En tann til besvær, en fredag før 4…

15 kommentarer om “En tann til besvær, en fredag før 4…”

 1. Neineinei, karma må jeg byne å ta på alvor… off, så kjedelig, liker ikke å gå til tannlegen selv jeg.. er pysette der, men må jo det sånn innimellom… å ha skikkelig tannverk, det er V O N D T det..
  sender over noen varme tanker og gode klemmer<3
  Ønsker deg en super tipptopp tommel opp herlig helg med glede og kjærlighet<3 klem

  Liker

 2. Orkidedatter: He he he, bryr meg ikke så mye om karma jeg altså – men bruker det når det passer ❤ Tannverk har jeg blitt noenlunde spart for. Kun én gang har jeg hatt det, noen år siden nå – håper jeg slipper å oppleve det igjen ❤ Håper dagen din er super så langt, og at helgen blir god som gull ❤ Klem

  Liker

 3. Huff og huff! Jeg liker ikke tannlegen selv. Tannlegen vi hadde på barneskolen var forferdelig, men jeg gikk igjennom alle årene på barne- og ungdomsskolen uten ett eneste hull. Den som skremte meg var en annen tannlege jeg gikk til. I 1997 fikk jeg betennelse i en tann, og mandags morgen måtte jeg krype til korset og bestille time. Det ble rotfylling. Bedøvelsen virket ikke helt, og jeg sa: «Au!». Tannlegen svarte: «Nå må du slutte, for dette er ikke vondt!». Jeg svarte: «Du kan ikke fortelle meg om jeg har vondt eller ikke!» Etter dette fikk jeg tannlegeskrekk. Jeg hadde vondt i magen bare før en årskontroll.
  Begynte til ny tannlege for 3 år siden, og nå gruer jeg meg ikke til årskontroll eller plombering. Det er jeg stolt av 🙂
  Tannverk er kjempevondt, og jeg håper du slipper det!
  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 4. Å gå til tannlegen er ikke min favorittaktivitet heller (ikke for lommeboka heller for den saks skyld). Men må man så må man.. Håper det har gått greit og at det blir kake på frua i helga! 🙂

  Liker

 5. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Off, det hørtes ut som en vond opplevelse. En skal jo tro folk som sier au. Smerte er en opplevelse og ulik for alle. Hadde tannverk for en del år siden, det var utrolig vondt, så bedre å sjekke oftere og slippe unna – tross alt. Men en god tannlege er like viktig som en god lege ❤ Håper du har en finfin dag så langt 🙂

  Liker

 6. Tannleger er helt sikkert forkledde monstre som bare ser ut somm mennesker. Skapt til å torturere menneskeheten.
  😀 😀 😀 😀 😀
  Ha det så godt du kan, vakre!
  Klemmmmmm ❤

  Liker

 7. Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine 😂 Bra du har en flink og forståelsesfull tannlege som kunne ta deg inn. Håper det går bedre med deg nå ❤️ Og ikke glem advarselen 😉

  Liker

 8. Ish..hvorfor måtte du ha et sånt innlegg nå…har en tann som er vond…oppe i tannkjøttet..og det er en krone..så stygt redd for at det er noe betennelse på gang..men, nei..jeg venter til jeg må…og i dag har det vært litt vondt å tygge…men ringer jeg…nei…jeg har skikkelig tannlegeskrekk….og håper det går over…Det hender det gjør det skjønner du…hihih…Håper du fikk ordnet, og håper min går i dvale…

  Liker

 9. Toini: Ja nei da skal jeg kanskje ikke fortelle hvordan det gikk og resten?! He he. Skjønner deg så godt, men det beste er vel kanskje å hoppe i det før det blir så vondt. Jeg rakk det, håper du gjør det også – selv om det ikke er noe moro i det hele tatt ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s