Blålys, flommer herlig over og i brøtte..

«BLÅLYS..» En samtidsserie skrevet av Margit Sandemo..

 

Blålys, en serieroman av Margit Sandemo

 

Her i brøtte har det ikke mindre enn 9 – for meg nye bøker landet i stueområdet. Ingen av de er sponset for å ha sakt det med en gang, så de fleste av dem er bøker jeg skal kose meg med litt sånn etter hvert. Den første og største skal få noen ord fra meg ganske snart, men før det igjen vil jeg vise frem serien som kom hit i dag..

Forleden dag kom jeg endelig over serien «Blålys» av Margit Sandemo. Kikka litt rundt etter den en stund nå. Den ble utgitt av Bladkompaniet i 2004, og er en av de siste seriene hun skrev, en samtidsserie på 6 bøker.

Sandemo og samtid syns jeg kan høres veldig spennende ut, så denne ser jeg faktisk veldig frem til å lese. Kikker litt nærmere på første bok..

Serien handler om «Lisa» og kollegaene hennes på sentralen i Storestad. Der står de alltid står klare for å rykke ut med ambulansen i nød. I all slags vær og til alle tider av døgnet rykker de ut for å bistå.

 

Blålys, en samtidsserie av Margit Sandemo

 

Dette er et tema jeg liker,
å være noe for andre.

I handlingen får vi i følge baksiden av første bok følge Lisa mere privat også. I jobbsammenheng er hun på team med sin hemmelige kjærlighet Martin, men han ser angivelig aldri hennes vei. Hjemme har hun det heller ikke så greit, forholdet til Espen som hun bor sammen med halter, og hun mistenker at han er utro. De siste setningene på baksiden av den første boka forteller så at det går en storalarm. En liten gutt er forsvunnet, tiden er knapp da det er frost i luften. Vil de finne ham i tide?

Ja den første boka starter en dag i julen, så kanskje denne serien vil passe meg å lese i romjula.. Når julefreden i brøtte har senket seg. Får se, men leses skal den 😀

 

 Har du lest serien «Blålys?»

 

Det kommer en omtale av den når jeg har lest og fordøyd bøkene – men en slik serie av Sandemo kjenner jeg, at jeg kan like veldig godt.

 

jernbanefrua.com

 

8 kommentarer om “Blålys, flommer herlig over og i brøtte..

  1. Toini: Tror nok nesten at man kan garantere at det blir kjærlighet, baksiden av den første boka antyder nok det ja =)) Skal si fra når jeg har lest litt jeg 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.