3 meter velur og et pledd..

13 kommentarer om “3 meter velur og et pledd..”

 1. Herlige deg<3
  Jeg også elsker pledd, oioi, enda en likhet:)). Har vært god på å gå forbi nå, for jeg trokke jeg har plass til flere, he he…men det er så deilig å krype ned i soffan eller stolen eller hvor det måtte være en favoritt plass<3
  Gleder meg til å følge deg og denna veluren:)) og saksa pleier og vinne kampene her i huset, så jeg sitter igjen med et skulende blikk…..Lykke til<3 gleder meg uansett<3
  Håper dagen er bedre enn i går så du slipper å drypptørke i dag, kjenner igjen den følelsen…..
  Må kvelden bli god mot deg, det skal min<3 klem<3

  Liker

 2. Orkidédatter: Så gøy :-)) Noen ganger er man nesten nødt til å gå forbi, men med en helt ny etasje å innrede så måtte jeg bare ha dette her i sofaen. For jeg oppdaga at jeg ikke hadde noen der. Prima unnskyldning altså 😉 Håper du har en herlig dag så langt ❤ Klem klem.

  Liker

 3. Pledd er kjempeherlig, og jeg elsker pledd. Har et fleecepledd som jeg forguder. Ikke noe er som å ta pleddet over seg en kald vinterkveld 🙂
  Når jeg går i butikken må jeg holde meg hardt for ikke å kjøpe nye pledd.
  Ønsker deg en kjempefin tirsdagsettermiddag ❤ 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 4. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Det er noe med det å finne det «ultimate» pleddet altså, jeg har ett jeg er på leit etter – men hittil ikke funnet :-)) Tar med meg pledd ut også jeg nå som det er så kaldt :-)) Et pledd til alt 😉 Håper du har en fin dag så langt ❤

  Liker

 5. Jeg er også sånn med pledd…Bjørn blir litt oppgitt…klarer ikke gå forbi..uten å ta og føle på..men….de er til hundene da….hihihi…Masse pledd som de graver seg ned i….og da er det jo greit at de ser ok ut..når de er overalt…Spennende med prosjekter…og sånn velur meter vare, har jeg på et av bordene mine i julen…Lykke til med prosjektet…

  Liker

 6. Toini: He he, ikke jeg heller. Fniis. Hundene her har nok hatt sine de også, men de er kasta nå. Med at andre etasjen ble ferdig så flytta jeg noen opp. Så jeg merka plutselig at jeg ikke hadde noe pledd i sofaen nede. Nå har jeg det 😉 Leiter enda etter det pleddet jeg har sett – men ikke synes å finne i noen butikk. Får sikkert leita mer etter det en dag 😉 he he. Velur er nok helt sikkert bra det også. Finner jeg vel snart ut av :-))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s