Serieromaner i takknemlighetens tegn..

10 kommentarer om “Serieromaner i takknemlighetens tegn..”

 1. Wow, bra innlegg<3 det er flott at du skriver på ulike måter uten at du gulper surt opp deg selv- om du skjønner. Bare det er jo en kunst i seg selv frue<3
  Bak enhver historie eller roman, som det er skrevet om her. Ligger det som oftest et levd liv bak, opplevelser, erfaringer på godt og vondt som spinner videre og utvikler seg i ren fantasi til nedskrivde ord i ei bok. Det er både utfordrende og smertefult og traske rundt i alle disse følelsene før en får de ned på papiret. For at enhver figur i boka skal bli så «levende» som mulig gir forfatteren alt. (Kort fortalt, jeg blir skikkelig engasjert vennen, må stoppe meg selv…)
  Gjett om jeg gleder meg til ditt hode har snurra og tenkt ferdig med et eller annet som tar form oppi topplokket:-) herlig:-)
  Ønsker deg en fantastisk kveld herlige og vakre deg, klem<3

  Liker

 2. Ja jeg hadde vel ikke forsatt på en serie jeg ikke likte…jeg har enkelt bøker jeg har lagt fra meg…vist jeg ikke kommer inn i den med engang..ja da gidder jeg ikke..hihih…Ha en god kveld og kos deg med bøkene dine! Du er en ordentlig lesehest..jeg er bare kvelds leser….hihih

  Liker

 3. Toini: Enig med deg der =)) Kose meg med bøker gjør jeg ja, alt til sin tid =) Må rekke andre ting også 😉 I kveld er det håndballjentene som har fokus =) Håper du har en finfin kveld så langt =))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s