Serieromaner. Fyllstoff eller glede..

12 kommentarer om “Serieromaner. Fyllstoff eller glede..”

 1. Heia forlag<3 håper en gang selv på godt samarbeid<3
  ❤ ISFOLKET<3 jeg må bare nevne disse bøkene og en forfatter av gull, savner deg så<3 . Fordi, når jeg begynte å lese Isfolket eller Heksemesteren brydde jeg meg ikke om hvor mange bøker det sku bli. Historien, magien, figurene og i det hele tatt INNHOLDET fanger meg og jeg drømte meg bort og «svømte» inn i boka som jeg var et publikum eller «flue på veggen». Spa for sjelen<3
  Det er herlig å ta et slik avbrekk fra hverdagens mas og tjas. Bare meg og forfatterens ord.
  Jeg kan ikke måle min leselyst med din, men etter å ha vært så dårlig som jeg har vært og finne tilbake gleden å lese ved å bli introdusert fra deg og Skjebnestier der forfatteren fanger meg med inn i dens verden, er nå dette veldig spesielt for meg og betyr så mye. Det kaller jeg -lykke-, fordi hadde det ikke vært for bokas innhold og forfatterens magi med ord så hadde ikke jeg funnet gleden igjen med bøker eller- ja, dette er sterkt- rett og slett bli bedre<3 Om det er tilfeldig- ja- det kan være, men for meg vet jeg hva det betyr. + en hjelpende hånd fra deg, som fikk meg til å se, gjøre og gjennomføre<3
  Tusen takk<3
  Jeg takker også forfattere som deler av seg, sin historie fortalt igjennom figurene i bokas øyne eller bare har fantasi, kreativitet og drømmer<3
  Et veldig godt skrevet innlegg der du igjen briljerer, herlige deg<3 Jeg ble engasjert her, må stoppe nå.
  Stå på, jeg ønsker meg flere gode bøker i serie uansett antall bare den fanger meg<3
  Ønsker deg en god hælj og en fredfull advent<3
  Sender over en kjempe klem<3 Bra jobba frua, klapp på skulderen skjønne deg<3

  Liker

 2. Orkidedatter: ❤ Så utrolig koselig å lese tankene dine, trampeklapp for deg som fant igjen lesegleden der inne 🙂 Bare bli engasjert du, det er helt topp, bare positivt når noen sprudler over av takknemlighet ovenfor bøker og deres magi ❤ Stor klem til deg 🙂

  Liker

 3. Enig med deg….selv om jeg ikke har sett sånne kommentarer da..hihih…men høres helt tåpelig ut…Vist de er så opptatt av det..så får de velge en serie som ER ferdig…hvor man vet hvor mange det ble….Jeg har nok aldri lest disse lange serieromanen…har bare vært 4-5 bøker…må kanskje prøve meg på en sånn lang…ser man kan kjøpe hele sett brukt….Skal jammen se på brukt bua her i Tofte en dag….DET skal jeg….og jeg bryr meg ikke om hvor mange…hihihi..ha en god kveld!

  Liker

 4. frodith: Det blir så langt det går an å si det som med tv-serier 🙂 Forskjellene er jo hovedsakelig at episodene kommer som pocketbøker, og at alle «bilder» og lyder lages i topplokket 😉

  Liker

 5. Selvfølgelig er det historien som teller!
  Hovedpersonen som gjerne er en sterk kvinneskikkelse.Vi følger hennes reise….i x antall bøker! Og jeg må være helt ærlig: En serieroman bør ikke overstige et visst antall, uansett hvor god historien er fordi de senere årene spesielt, har det vært en trend å skrive laaange serier, samtidig som det aldri tidligere har vært utgitt så mange serier som de siste årene! Mange blir lei når det går flere år før en serie er ferdig og når antallet nærmer seg 50 eller mer synes jeg ofte at historien blir «utvannet» ,noe av Det som fenget blir borte eller at historien «brenner ut » Det er min mening ! 😉🙂 Så kanskje er det lurt av forlagene og begrense antall bøker pr serie? Tror det er mange som mener det samme som meg! 😉😉

  Liker

 6. Mariann Kendel: Kan se en del av det her, men i bunn å grunn så må en ikke lese lengre enn man føler det er ok selv 🙂 Er man lei etter 50, men serien fortsetter så må en jo ikke lese videre. Det er nå det tenker jeg. Men å spørre om en series lengde, nesten før den første boka er tilbake fra trykken det syns jeg har blitt en uvane 🙂 Ingen vet hvor lang en helt ny serie blir så tidlig. Og jeg vil tro at det kommer an på veldig mye om når den avsluttes?! Kan tenke meg noen av grunnene i alle fall. En av grunnene kan jo være hvor mange som fortsetter å lese dem?! Gode historier har det med å fortsette så lenge alle enheter er «enige» sånn ville i alle fall jeg tenkt. At folk vil og leser dem gir jo en tilbakemelding det også :-)) Ulike meninger er uansett herlig, det er det som skaper gode dialoger 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s