Helene sjekker inn..

15 kommentarer om “Helene sjekker inn..”

 1. Fotokjerring: ❤ Da er vi to 🙂 Veldig mange sterke episoder, skjønner godt at den siste var spesiell for deg ❤ Klem. Men det er så viktig at ting kommer så godt frem. En får en del ting å kjenne på takknemlighet for. Bare ved å belyse andre sider av livet ❤

  Liker

 2. frodith: Du finner alle episodene på Nrk nett TV. Jeg ser de som regel der når gemalen jobber, jeg liker sånne serier og dokumentarer som går på mennesker og i dette tilfeller ulike institusjoner så en kan lære litt om ett og annet også :-))

  Liker

 3. Ja jeg har også likt det jeg har sett…har tatt opp den som gikk her om dagen…og var litt usikker på om det var reprise eller nytt…så da fikk jeg svar..at det er nytt..hihih..så da gleder jeg meg…ligger etter med noen programmer…hihi..

  Liker

 4. Toini: En herlig serie altså, en får «kjenne» på litt av hvert. Så meg opp i slutten av uka nå, og de to siste episodene – eller de to første av denne sesongen var veldig sterke. Måtte nok tusle etter litt tørkepapir i begge =)

  Liker

 5. Den her er BRA, hun er herlig, både sterkt og rørende og varmende og koselig. Kjenner meg jo igjen i noen av episodene i jobbsammenheng…..og jeg salutterer damen for noen av episodene og hva hun viser frem<3 flott.
  Dette er min gate, super bra anbefaling<3 tusen takk:)
  klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s