Produktiv julekort produksjon..

Sakt det før, men sier det gjerne igjen –

Julekort er noe av det koseligste jeg vet i førjulstida.

De er utrolig koselig å få, nesten enda koseligere å lage, til den å den – for så å sende ut – håpe at det blir tatt i mot med smil og glede, sånn det er ment. I og med at «hobbyhula» mi er ferdig så greide jeg å begynne veldig tidlig i år, ja for en gangs skyld så er jeg før min egen rute på julekort…

jernbanefrua lager kort

Nesten litt synd, det er nesten så jeg kjenner at jeg kommer til å savne litt av «stresset» ved å sitte å lage til seine kvelden. Se datoene flakse forbi. Jeg sier nesten, for jeg veit at det ikke er helt sant. Jovisst kommer jeg til å kjenne savnet av å pusle med julekort i adventstiden – men jeg kommer ikke til å savne stresset med å få dem ferdig, i tide! Langt i fra. He he.

Med det har jeg prøvd å spare noen. Kortene som skal ut til de nærmeste venter jeg med å lage til nettop adventstida – så får jeg håpe jeg møtte meg sjøl halvveis på midten i alle fall. He he.

Men så veit jeg jo også det da, at julekort er ikke noe «alle» driver med lengre – av like mange grunner som det finnes potensielle julekort motiver. He he, fler å fler sender nisser og andre troll via sosiale media, noen ringer eller sender en sms – koselig det også, bevares, men for min del er det lite som slår det mest ekte av de alternativene. En telefonsamtale eller det jeg framsnakke nå – et kort…

Det spiller ingen rolle om det er single kjøpekort eller hva det er. Det er tanken bak som utgjør hele forskjellen. At noen «gadd» å sette seg ned litt å ta seg bryet med å skrive navn og adresse, samt en liten hilsen om god jul å alt det der midt i en hektisk tid. Forstår jo naturligvis alle som ikke finner tiden til det også, for mange er det veldig mye som skjer omtrent på samme tid – samt at portoen ikke lenger står helt i stil med servicen lengre heller. Men det er noe med at vi som ønsker post, og at postbudet skal beholde jobben sin lengst mulig må bruke tilbudene. Ikke bare til jul heller, men hele året. Jeg prøver å være en flink bruker, generelt…

Uansett og åkkesom så er julekort en tradisjon jeg håper aldri forsvinner. Det er en av bitene som utgjør julen, for meg…

Holder du julekort tradisjonen i hevd?

 

jernbanefrua.com

#jul #julekort #kortmaker #cardmaker #scrapping #hobby #håndarbeid #christmas #christmascard #blogg             

14 kommentarer om “Produktiv julekort produksjon..

 1. Veldig koselig med hjemmelaget kort som det ligger litt ekstra omtanke bak!! 😀 Jeg har ikke så mye til overs for sånne kopierte julebrev der man informerer slekt og venner om alt en sjøl og avkommet har bedrevet i året som gikk. Det skal jo være en hilsen til den som FÅR kortet , og DET er det fort gjort å glemme når en bare legger ut som seg og sitt! 😀

  Liker

 2. karidansen: =)) Nei julebrev med «referat» syns itte je hell noe om, har ikke fått mange slike oppigjennom heller i grunn :-)) Koseligere å prates litt oftere da kanskje, å heller sende en koselig hilsen til jul 🙂

  Liker

 3. Så søte og koselige kort ! Best å ha god tid når man lager ting selv..blir nok litt å stresse med uansett…hehe.. Sendet mange kort før, men etter jeg ble syk har jeg kutta ut nesten alt jeg gjorde til jul før..handler inn julemat fremdeles da, men ikke så mye som før av det heller..men jul blir det 🙂 God natt og fin morgendag til deg ❤

  Liker

 4. annebe: Kjenner igjen det der, jul blir det – åkkesom og uansett ❤ Så lenge en gjør julen fin og til sin så er det bra :-)) Håper du har hatt en finfin dag, og at morgendagen blir like fin 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.