3 meter velur og et pledd..

I går var jeg sliten, sånn ordentlig sliten så jeg følte vel nærmest at jeg hang litt rolig til drypptørk det meste av formiddagen. Søndagens strabaser tok på så det blei en rolig start for frua i brøtte..

Likevel hadde herr og fru en avtale litt utpå dagen, så jeg måtte både kle på meg, og dra meg ut etter to nakkehår for å komme fram…..en god halvtime for tidlig – men det var jo like bra. Bedre å komme noe for tidlig enn veldig for seint. Et typ motto gemalen prøver å leve etter, det lykkes også såfremt frua skal være med. He he, for at ikke jeg skal surre meg vekk så trives jeg best med dårlig tid når jeg skal og må noe viktig. I går var jeg et aldri så lite unikum. Må ha hatt en god dag, tross alt. He he.

For det er nå nesten bestandig litt sånn, at når jeg har fått sko og jakke på, så må jeg enten en liten tur til på do, eller så finner jeg en veldig spennende kvittering på skjenken som jeg må kikke på før jeg kommer ut døra, bare for å finne ut at jeg har glemt noe å jogger inn igjen.

Uansett. Vi hadde et ærende, vi rakk det og det gikk bra. Så bra at jeg ville en tur innom senteret for å kjøpe meg almanakk for neste år. Så bra gikk det at det er håp for et så allright 2019 at jeg føler for å dokumentere det flere steder. Ha ha.

Jeg fant meg en lilla en (bombe) som skal få inneholde neste års eskapader. Men det er fortsatt noe med meg å pledd. Jeg er så innmari glad i dem, kan du fatte det? Ser jeg et mykt og godt pledd så stopper jeg opp å går ca tjue runder med meg sjøl i topplokket. Helt ærlig så trenger jeg jo strengt tatt ikke flere pledd, men noen ganger vinner den lille røde figuren med harpun på skulderen.

«Detta har du fortjent frue.. Detta kan du henge over….
eller…. eller rett å slett bare slenge over deg sjøl…»

Noen ganger føler også jeg at jeg «fortjener» noe, og pledd er en av de tingene som virkelig har tatt over etter sjokolade. Jeg mener, når jeg følte at jeg fortjente noe før så blei det en sjokoladeplate som det liksom var om å gjøre å få spist opp før noen så det?!… Som en usynlig deltaker under VM i hurtiggomling liksom. Så satt jeg der etterpå da, halvt misfornøyd med egen oppførsel, og i tillegg hadde jeg lyst på mer sjokkis. Hømm. Da er jo pledd bedre, sånn reint bortsett fra at man kanskje ikke trenger så mange av dem (…før det blir j** varmt..) det er en «sorg» jeg tar veldig på etterskudd kjenner jeg. Pledd er bra det..

I tillegg til pleddet kom jeg over en rasende billig rull med velur. Om den er nervøs veit jeg ikke – men jeg blei «nervøs» for å gå glipp av dette varpet. 3 meter herlig hvit velur… Ta det med ro, jeg har en plan. Som regel har jeg det altså. He he.

Du skal nok få se det til jul om du følger med meg sånn på noenlunde fast basis. Det blir helmaks – tror jeg. Mulig jeg må leke med litt saks, har tatt den frem. Lengden er helt gull, men usikker på om bredden blir for mye..

Gemalen ristet oppgitt på det nusselige hodet sitt, han så overhodet ikke det jeg så med tanke på hverken pledd eller velur, men pleddet er rundt omkring meg nå mens jeg skriver – og pakka med velur ligger klar på kjøkkenbordet. Å nei, jeg skal ikke sy duk. Her i hus er det en fast rød juleduk av typen super som ligger på hele jula. Jeg sier super da den er krøllefri, og tørker mens en tømmer oppvaskmaskina – eller mens en sitter å lurer på om en gidder å tømme den, eller venter med det sammen med en kaffekopp – så super er den.

Jeg er en kreativ sjel, så jeg har helt andre planer for veluren. I flere år har jeg prøvd å få til noe spesielt med jule bordet her i hus, men ikke kommet helt i mål med det syns jeg. Nå så jeg muligheten. Ser pakka ligge på bordet, og ved siden av den ligger saksa. Jeg skuler på den, for ja – jeg er altså en veldig kreativ sjel, men jeg er ikke god med saks. Ikke i det hele tatt faktisk. Litt snodig kanskje med tanke på de hobbyene jeg har, men sånn er det. Saks og frua er ikke en god match. Men jeg har prøvd å måle meg frem til at det kan bli nødvendig å kombinere dem. Uff. Ja ja, jeg har trua – atter en gang har jeg trua på at det skal gå bra.. Går det ikke bra vettu, så går det jo i alle fall over 😉

Hvis ikke må jeg spørre gemalen pent om å rette opp for meg… Da er det i så fall ikke min skyld at det er skeivt mener jeg. (Ironi) He he he… Teste først. Teste er nok bra..

P.S, ukens bok kommer denne uka på torsdag, for deg som venter på den. Denne uka serveres en, kanskje to latterbomber..

 

jernbanefrua.com

#shopping #pledd #velur #ide #kreativitet #hobby #blogg                   

13 kommentarer om “3 meter velur og et pledd..

  1. Jeg er også sånn med pledd…Bjørn blir litt oppgitt…klarer ikke gå forbi..uten å ta og føle på..men….de er til hundene da….hihihi…Masse pledd som de graver seg ned i….og da er det jo greit at de ser ok ut..når de er overalt…Spennende med prosjekter…og sånn velur meter vare, har jeg på et av bordene mine i julen…Lykke til med prosjektet…

    Liker

  2. Toini: He he, ikke jeg heller. Fniis. Hundene her har nok hatt sine de også, men de er kasta nå. Med at andre etasjen ble ferdig så flytta jeg noen opp. Så jeg merka plutselig at jeg ikke hadde noe pledd i sofaen nede. Nå har jeg det 😉 Leiter enda etter det pleddet jeg har sett – men ikke synes å finne i noen butikk. Får sikkert leita mer etter det en dag 😉 he he. Velur er nok helt sikkert bra det også. Finner jeg vel snart ut av :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.