Å skille dagene, nå er det fredag og ny sims pakke..

Ja der gikk den uka…. Plutselig er det hvert øyeblikk hælj og fri for mange. Her i brøtte starter den ikke sånn helt for fullt før rundt 23 i kveld, når gemalen er hjemme igjen fra jobb og tar hæljefri – men for meg er hælja allerede i gang..

Jeg skal ikke «messe» i ordets rette forstand så alt for mye om og rundt min måte å jobbe med hverdagsmestring i hele og milelange innlegg, for joda – det er jo en jobb på utfordrende dager å tenke som jeg gjør, sjøl om det går noenlunde automatisk for min del – fordi jeg er tankene mine, og på den måten ikke må endre tankesett, om jeg kan si det sånn, og du kan forstå hva jeg mener med det. Hehe.

Etter veldig mange veldig positive tilbakemeldinger de siste dagene, hvor fler ytrer at detta satte og setter de stor pris på – så vil jeg fortsette å komme med noen små drypp her og der, som i dag. At jeg nå veit at flere liker å bli påminnet disse «små» tingene i hverdagen syns jeg var veldig fint å høre. Men jeg tenker jo også litt innimellom at – hvem er vel jeg da, som selv på det mest ydmyke vis jeg greier, likevel og kanskje, på en måte kan komme til å la deg antyde – at jeg takler ting bedre enn deg?! Det er ikke meninga mi, det er ikke sant heller! Jeg har mitt som du har ditt. Men jeg evner jo å «se» at noen kanskje kan tenke akkurat det. Velger jo uansett å forholde meg positiv og helt generell, dele noen dråper av gode tips jeg føler funker for meg, så får den som kjenner at det kan høres bra ut ta det til seg. Sånn må det jo uansett og åkkesom bli, å være =)

Skulle du ønske flere bittesmå tips fra frua, flere enn det som kommer ut her så finnes både Facebook siden, snap og Instagram – alle ved samme navn som bloggen min – Jernbanefrua..

Trekker inn et passe stort avsnitt, som går litt innom de to siste dagenes innlegg. En av mine tanker rundt lystbetonte ting gjennom ukene er å tviholde på blant annet fredagsritualer. Da jeg også jobba skift så vasket jeg rundt på fredager, var liksom ikke hælj før jeg hadde vaska huset og dratt over gulvene. Før eller etter jobb, så lenge jeg greide med det.

De siste årene har jeg sett meg nødt til å spre det utover hele uka, men stua sparer jeg fortsatt til fredager! Når det lukter nyvaska i stua – DA er det helg. Mange har jo «fredagstaco» som sin «greie» så det blir litt det samme, men ulike ting for hver dag hele uka igjennom =) Mandags xx, tirsdags xx, og så videre. En liten fotnote som kanskje er litt undervurdert tenker jeg. Til deg som går hjemme uten faste holdepunkter i hverdagene så vil jeg altså trekke frem gledene man kan kjenne på ved å skille dagene litt, så de ikke flyter sammen i en diger klase med noenlunde likt innhold men ulike ukenummer – som bare triller avsted, fortere og fortere..

Jeg liker i alle fall å skille dagene fra hverandre på den måten. Likte ikke å kjenne, å la dagene flyte inn i hverandre så det blei ei «smørje» hvor det ikke var så «farlig» med noen ting, og ingen forskjell på mandag og lørdag. Fredagsfølelsen syns jeg var og ER herlig! Det var en utrolig digg følelse på jobb, alle var bittelitt gladere på fredagene. Den følelsen tviholder jeg på! Så sjøl om gemalen fortsatt jobber skift og vi kun har to hele helger sammen i måneden, pluss langfri – så gjør det noe for meg å bevare fredagsfølelsen så langt det går an..

Så, nok et lite, men likevel ganske stort tips for andre som kjenner seg igjen å tenke litt over?! Ta det til deg om det traff ❤ Hvis ikke så er jo det også helt greit =)

 

Som sakt og som vi alle veit – i dag er det fredag, og denne hælja skal bli god her i brøtte. Jeg liker jo å bestemme at alle dager skal bli gode, men noen ganger bommer sjøl jeg altså. He he. Men jeg gjør mitt og det jeg kan for at det skal bli en så god dag som mulig..

I morgen skal gemalen ta med seg frua si ut på vift igjen, og igjen går det «nedover» igjen – til min barndoms dal. Vi skal en tur innom min godte / hobbybutikk og spise middag på favorittrestauranten vår. Jeg hadde bursdag den 10-ende, så i morgen skal vi gjøre det vi ikke fikk gjort på selve dagen siden han hadde arbeidshelg. Jeg har smakt Kinamat hos flere oppigjennom årene, men hittil har ingen steder greid å måle seg med dette stedet. Alle som liker den typen mat er helt sikkert ikke enig med meg, sånn må det jo være. He he.

Ikke nok med at vi skal på vift i morgen, men det skal vi jammen meg på søndag også – OG en bitteliten svanserunde på mandag. Blir noen litt travle dager som jeg helt sikkert får igjen for kroppslig sett, men det er det nok helt sikkert verdt. Gemalen går over i nattuka mandag kveld, så da blir det nok roligere igjen, og frua skal kose seg med bøker  Nattuka er nå det det er for hans del da. Jobbe, spise, sove, spise, sove, jobb.. Mandag – lørdag, vipps så gikk den uka 😉

Det er den uka i måneden som frua prøver å liste seg rolig rundt mesteparten av dagen – med ditto variabelt hell. Det ender som regel i krøllball. Ingen kløner vel så mye som når en prøver å være stille?

Det gjelder i alle fall meg. He he. Har oddsene litt mot meg også da, for sjøl om trappa opp til andre etasjen ikke har vært i bruk mer enn et års tid så knirker den altså noe så «grønnjæveli» å når hele huset ellers er stille – ja så høres det, godt. Så jeg greier ikke «juge» meg opp dit altså. He he. Men men..

Men, det første først, nå er det fredag – og ikke bare fredag heller – i dag, nå skal det ligge klar en ny utvidelsespakke for «The Sims 4» HURRA! Nå skal det snart bli «kjendisfaktor» for simmene til frua. Gjett om de skal bli «hovne» a, he he he. Syns det er så moro å «spille» på de ulike personlighetene man kan velge i det spillet.

Spiller du «The Sims..4?»

Disse ord om spillet er ikke sponset, så vet du det… Jeg har som før nevnt spilt Sims siden det kom.

Fra «The Sims» 1 til nå foreløpig 4. Det er også noe moro å «legge hodet helt vekk i» der kan man leke seg med å bygge hus, innrede å gjøre det fint. Bygge og lage seg sitt drømmehjem og spille «ekte» mennesker med ulike personligheter, som bor og lever i dem, til en viss grense i alle fall. He he. Kan si at det er en del veldig ulike Cowboyer i fruas «byer» he he…

Joooo, det ligger an til en hælj med mye kos her i brøtte – og ei kommende uke med mange gode bøker, og forhåpentligvis litt kreativ utfoldelse ❤ Hurra for det. Referat kommer helt sikkert. Hehe. Ha en så herlig helg som bare du greier å lage deg…

 

jernbanefrua.com

#hverdagsmestring #mestring #dagene #kroniker #helse #lykke #hverdagslykke #glede #thesims #thesims4 #eagames #spill #helg #kos #blogg             

12 kommentarer om “Å skille dagene, nå er det fredag og ny sims pakke..

  1. Toini: Au da, det var ikke meninga at du skulle gå i surr :-)) Ja nei nå begynner det vel å bli såpass moro med farmen nå – gården din :-)) Kose deg som best du kan :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.