Lett kaos og småkrøll..

Det er nok ingen hemmelighet lengre, at det skjer ting på denne plattformen om dagen. Ting som leder til litt krøll for blant andre meg som skriver. Alle som en på denne plattformen skal flyttes over til en ny løsning, noe som naturligvis tar litt tid. Nå har dette pågått i over en uke, og jeg håper at brikkene snart faller sånn noenlunde på plass, for jeg begynner å bli bittelitt lei av alt kaoset.. Utålmodig er kanskje et bedre ord sånn generelt, men nei, er nok bittelitt lei også nå 😉

Jeg er bittelitt lei av alle de tekniske utfordringer, og litt lei av å ikke vite ca når ting er noenlunde planlagt å være over. Det er jo noen tusen som skal flyttes så skjønner jo at det tar tid – misforstå meg rett her. He he… Det er en stor jobb som gjøres i kulissene, så prøver å være tålmodig mens jeg ivrer etter å skrive gode innlegg til deg som liker å lese. Jeg er som regel velvilligheta sjøl jeg altså, men å ikke vite noe mer om tidsaspekt etter ei uke, er nok en av de ting jeg trives litt dårligere med nå kjenner jeg. He he.

Flyttingen av oss her i blogg «blokka» er som sakt i full gang. En del er flyttet over, mens resten av oss venter på å bli flyttet. Fra de som er flyttet rapporteres det om litt uvant grums av «uro» i rekkene.

De strever med å finne igjen oss andre – som ikke er flyttet, og for å komplettere kaoset så finner ikke vi, som enda ikke er flyttet – de nyeste innleggene til de som er flyttet over. Puuh.

Det har og er nå sånn da, at en del av oss på den samme plattformen liker å følge et knippe av hverandre også, i tillegg til deg som kikker inn.. Men det er nok helt naturlig dette her også tenker jeg. Er nok en følge av at vi på en måte bytter plattform, uten å direkte bytte plattform – om du skjønner..

 

Men det blir bra igjen, alt sammen.
Bare vi finner noen som kjører julesalg –
på tålmodighet så blir det bra…

 

Detta er jo på sett og vis «baksiden» ved å blogge via en gratis løsning som dette her er – noe man bør være fullt klar over og respektere. He he. Man må nesten bare jatte med, å prøve å glise mens det pågår. Pleier å greie det fint jeg altså – men jeg vil jo som sakt levere her inne, om du skjønner hva jeg mener. Og nå er det litt mye rot. Håper så inderlig at det snart er over, så jeg kan begynne å bruke det nye.. Ser frem til det altså, for det blir jo bra – det er jeg helt sikker på..

Sånn sett innrømmer jeg helt ærlig, at det er i slike situasjoner at jeg nok skulle ønske at jeg var en smule høyere oppe på «rangstigen» alternativt med litt mer «støtte» i ryggen. Men sånn er det nå ikke per i dag. Jeg skriver og driver denne bloggen som en fulltids hobby.

Men.. til den dagen jeg er flyttet over, og har fått innredet den «nye» bloggen sånn noenlunde, så sparer jeg på gullkornene mine. Velger å ikke skrive av meg masse gode ting, som jeg nå rett og slett ikke veit om alle mine fine gode lesere får med seg.

Håper du «bærer over» med meg i denne fasen, og skulle du undres på hvor det blir av meg så ber jeg deg om å følge med på Facebook siden til bloggen. Jernbanefrua. Alternativt Instagram, Snapchat og eller Pinterest. Jernbanefrua alle steder. Jeg deler alle innleggene mine, og jeg vil – så langt det går fortsette å skrive noen ord her inne hver dag. Men gullkorn venter jeg altså med, til alt er på stell igjen ❤ Regner med at du skjønner det.

En av de finere tingene med dette kaotiske er jo, at jeg får lest masse mens det pågår. Aldri så gæli at det ikke er godt for noe si – så det er bare å glede seg.. Det blir bra..

 

jernbanefrua.com

24 kommentarer om “Lett kaos og småkrøll..

 1. Krøll ja! Jeg fant plutselig ut at jeg har blitt flyttet over i dag. Og jeg skjønner ikke bæra av nytt kontrollpanel og jadajada.. Og plutselig ligger de siste innleggene mine dobbelt opp. De må virkelig ha vært dritbra altså! 😉 Jeg kjenner at jeg er for gammel for forandringer jeg!

  Liker

 2. oh gosj…..jeg hakke veldig tolmodighet jeg heller….men dette var godt sagt, og ja, imens klør jeg meg i hodet og får vell dra på smilebåndet, da blir det sikkert bedre, godt vi kan gjøre det ilag da. Jeg er enig med og full forståelse for at gullkornene dine lar vente på seg, men da har jeg noe å se frem til<3 Vi føler noenlunde likt, og sånn blir det en stund fremover, håper jo at jeg ikke mister de skjønne leserne når jeg er overflytta, da blir jeg veldig lei meg. De er vell der "ute" et sted, og vi møtes når jeg er overflytta. Jeg har nesten ikke blitt vant med denne plattformen siden jeg er veldig ny ennå, og så blir det plutselig forandringer, men det går vell bra:-)) ekker noe teknisk av meg heller vettu….jaja, neinei, hører du noen rope i fortvilelse, er det meg…..
  Ønsker deg en alle tiders kveld, vennen<3 du er helt rå<3

  Liker

 3. Venter på overgang til ny plattform jeg også. Går på gammelmåten her hos meg og jeg publiserer hver dag, og ser at jeg har lesere på statistikken….Blir spennende å se hva som skjer…og når….

  Liker

 4. Hei 🙂 Her kommer jeg. Tuslende fra naboblokka.. Har gått opp trappene og banker på nå for å besøke deg 🙂 Klart vi vil levere. Det som er litt rart borte hos oss er at jeg aner ikke hvor mange som leser nå. Noen er det, for kommentarer kommer 😀 og jeg havnet på topplisten med sidevisningene mine :-)) 67. Plass eller noe 😀 Håper du kommer snart,selv om vi likevel må fortsette med å banke på dører. Annet system har de ikke her..

  Liker

 5. Fotokjerring: Du er flytta over ja =) Godt å lese at det skjer noe. Ser fram til at vi alle er flytta over å kan bli kjent med det nye =)) Forandringer fryder jo noen ganger, får tru detta er en av de gangene 😉

  Liker

 6. Orkidédatter: Regner med at det meste av puslespillets biter lander igjen når alt sammen er overstått =)) Til da får vi holde fast i skipsrekka 😉 he he. Vi greier detta å vi ❤ Klem klem

  Liker

 7. frodith: Hei på deg ❤ Vi halser nok etter deg snart, å vi finner nok hverandre igjen der også =) Hvis ikke blir det en lang bokmerke liste på mac-en min. Ha ha ha. Jeg har såvidt snust litt på wordpress før, så håper det er litt som jeg husker det =))

  Liker

 8. Fotokjerring: Jeg også, det funka jo 😉 Men husker jeg ikke feil så har også vi flere muligheter i det nye, så jeg tenker at når en blir litt vant med det – lar seg tulle, fjase å «drite seg ut» litt så blir det nok veldig bra =)) Vi er i samme båt alle sammen, så blir det noen snåle publiseringer fra oss, ja så er det nok sånn for flere. he he =))

  Liker

 9. Ja, mye rør og lite spenning 🙂 mmmmen…snart er vi flyttet over til et hus. Ingen venner, ingen følgere….alene mot røkla…hehe.

  Liker

 10. solliv: Tenker at det nok blir veldig bra, når vi først kommer over å får se hvordan det blir og fungerer =) Jeg har hatt wordpress en gang før, så blir det noe ala sånn det var så vil det dukke opp muligheter, men alle funksjoner er kanskje ikke på plass enda, før alle sammen er over =))

  Liker

 11. stavangerinmyheart: Vi blir nok flytta over vi også. Helt på plutselig :-)) Men det blir nok bra, kjenner det skal bli godt å få installert seg i det nye «formatet» å at ting lander litt igjen :-))

  Liker

 12. Jeg merker jeg er veldig glad for at jeg valgte blogspot.no når jeg startet blogg. Gratis, ikke reklame og enn så lenge veldig oversiktlig og grei å bruke. Kan til og med legge inn favorittene jeg følger som linker på siden, så de popper øverst når det er kommet et nytt innlegg.

  Liker

 13. Det går på gammelmåten for meg også. men det blir spennende å se hva som skjer. Kjenner jeg får lyst til å blogge fra min private hverdagblogg som jeg eier domenet på selv. Håper det kommer i orden så snart som mulig.
  Ønsker deg en kjempefin og god kveld ❤ 🙂
  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s