Når engasjert blir en del av fornavnet..

14 kommentarer om “Når engasjert blir en del av fornavnet..”

 1. Kreative ting du «sysler med «..og det er flott å være engasjert 🙂 Jeg får denne følelsen når jeg fotograferer..da kan jeg glemme tid og sted ..og det gir meg glede 🙂 Klem til deg ❤

  Liker

 2. Jeg tror jammen jeg skal finne frem maleutstyret mitt igjen 🙂 Kanskje jeg også skal finne frem så jeg kan begynne og fargelegge i bøkene jeg kjøpte :)! For det er godt å ha noe å gjøre nå som det blir mørkere osv ute 🙂 Takk for at du minner om at det å ha noe å gjøre kan faktisk hjelpe på humøret 🙂 Ønsker deg en fin kveld ❤

  Liker

 3. kaosverden89: Å jaaa – gjør det, gi det et forsøk ❤ Gå «bananas» over lerretet ditt, bare du som ser og kjenner på det :-)) Farger lyser opp tilværelsen, bare en gir seg sjøl tid til å leke seg med det. Klem 🙂

  Liker

 4. Hurra hurra, for et godt råd<3 Jeg slår et slag for hobby og psykisk helse- prøv den som vil, om du kan, om det er «noe» som er av interesse, for det hjelper på meg<3 Det er så sant det du sier, at jeg kan tenke de litt tunge tankene senere, men i en annen nyanse. Å sette på musikk og male -«drømme» meg bort er mitt engasjement, og skrive. Det brenner jeg veldig for, her også kan jeg «gjøre hva jeg vil»…Å lese, ja, det er også en super fin måte og koble av på. Jeg synker inn i boka og er «med»…
  Herlig innlegg der engasjementet ditt lyser igjennom<3 Så koselig kveldslesing:)) håper kvelden blir fin og god, kos deg med lesing<3 klem

  Liker

 5. Orkidedatter: Lystbetonte «greier» er jo nettop det, lystbetont. En gjør det fordi det gir glede 🙂 Et herlig ord, lystbetont ❤ Håper du har en sånn kveld, ja nettop lyyyys t betont. Går an å dele det opp også. He he. Klem klem ❤

  Liker

 6. Det er et flott råd..for jeg kan skrive under på at dette er viktig…En hobby..noe å drive med…noe meningsfylt og som gleder deg…DET er viktig for alle…Jeg hadde ingen hobby da jeg begynte å få plager, og fikk stadig høre at jeg måtte finne noe annet å fokusere på..finn deg en hobby..jeg vred hode og ante ikke hva jeg vil..Fikk først hund, og var veldig engasjert i utstillinger ogsv..men dette ble for mye for meg..så kom foto interessen…DEN kan ta bort en dårlig dag..for når jeg går tur…med kameraet..ja da tenker jeg bare motiv…Så et viktig og flott råd! Kos deg med dine hobbyer…

  Liker

 7. Toini: Ja vi har nok «labbet» den veien begge to. Veldig veldig enig i dine ord her ❤ Jeg også prøvde flere ting før jeg «landet» på mine ting – bilder er jo en utrolig hobby, leker litt med det av og til – men dine bilder bør alle se. Rett å slett :-)) Håper du har en fin kveld :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s