La mamma bæsje i fred..

18 kommentarer om “La mamma bæsje i fred..”

 1. Ganske betegnende tittel for hvordan det kan være å være småbarnsmor. Det er enkelte ting man helst vil gjøre i fred og ro for seg sjøl. Men – DET er ikke alltid like lett å gjennomføre når man har aktive små i huset. Jeg gikk på do alene en gang eldstemann var ca to år. Da jeg kom tilbake til stua hadde han klint svart skokrem rundt i den lyse ullsofaen…

  Liker

 2. karidansen: Herlig ærlig tittel på både denne boka og oppfølgeren =) Jeg sitter ikke med den erfaringen, men mutter lo høyt. Hele boka er veldig tatt på kornet av det å få en ny tilværelse hvor tid og ork ikke strekker til =) Oooj, svart skokrem, au da. Da er det vel fint at de har så gode smil i den alderen =))

  Liker

 3. Ha ha ha, lest… og jeg er så enig med ditt innlegg<3 det beste av alt er at det er ikke noe glamour, men direkte ærlig, med «glimt i øyet» og ja, vi elsker jo barna våres uansett3 med noen like scenarioer…min erfaring ihvertfall med hun og barn<3 :-))
  Ønsker deg en fantastisk dag<3 og en herlig helg med mye glede<3 klem

  Liker

 4. Orkidedatter: Du har lest den ja, så herlig :-)) Den er utrolig morsom – tar ting veldig på kornet tenker jeg 🙂 Oppfølgeren som kom nå i år leverer den også så langt :-)) Neste fase anbefales like mye ❤ Håper du har en gooood morgen, og at dagen og helgen blir gull ❤ Klem

  Liker

 5. Jeg ser at kommentaren min ble litt merkelig fordi jr. kasta opp midt i noen setninger her..
  Men jeg mener at du kunne ha skrevet en bok om din hund<3 og deres scenariorer. Hund og barn- mange like settinger erfarer jeg:))
  Og ja, det var det kornet som du nevner, «spot on»:))
  Beklager at det ble litt rot…
  Hvis du skriver kan jeg illustrere til boka di vennen<3
  Håper du får en fiiiiin kveld<3 Her i huset får vi pleie litt sykdom… skulle egentlig til Oslo og julemarked, men det blir soffa, pledd og julefilm<3

  Liker

 6. Orkidedatter: Ikke helt sikker på om blogg kommer til bok. He he, men en koselig tanke, især med dine illustrasjoner ❤ Oj. Håper dine snart blir friske og raske – ikke minst at helgen blir så god som den kan bli ❤ Klem klem 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s