Jeg utfordrer meg sjøl…

14 kommentarer om “Jeg utfordrer meg sjøl…”

 1. oioioi, som jeg kjente meg igjen dette kasuset, sku tru vi er like her også… var litt som å lese om meg selv….men du verden hvor artig det var<3
  Herlig er du, og sånn kan det gå, he he… Litt usikker på om det er trygt å slippe deg og meg løs i noe som helst som er i nærheten av butikker eller shopping:-)), men det kan bli moro skue av det:-)) ❤ Hvorfor får jeg følelsen av "Teskjekjerringa"?….mmmm?
  Jeg ønsker deg en skikkelig fin og herlig dag der borte, et steinkast herfra, på Skedsmo (ja, om du kaster langt nok da…thjii)…
  Sender deg en stor og god klem, vennen<3 klem<3

  Liker

 2. Orkidédatter: «Teskjekjerringa» ja, der sa du noe snille ❤ He he. Forundra meg ikke om vi har likheter her å ja, vi er jo de vi er vi :-)) Håper du har en herlig dag så langt. Vi er på vei «nedover» klem klem ❤

  Liker

 3. Ja har man først fått noe inn i hus..så må det på plass..sånn er jeg også…uansett…hihih..Kos deg med varme føtter og ja..herlig med håndballjenter som reiste kjerringa…..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s