Blålys, flommer herlig over og i brøtte..

«BLÅLYS..» En samtidsserie skrevet av Margit Sandemo..

 

Blålys, en serieroman av Margit Sandemo

 

Her i brøtte har det ikke mindre enn 9 – for meg nye bøker landet i stueområdet. Ingen av de er sponset for å ha sakt det med en gang, så de fleste av dem er bøker jeg skal kose meg med litt sånn etter hvert. Den første og største skal få noen ord fra meg ganske snart, men før det igjen vil jeg vise frem serien som kom hit i dag..

Forleden dag kom jeg endelig over serien «Blålys» av Margit Sandemo. Kikka litt rundt etter den en stund nå. Den ble utgitt av Bladkompaniet i 2004, og er en av de siste seriene hun skrev, en samtidsserie på 6 bøker.

Sandemo og samtid syns jeg kan høres veldig spennende ut, så denne ser jeg faktisk veldig frem til å lese. Kikker litt nærmere på første bok..

Serien handler om «Lisa» og kollegaene hennes på sentralen i Storestad. Der står de alltid står klare for å rykke ut med ambulansen i nød. I all slags vær og til alle tider av døgnet rykker de ut for å bistå.

 

Blålys, en samtidsserie av Margit Sandemo

 

Dette er et tema jeg liker,
å være noe for andre.

I handlingen får vi i følge baksiden av første bok følge Lisa mere privat også. I jobbsammenheng er hun på team med sin hemmelige kjærlighet Martin, men han ser angivelig aldri hennes vei. Hjemme har hun det heller ikke så greit, forholdet til Espen som hun bor sammen med halter, og hun mistenker at han er utro. De siste setningene på baksiden av den første boka forteller så at det går en storalarm. En liten gutt er forsvunnet, tiden er knapp da det er frost i luften. Vil de finne ham i tide?

Ja den første boka starter en dag i julen, så kanskje denne serien vil passe meg å lese i romjula.. Når julefreden i brøtte har senket seg. Får se, men leses skal den 😀

 

 Har du lest serien «Blålys?»

 

Det kommer en omtale av den når jeg har lest og fordøyd bøkene – men en slik serie av Sandemo kjenner jeg, at jeg kan like veldig godt.

 

jernbanefrua.com

 

8 kommentarer om “Blålys, flommer herlig over og i brøtte..

 1. Pinterest- nei, det har jeg ikke, og vet da ikke hva det er heller? Nå følte jeg meg litt på bærtur her du:-))
  Blålys har jeg jeg ikke lest, men jeg er utrolig glad i forfatteren<3 Gleder meg til omtalen allerede, et spennende og interessant pust fra Margit Sandemo<3
  Jeg kommer ikke inn på blogg jeg heller om det sku væra no trøst.. bare hvitt…
  Ønsker deg en kveld fylt med glede og seier<3 klem<3

  Liker

 2. Orkidedatter: Jeg gleder meg til å lese denne serien 🙂 Har isfolket på vent i vinter også. Spart den til hustrige vinterkvelder etter jul :-)) Kun lest enkeltstående bøker av henne hittil, utrolig gode bøker har jeg lest. Du kommer ikke inn du heller nei. Om dette var ventet krøll så syns jeg det er leit at vi ikke fikk visst dette før. Men får bare vente til vi kommer inn igjen ❤ Ha en herlig kveld snille deg ❤ Klemmer.

  Liker

 3. livetmitt93: Hvis det var meg du mente så har jeg :-)) Og nå har frua egen konto også. Jeg glemte vekk min private konto, og når jeg fikk ny telefon så ble appen logget av. Måtte logge inn igjen, og det glemte jeg å gjøre – så har ikke brukt privat kontoen på lenge :-))

  Liker

 4. Det første du nevner der…har jeg ikke..og aner ikke hva er…og kos deg med bøkene..hørtes ut som litt spenningsbok..Er vel ikke ren kjærlighet her..hihih…som jeg må ha…

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s