Forberedelser i takt med adventskalenderen..

12 kommentarer om “Forberedelser i takt med adventskalenderen..”

 1. Jeg er vel kanskje over middels opphengt i tradisjoner, men det er nå meg. Har bestemt meg for å gi litt slipp i år, og ikke forsøke å ha så stålkontroll. Så sånn vanvittig styr blir det ikke her. Som du har lest på adventskalenderinnlegget mitt, så tør jeg neimen ikke ønske meg noen adventskalender, så vurderer sterkt å kjøpe meg en flax-kalender til meg sjøl.

  Liker

 2. Kristins hverdagsblogg: Jeg også, men heldigvis har vi aldri hatt noen «blytunge» tradisjoner. Det går mest i mat, kosen det skal bli å nyte den med litt fin dekor og stemning. Jul ❤ Jeg dropper nok kalender helt i år, det får være. Tenker jeg får i meg mer enn 24 enheter godtebiter før nyttår i alle fall 😉 humoristisk ment naturligvis. He he he.

  Liker

 3. Fotokjerring: Høres helt supert ut :-)) Tradisjoner som ender i kos tenker jeg er verdt det uansett. Er vel noe som ikke er helt riktig her om det ikke er bittelitt mas siste kvelden. He he :-))

  Liker

 4. Så bra du har en mnd du føler du har kontroll på da….har nok det jeg også..men kverna går i topplokket…og lister blir skrevet i det store og brede…Ha en god førjulstid!

  Liker

 5. Jeg har ikke noe egen kalender til MEG, men jeg har fått tradisjon med dette at jeg skal ha selv til andre. Det er gøy 🙂 Og selve jula blåser jeg mer i 😀 Men adventen er morsom 🙂

  Liker

 6. He he herlige deg<3 jeg følte jeg dingla litt som ei kule når jeg leste innlegget ditt, for en forrykende beskrivelse<3
  Ja, nei, voksen- når skjedde det:-)) ha ha…. et eller annet sted på veien…. jaja, neinei…
  Barndomsminner som er gode har jeg også tross i min erfaring, jeg elsker å tenke tilbake på det<3 det gjør godt<3
  Ønsker deg en finfin dag fineste herligste deg<3 klem

  Liker

 7. Orkidedatter: Ja nei jeg aner ikke når det skjedde. Men litt usikker på om prosessen ved det er helt fullført. For i dag er det en annen låt ❤ Håper du har en super dag så langt. Advent – hurra ❤ klem på deg 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s