Spørsmål rundt spillet Hay day..

// Fortsatt ikke sponsa..

Spillet Hay Day ツ

Det er et såkalt mobilspill som kan spilles via mobilen eller nettbrett. Det går per i dag ikke an å spille det via pc ツ

Jeg har som nevnt spilt dette spillet i litt over 5 år nå, og her en dag tenkte jeg en koselig tanke. Hva om flere i blogg «blokka» har lyst til å spille, så vi kanskje kan spille sammen?! Med det lagde jeg et nytt spill fra den nye «frumobil» med egen bloggadresse som spillernavn. Som nevnt i linken under lagde jeg også et nabolag – «Jernbanefruas» for medspillere her i blogg «blokka» les mer under så behøver jeg ikke gjenta meg sjøl noe mer. He he.

I løpet av kvelden i går og denne morgenen har det kommet inn en del spørsmål rundt dette her. Jeg har som sakt spilt det så lenge at jeg ikke tenkte så langt som ned til detaljene av det. Så da svarer jeg her for alle å se ツ Hvor smart er ikke det?! Hehe.

Q – Er det vanskelig å sette seg inn i?

A – Nei det vil jeg ikke si. Dette er et spill for alle aldre, man får som i andre likesinna spill en innføring i starten av spillet – så man fort kommer inn i det, samtidig som det er et logisk «gårdsdrift» type spill. Man høster, sår, samler inn fra dyr og putter det i maskiner som lager andre ting ut av det. Eksempelvis henter man melk, som man legger i meieriet og får fløte, smør og ost… For eksempel smør putter man i popcornmaskina sammen med mais og for da popcorn med smørsmak. Logisk hele veien ツ

Q – Blir man fort hekta og kan barn spille?

A – Jeg tenker nok at man kan bli en smule hekta sånn i starten ja. Når ting skjer fort, man øker fort i nivå og får nye muligheter veldig ofte. Men når ting begynner å ta litt lengre tid så følte i alle fall jeg at det roet seg ned litt. Nå har jeg 2 nabolag i spillet, og jeg er innom noen ganger i løpet av dagen. Å lage ting kan ofte ta noen timer, så man kan starte noe, å titte innom igjen seinere. Det er et veldig barnevennlig spill. Etter hvert får man fiskedam, og man kan hente ut fiskefileter – men fisken hopper ut i vannet igjen ツ For eksempel.

Q – Må jeg følge med å spille hele tida?

A – Nei, man mister ingen verdens ting ved å lukke spillet å finne på noe annet noen timer. Setter en i gang produkter så er det eneste som skjer når man går inn igjen at disse er ferdige. Ingenting annet vil skje.

Jeg for eksempel har bortimot spillefri hver mandag. Når man kommer så langt at man kan delta i Derby så varer det fra tirsdager til mandag morgen. Når premiene er hentet mandag morgen spiller jeg nesten ikke i det hele tatt før tirsdag morgen igjen – men man må ikke da heller ツ Kommer helt an på hvor aktiv man selv vil være. I «jernbanefruas» tenker jeg at det er helt individuelt. Man spiller så lenge og ofte som man vil. Det er bare å melde seg av Derby om man ikke ønsker å ta tidsbestemte oppgaver og liknende.

Q – Jeg har lyst, men ved siden av skole og jobb tror jeg ikke at jeg får spilt mer enn litt på kveldene. Da er det vel best å la være?

A – Det bestemmer du helt selv, jeg har ikke tenkt til å si at noen må spille sånn og sånn. Mange som spiller mest på kvelden og det er jo helt greit det ツ Null krav.

Q – Sosial? Som i at man kan spille en gård sammen?

A – Nei man har hver sin gård, men i et nabolag kan man chatte litt sammen – og hjelpe hverandre på gårdene sine. Trenger du for eksempel ull så kan andre i nabolaget gi eller selge deg ull. En derbyoppgave går på å hjelpe andre, så man kan få hjelp på båten, tavla, vanninger, toget. Masse hjelp man kan få, og jeg tenker jo at vi skal hjelpe hverandre så godt vi kan, når vi velger å spille og er på samtidig ツ

Q – Koster det noe å laste ned eller seinere i spillet?

A – Nei. Det er helt gratis å laste ned, man får noen diamanter nå og da i spillet, men det er helt opp til hver enkelt om en vil kjøpe seg ekstra diamanter. Man ikke det, og man greier seg veldig veldig fint uten å bruke ei krone på dette her. Noen ting tar da litt lengre tid, men igjen – man greier seg godt uten ekstra diamanter. Individuelt dette også med andre ord ツ

Q – Kan jeg være helt anonym i spillet?

A – Ja det kan du ツ Linker du ikke spillet ditt mot Facebook så kan du være helt anonym – eneste andre spillere ser er gårdsnavnet du velger. Velger du å linke spillet til Facebook, slik at du får venner som spiller det fra før på vennelista di så vil fornavnet ditt synes i gårdsbutikken din – samt profilbilde i miniatyr. Utenom det er man fortsatt ganske anonym ツ

Håper du fikk vite litt mer. Lurer du på noe mer så er det bare å spørre.

Dette er som sakt kun en «tiltak» ment for moro. En altså ingen verdens ting, og man ødelegger ikke for noen om man ikke spiller like mye som andre, da er det i så fall bare å melde seg av Derby biten i spillet – om man ser at det blir for mye spilletid. Setter ingen krav som sakt, dette er bare med tanke på litt sosialt og felles moro for den som kan like det, når det passer seg sånn.

Har du lyst så er du hjertelig velkommen til å prøve det ut / bli med ツ I så fall: Last i så fall ned spillet gratis til din mobil eller nettbrett. Start spillet og gi din gård et navn i tilknytning til bloggen din om du vil være med i «Jernbanefruas» nabolag når du kommer så langt. Har du en gård fra før så kan du endre navn på denne i den tiden du vil bli med i nabolaget. Nabolaget kan man søke seg inn i ved nivå 18 eller deromkring.

Ses vi på Hay Day kanskje?

Skjønner naturligvis den og dem som ikke vil, et sånt spill er ikke noe alle liker å sysle med Vil bare fortelle at det finnes, å servere litt info for deg dette kunne være noe for. Hurra. He he. Kommer ikke til å spamme ned bloggen min med dette her. Lurer du på noe utenom det som står her nå, så send helst en snap til Jernbanefrua om det skulle være noe ツ En pm her inne går også an å sende, men jeg er ikke innom innboksen der mer enn ca 1 gang om dagen så da kan det ta litt tid før du får svar ツ

 

jernbanefrua.com

#ikkesponset #spill #gaming #hayday #moro #sosialt #bloggere #blogg             

20 kommentarer om “Spørsmål rundt spillet Hay day..

  1. Det vet jeg. Mohahaaaaa }:-)
    Jeg er glad i alle årstidene våre jeg heldigvis, for dere som misliker den må jo gjennom den uansett.
    Nattaklemmmmmm på vei ❤

    Liker

  2. Ei_heks: He he, nei det er jo noe fint med alle årstidene, uten alle så kan en kanskje ikke verdsette den ene mer enn den andre?! He he, tror ikke jeg hadde vært så glad i vår og sommer – hvis det ikke også var høst og vinter ❤ Liker best vinteren i desember og januar, både før og etter savner jeg varme og bar mark ❤ Klem klem

    Liker

Kommentarer er stengt.