Sammen til verdens ende..

14 kommentarer om “Sammen til verdens ende..”

 1. En tragisk og trist historie som har blitt til noe så utrolig varmt og fantastisk, hvis jeg kan si det sånn. Her blir egentlig ord fattig, men jeg setter på et ❤ for det betyr noe spesielt.

  Liker

 2. Ja, jeg vet fine deg, det er helt klart bøker for meg, begge to, kanskje spesielt den siste faktisk akkurat nå. Fulgt dem i media….og ja, verden er ikke stor for å si det sånn uten å brodere det ut mer…. Har lest noe fra han tidligere, og det er veldig veldig sterkt….
  Helt enig med deg, når du skriver verdier og sånn vennen<3 Jeg skjønner hva du mener. Jeg må bare bli litt sterke enn hva jeg er nå for å takle det meste, men jeg legger meg bøkene bak "øret", for dette blir tårevått….

  Liker

 3. Jeg leste boka for en del år siden. Om jeg ikke hadde gjort det, så ville jeg nok ha fått lyst til det etter å ha lest innlegget ditt! 😊

  Liker

 4. Det er bøker fra virkeligheten som er de beste. Akkurat som jeg liker best å lese hverdagsblogger. Det trenger ikke å skje så mye, men andre har det nesten som meg…

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s