Hurramegrundt dagen..

I kveld skal jeg jammen…. Nei, jeg skal nok sikkert ikke det. Gemalen har «naturligvis» arbeidshelg, så sprellene får nok eventuelt vente ei uke. Uansett, denne dagen har vi alle en gang i året, hvert eneste år kommer den – omtrent på samme tida som i fjor og året før. He he. Tørt, men lell da..

Statistikken forteller jo faktisk, at den som feirer flest bursdager – blir eldst. Så i dag er jeg ett hakk nærmere min egen rekord. Fint å tenke på det eller?! He he.

I dag er altså bursdagen her hos meg, men i år som de siste 5 årene er det delte følelser rundt den. Det henger sammen med ting jeg såvidt har fortalt bittelitt rundt, men som jeg ikke føler for å utbrodere her inne. Ikke enda i alle fall. For min del har det uansett de siste årene vært mest om å gjøre å få til det beste ut av dagen min, slik den kommer og slik den har blitt..

Aldri slutte å skape nye minner. Nye gleder, ting å tenke på til neste år ❤

Det blir nok ingen storslått feiring i år heller, men det gjør ingenting – gemalen jobber som sakt denne hælja, så når han kom hjem etter formiddagsvakt i dag hentet han mutter med seg, og sammen spiste vi min absolutte favorittmiddag fra favorittstedet. Stedet i Lillestrøm som jeg regelmessig har besøkt helt siden 1997. Stedet hvor jeg har fulgt nåtidens eiere fra dag 1. Stedet hvor jeg bare behøver å gløtte på døra – så får jeg akkurat det jeg vil ha uten å si noe som helst. Nå har gemalen vært der så lenge han også, at det eneste de trenger å vite fra han – er om det er til to eller tre. He he. Sånne steder er gull ❤

Det ble og blir min koselige feiring på selve dagen, vi tok en bitteliten tur ut og returnerte med kake, så ja. Det blei kake på tanna i dag. He he, men resten av den og kvelden forløper nok noenlunde som normalt. En sånn dag er det vel kanskje artigst å være på fjaseboka eller sosiale medier i det hele tatt?! Å bli husket fra sine nærmeste er det som er fint, kjenner på alderen nå ja. Ha ha. Alt for ung til å tenke sånn sikkert, men alderen er ikke ensbetydende med hverken hvordan ting er, eller skulle vært. Er det sånn, ja så er det sånn. Men jeg smiler likevel og uansett.

Det blir muligens litt mer «feiring» av dagen min neste helg, når gemalen har fri så vi i alle fall har muligheten til å gjøre noe ut av det. Tar det som det kommer, alt sammen…

 

jernbanefrua.com

#bursdag #hurra #blogg          

18 kommentarer om “Hurramegrundt dagen..

  1. karidansen: Takk for det :-)) Vet du, jeg skrev litt om det og den her om dagen, så jeg tenkte ikke lengre enn at jeg ikke skulle repetere meg sjøl. Men noen ganger er nok det lurt. He he. Ulp. Det er en rett fra min favoritt kinarestaurant 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.