hos oss, han mangler veldig – å fra tid til annen kjenner jeg veldig på det. Han er veldig savnet her i brøtte. Nå har det gått snart 4 måneder, og jeg prøver å tenke at OM han hadde vært her enda så hadde nok ikke hverdagene vært gode. Sånn sett glad for at han fikk slippe. Dyra skal ha det godt..

Q – Savner virkelig innleggene dine med anbefalinger. Kommer det flere innlegg rundt produkter?

A – Så koselig at du savner noe fra meg, det setter jeg pris på å få høre. At de innleggene traff akkurat deg ツ Jeg har ikke skrevet slike innlegg på en stund da jeg ikke har testa så veldig mye nytt siden sist. He he. Siden jeg ikke er sponsa så går jeg ikke ut å kjøper ditt å datt for å kunne skrive om det, det kommer når det kommer. Sånn må det være ツ

Kan jo likevel si så mye at jeg holder på å teste et lite produkt nå om dagen – så det kommer jo flere innlegg av den typen når det kan passe seg sånn


Det var alle spørsmålene siden sist. Lurer du på noe så kommenter gjerne under her, samler opp til et innlegg enten november eller desember ツ

Jøje meg, vi er jo snart i 2019… I dag er det snø i lufta over Hadeland – og i natt skal vi stille klokka. Æsj, håper virkelig at det er for siste gang ツ

 

jernbanefrua.com

#spørsmålsrunde #spørsmål #svar #blogg          

18 kommentarer om “Svar på spørsmålsrunde oktober..

  1. Så fine svar ❤ Skjønner veldig godt at dere savner Ludvik ❤ Det må være fryktelig tomt uten han 😦 Jeg føler med dere ❤ Håper lørdagen har vært fin ❤ Ha en fin lørdagskveld, fine og gode deg ❤

    Liker

  2. Monica :): Takk for det snille deg ❤ Ja vi savner han mye, og vi vil nok alltid savne muttefutt, vår første felles hund. Men livet rasler avsted. Kvelden har vært rolig, håper din har vært som du ønsket ❤ Klem

    Liker

Kommentarer er stengt.