En tann til besvær #2

14 kommentarer om “En tann til besvær #2”

 1. stavangerinmyheart: Heldigvis var ikke tanna vond før, og jeg håper ikke den har noen planer om å bli det nå i alle fall :-)) Bare litt ømt, men det forstår seg jo :-)) Håper du har hatt en finfin dag, og at helgen blir god 🙂

  Liker

 2. Jeg satt egentlig og holdt pusten – nesten – til du vandret ut av tannklinikken………….. kjenner meg så godt igjen. Kan gjøre mye bare jeg slipper tannlege………………. skrekken er forferdelig 😦 Men så bra at han oppdaget det som lå og lurte bak der da!!! Jeg har aldri rotfyllt og håper jeg slipper det :/ Men ønsker deg lykke til og god helg og håper det nå blir smertefritt!
  Kanskje var det hell i uhell at den biten av tanna forsvant………………………

  Liker

 3. MJmettejosteinsdatter: Glad du fikk puste igjen :-)) Tanna var ikke vond, ikke hatt vondt i det hele tatt, ble litt ømt etter i går, men det måtte jeg jo regne med :-)) Å rotfylle er ikke vondt det heller, men det tar litt tid. Var nok hell i uhell ja, for hadde han tettet igjen der biten datt av, da hadde det blitt vondt. Glad jeg slapp :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s