Spørsmål rundt spillet Hay day..

20 kommentarer om “Spørsmål rundt spillet Hay day..”

 1. Det var lurt..med litt mer info om spillet…Tja…det er bare på tlf..og ting visner ikke altså…Sånn er det på andre spill…at du MÅ inn å høste innen en viss tid…Kanskje jeg skal få Bjørn til å laste ned på tlf..om det går..Kanskje vi sees….:-)

  Liker

 2. Toini: Følte plutselig at det ikke var så dumt 🙂 He he, nei dette er noe en kan gå i fra uten at noe blir ødelagt eller noe som helst :-)) Noe å pusle med når man har lyst å legge vekk med god samvittighet når en har lyst til det :-)) Koselig om vi sees der inne, tror det kan bli et morsomt nabolag når en del til kommer inn :-))

  Liker

 3. Jeg er hekta allerede. Går nok over når jeg har nådd målet for å bli med i nabolaget. Da kan jeg spille mer normalt regner jeg med. Men nå….selv bloggen må lide. LOL

  Liker

 4. Egentlig passet det perfekt, for ryggen krangler så jeg må veksle mellom å ligge og gå. Nå kjeder jeg meg ikke når jeg ikke kan sitte. 😀 😀 😀
  Ønsker deg en god natt, vakre! Og en flott morgendag!
  Klemmmmmmmmm ❤

  Liker

 5. Ei_heks: Off, det er så vondt det. Føler med deg nå ❤ Slitt med ryggen over halve livet så kjenner til det dessverre. Godt du har et spill å kose deg med nå da, det hjelper kanskje bittelitt ❤ Klem klem i snøværet :-))

  Liker

 6. Ei_heks: He he, nei det er jo noe fint med alle årstidene, uten alle så kan en kanskje ikke verdsette den ene mer enn den andre?! He he, tror ikke jeg hadde vært så glad i vår og sommer – hvis det ikke også var høst og vinter ❤ Liker best vinteren i desember og januar, både før og etter savner jeg varme og bar mark ❤ Klem klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s