Serieromanen Skumringstid..

14 kommentarer om “Serieromanen Skumringstid..”

 1. Denne serien har jeg planer om å bestille 🙂 Jeg abonnerer på en annen serie, og i medlemsbladet sto det om mange kjekke serier man kunne bestille. Valget står mellom denne og en annen serie. Men mye mulig det blir denne 🙂 Jeg koser meg med serier, og det er ulidelig å vente så lenge på neste bok, så derfor venter jeg til jeg har samlet opp noen før jeg begynner å lese 🙂
  Fine kvelden til deg ❤

  Liker

 2. Eva: Ja det sto mye fint i det bladet som kom i postkassen for en liten stund siden :-)) Jeg gjør stort sett som deg, samler opp noen av hver jeg leser så jeg kan fortsette på neste bok ❤ Håper du har en finfin lørdag så langt :-))

  Liker

 3. God morgen:))
  Jeg har titt og ofte kikket nysgjerrig på disse bøkene, ei jeg kjenner leser, og hun sier at dette er bøker for meg som jeg kommer til å elske. Vurderer etter Skjebnestier. Jeg mestrer ikke flere bøker på engang… det blir akkurat nå for mye for meg…
  Jeg tror selv at jeg kommer til å elske serien<3 …
  Ønsker deg en super fin og herlig søndag, fine deg<3 klem

  Liker

 4. Orkidedatter: Mårn mårn :-)) Du får notere å ta valgene etter hvert ❤ Mange gode serier der ute vettu. Det fine er jo at de forsvinner ikke sånn med en gang :-)) Noen venter alltid til de er ferdigskrevne før de velger. Nå vet man at denne blir på 18 :-)) Håper du har en finfin morgen ❤ Klem klem.

  Liker

 5. Dette er min favorittserie!! Gleder meg til de siste bøkene. Må lese alle på nytt igjen om en stund tror jeg, er så bra. Skulle vært lager en TV serie av den synes jeg.

  Liker

 6. Ruth: Ooj, hadde det blitt laget en tv serie av den så hadde jeg sett ja :-)) Helt enig med deg, en kjempefin serie og helt klart en av mine favoritter også :-)) Håper vi får lese enda mer fra forfatterinnen :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s