Blålys, flommer herlig over og i brøtte..

8 kommentarer om “Blålys, flommer herlig over og i brøtte..”

 1. Pinterest- nei, det har jeg ikke, og vet da ikke hva det er heller? Nå følte jeg meg litt på bærtur her du:-))
  Blålys har jeg jeg ikke lest, men jeg er utrolig glad i forfatteren<3 Gleder meg til omtalen allerede, et spennende og interessant pust fra Margit Sandemo<3
  Jeg kommer ikke inn på blogg jeg heller om det sku væra no trøst.. bare hvitt…
  Ønsker deg en kveld fylt med glede og seier<3 klem<3

  Liker

 2. Orkidedatter: Jeg gleder meg til å lese denne serien 🙂 Har isfolket på vent i vinter også. Spart den til hustrige vinterkvelder etter jul :-)) Kun lest enkeltstående bøker av henne hittil, utrolig gode bøker har jeg lest. Du kommer ikke inn du heller nei. Om dette var ventet krøll så syns jeg det er leit at vi ikke fikk visst dette før. Men får bare vente til vi kommer inn igjen ❤ Ha en herlig kveld snille deg ❤ Klemmer.

  Liker

 3. livetmitt93: Hvis det var meg du mente så har jeg :-)) Og nå har frua egen konto også. Jeg glemte vekk min private konto, og når jeg fikk ny telefon så ble appen logget av. Måtte logge inn igjen, og det glemte jeg å gjøre – så har ikke brukt privat kontoen på lenge :-))

  Liker

 4. Det første du nevner der…har jeg ikke..og aner ikke hva er…og kos deg med bøkene..hørtes ut som litt spenningsbok..Er vel ikke ren kjærlighet her..hihih…som jeg må ha…

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s