Frua skal være den eneste mus i hus..

14 kommentarer om “Frua skal være den eneste mus i hus..”

 1. Hhahahaha…syns jeg ser deg…men du ville bare ha musa inn du! siden du åpnet opp for den..man da ble den vel så redd at den skvatt ut…hihihi….Mus er søte..men syns de gjør så mye ugang….Lykke til med jakten….

  Liker

 2. Toini: He he, ikke sant – måtte jo montere på den koppen igjen i en faderlig fart :-)) Takk for det. Siste vers er sikkert ikke skrevet. Ikke vært noe plaget med det her, men kulda kom brått på – for dem å sikkert. Museår grunnet sommerens lange varme kanskje?! Vi er ikke aleine om det rundt her om dagen i alle fall. Flere har plutselig fått «gjester» så.. Ut må dem, synd men sant 🙂

  Liker

 3. He he he du altså. Kjenner faktisk til denne frustrasjonen. Vi hadde en periode vi også, der det var masse lyder. Trodde det var mus. Men var ikke mus her da. Det var nemlig et lite hull på taket, vet siden av pipen. Og inn det hullet, kom det inn masse flaggermus. Fikk heldigvis hjelp til å få ordnet i det problemet 🙂 Håper dere blir kvitt deres gjest etter vert 🙂

  Liker

 4. naturogfhoto: Oj sann, flaggermus faktisk – er det verre eller bedre med vinger tru?! Bare tuller, nei det er kjedelig å få slike ubudne gjester. Musa får heldigvis ikke ødelagt noe den «traseen» den kommer – men skulle nå helst sett at huset blei tett med den «operasjonen» vi gjorde på sensommeren. Så det er ergerlig, og litt frustrerende at vi ikke får gjort noe med det uten noe inngrep. Huff. Men, nå er det -9 ute, å jeg har ikke hørt noe som helst i kveld. Så jeg håper den gikk ut en tur, å fant et bedre sted. He he he :-))

  Liker

 5. Hehe..får håpe du slipper «musejakt» i kveld da.. Husker i barndomshjemmet at når det ble kaldt kom det mus i kjelleren..og av og til snek den seg opp i et skap under kjøkkenbenken.. og da var musefeller med ost løsningen..:) Lørdagsklem ❤

  Liker

 6. he he jeg var så lei mus alle steder i fjor vinter, å i sommer anskaffet jeg meg tre kattunger. Alle har betalt husleia si allerede, for å si det sånn. Og den kommentaren om «Å har du drivi med nå da?» Den har jeg vel hørt noen ganger jeg også… det betyr bare at en er litt kreativ og ikke tapt bak ei låvedør det.

  Liker

 7. annebe: Jeg slapp, det forblei stille. Heldigvis :-)) Musefelle med dynket ost har vært løsningen der vi har opplevd slikt besøk også – men foreløpig går ikke det her hjemme. Håper vi får justert til så det ikke blir flere gjentakelser. Heldigvis er det jo ikke snø enda ❤ Klem klem.

  Liker

 8. Lillian: Så sant som det er sakt. Vi hadde katt vi også, he he. Å den gjorde jobben å vel så det. Nå har vi 3 nabokatter som lusker rundt her, men jammen overså dem en – å vi trodde kåken blei potta tett seint i sommer. Godt det ikke er snø enda så vi kanskje får justert litt :-)) Spådd innmari kaldt i januar. Ønsker ikke utleiedeler. He he.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s