Lek med tankene..

12 kommentarer om “Lek med tankene..”

 1. Å lese et innlegg fra deg er lystbetont i seg selv for min del, du farger en grå og trist hverdag med dine ord<3 å holde på med noe lystbetont er positiv energi og påvirker også hjernen. Jeg sier ikke at jeg blir frisk, men jeg blir bedre, mye bedre<3 Jeg vet at jeg vinner på der til slutt… må bare ikke gi opp…
  Jeg vil gjerne at du skal blomstre med hele deg her i bloggblokka og bruke deg selv. Du har erfaring fra livet, og jeg har lært at erfaring burde vi bruke mer av der det trengs<3
  Jeg heier på deg gode vakre deg<3 sender en stor klem over til deg<3

  Liker

 2. Orkidedatter: ❤ Så herlig sakt av deg, gooood klem. Du har så rett, de positive ting kan snu opp ned på hele dagen, ukene og månedene. Især disse mørke som vi har labba inn i nå 🙂 Viktig å finne noe moro å bruke noe tid på i alt «burde» og «må» håper du har en herlig dag så langt :-))

  Liker

 3. Helt enig med deg at det er viktig å la hjernen få litt «fred» når det blir litt mye, få fokuset over på noe annet. Alle kan gjøre noe for andre, selv om man ikke har utdanning i det. Så lenge man ikke utgir seg for å ha det «riktige» svaret, så tror jeg alle kan tilføre andre noe bare ved å samtale. DU er flott 🙂

  Liker

 4. frodith: Jeg tenker at innenfor det menneskelige så finnes ingen egentlig fasit 🙂 Det generelle finnes, men fasiten – den ekte fasiten sitter vi med hver for oss ❤ Så nei, jeg kommer aldri til å påstå at jeg har rett i noe som helst innenfor det her, men som du sier – kan vi på hver vår side av bloggen strekke ut en hånd å komme med velmenende idémyldring så kan det gjøre begge godt ❤ Takk for det, det er virkelig du også 🙂

  Liker

 5. Alltid flott med slike innlegg, og det kan jo sette i gang litt tankevirksomhet…og kan gi noen masse nye gleder….Flotte innlegg! Ha en god kveld i hobby bua!

  Liker

 6. Toini: Så koselig å lese at du syns det :-)) De «små» hverdagsgledene opplever i alle fall jeg som de største. De jevne gledene som er med meg store deler av året :-)) Håper du har hatt en finfin dag så langt. Nydelige bilder hos deg i dag også :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s