Den sure 350 grensa..

16 kommentarer om “Den sure 350 grensa..”

 1. Nå må jeg skynde meg å få tak i så mange miniatyrer som mulig neste år. 😛
  Fra spøk til Halvor, jeg må forsøke å få tak i flest mulig. Skal jeg få mva i tillegg på alle, så blir det noen kroner. 😦

  Liker

 2. Kristin: Ja det er akkurat det. Bare leit at en på en måte «straffes» for å finne noe en ikke finner her «hjemme» Mange av diesene jeg kjøper fra utlandet selges jo ikke her i landet.. Det blir bråstopp, å betale nær dobbelt så mye er ikke noe jeg vil kunne gjøre like ofte nei….. Off…

  Liker

 3. Enig med deg, det er ikke annet å si… Regner jo med at butikkene her hjemme ikke bugner av ting og tang som en ellers finner i utlandet…
  Off…
  Borti fra det, håper jeg du har en super fin kveld<3 klem

  Liker

 4. Orkidedatter: Off nei de gjør jo ikke det. Så om et års tid blir det å vurdere enda sterkere. For min del er det greit på sånn som klær, sko, sminke og den slags – surt da også sikkert, men dobbel pris for hobbygreier som bare jeg ser liksom. Den er suuuur.. Ellers er det en helt grei kveld så langt ❤ Håper du har en like fin kveld ❤ Klemmer.

  Liker

 5. Tja…overformynderi..vi skal sjekkes og holdes i nakken og skal ikke få kjøpe hva vi vil…Men joda…vi må jo skåne om nærbutikkene også..men må da klare det på en annen måte…

  Liker

 6. frodith: Kjøper ikke så mye lengre jeg heller, men kjedelig å måtte betale opp mot det dobbelte av summen jeg går ut med nå, for den varegruppa jeg har pleid å handle i – som jeg ikke får tak i noe sted her i landet. Det er æsj å tenke på :-/ så det vil bli enda mindre handling for min del da. Sukk.

  Liker

 7. Toini: Syns det jeg også, for varer vi kan få tak i her hjemme så er det bittelitt mer greit syns jeg. For det du sier, verne om våre butikker. Men for varer en ikke får tak i her hjemme syns jeg det er surt :-/

  Liker

 8. De politikerne, de politikerne.. *himler med øynene* Synes omtrent like mye om dette som heving av barnetrygd (eller, jeg er faktisk for heving av den, men 1000kr i året er jo ingenting!). Nei, vettu hva..

  Liker

 9. Det er helt tragisk. For jo ikke kjøpt særlig her i Norge om man skal tenke kjemikalie frie produkter til sensitiv hud. Du finner ikke mye av produkter som er på lovelula.com her i landet. ER helt tragisk at de skal gjøre dette. Synes de heller burde slutte med dyre hotell middager og dyre underholdninger og diverse disse politikerne, da hadde de spart en god del penger i året til denne såkalte økningen av barnebidraget.

  Liker

 10. Eva: Enig med deg, man finner fort noen favoritter utenfor landet – som ikke selges her. Og da oppleves det som en «straff» for at man handler ting man ikke får tak i her hjemme andre steder. Blir fort dyrt om en skal fortsette med det fra 2020, gebyret for å få ting fortolla er jo ofte større enn verdien for varen når det blir sånn 😦 sukk.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s