Thanksgiving 2018..

I dag er jeg takknemlig.. Jeg var takknemlig i går også jeg – men i kveld var kvelden. Tente et lys eller hømm, 8 – og lot «humla» suse oppe i «hobbyhula»

Refleksjoner raste inn i topplokket mitt, takknemlighet over stort og smått…

Jeg har ingen avling å være takknemlig for i år heller, men en hel del annet som sikkert veier opp for den åkeren jeg ikke har. He he. Thanksgiving er en tradisjon som vel først og fremst startet ved å takke for en høvelig avling om høsten for mange år siden – avling som ga grunnlaget for mat og noen kroner, om jeg ikke husker dette her helt feil.. Jeg har som nevnt ingen avling å takke for – men mye annet.. Blant annet…

❤ Jeg er takknemlig for gemalen min. Hver dag, med unntak av noen usle sekunder hvor jeg ser at han har klemt midt på kaviartuben (ironi) takknemlig for oss og han. Han som i dag ikke fikk sove et sekund på ettermiddagen grunnet fruas eskapader de siste to dagene. Noe jeg holder på å skrive mer om i et innlegg for seg sjøl.

❤ Jeg er takknemlig for mutter og øvrig familie uten dem hadde jeg muligens ikke vært den «lille» artige «skruen» jeg blir ansett for å være. Som oftest positivt «skrudd» he he.

❤ Takknemlig for hjemmet vårt, at det er mat i skuffer og skap – minst kaviar si. Takknemlig for alle mulighetene vi har innendørs og i varmen, hver eneste dag.

❤ Takknemlig for kattene som jogger rundt husene her på kveldstid og netter nå, for å holde husene noenlunde musfritt – vel, for å lette litt mer på sløret over et innlegg som kommer så er jeg vel ikke heeeelt fornøyd med nabokattenes innsats de to siste dagene. He he he…

❤ Takknemlig for venner og vedvarende bloggvenner, jepp – jeg er takknemlig for deg, som kan like å lese om alt jeg liker å holde på med. Takknemlig for bekjentskaper bloggen har gitt og gir. Uten bloggen hadde jeg neppe blitt kjent med akkurat deg.

Takknemlighet kjenner jeg på hver dag sjøl om det ikke er de største tingene å nevne hele tida.. I dag / går var det «Thanksgiving» og det er noe jeg og min Amerikanske slekt liker.

Tenk da, en helt egen dag å være masse takknemlig
– jammen har vi litt å tenker over sånn generelt når det kommer til dette her.

Er du takknemlig for noe inni deg i kveld / natt?

 

jernbanefrua.com

   

14 kommentarer om “Thanksgiving 2018..

  1. Kristin: Åååh, herlig – nå ler jeg. He he he he he he. Den er teit med andre ord? He he. Seinere i dag kan du lese hva jeg var takknemlig for. He he he, i den gata «der» hihi.

    Liker

Kommentarer er stengt.