Ny dag nye (u)muligheter..

..He he. Det begynner å bli «ensomt» her i blokka nå, den ene etter den andre er flyttet over – å nå bare gleder jeg meg til jeg blir flytta, så jeg kan komme i orden i alt det nye.. Så mye nytt håper jeg ikke det blir, for jeg har vært borti wordpress tidligere. Noe kan jo likevel ha skjedd der også siden den gang – å jeg kan nesten ikke vente med å få hoppe over så jeg finner det ut. He he.

Jepp, det må naturligvis bli litt snakk om dette her, for det er veldig uvante tilstander om dagen. Hva ellers er det å snakke om i disse dager? At det har kommet snø? Ja det har det..

I går kom «Kong Vinter» en rur innom her på Hadeland, men skal en tru på værmeldingene så blir den dessverre ikke liggende til over jul. For min del hadde det holdt med dette her. Det som har kommet er mer enn nok vinter for meg.

Men det er først spådd sludd, så regn – før det tipper helt over til ørten minusgrader. Med andre ord kan det bli utrivelige kjøreforhold på Østlandet – og jeg håper folk har vett til å kjøre deretter.

Men, hvem er det jeg
prøver å lure? Meg sjøl?

Enkelte greier jo ikke det, alt for mange greier jo ikke vippe på blinklys bryteren om sommeren en gang – så hvordan kan jeg tru at de det gjelder skulle greie det om vinteren når en trenger lengre bremselengde?!

De siste dagene med varierende vær har jeg sett alt for mye «dritt» i trafikken. Det er ikke sommer folkens, det er ikke tida for å «rekke» å smette inn fra sidene. Det er ikke tida for å sjekke om bilen foran har avtagbart hengerfeste. Det er aldri tida for det – men i hvert fall ikke detta halvåret. Men enkelte lærer aldri. Det er kanskje en ny dag, med nye (u)muligheter. He he..

Eller så kan vi snu på flisa å si at detta er dagen for å ta det til seg?! De det gjelder altså, det er jo ikke alle – men jeg veit ikke om det gjelder deg eller naboen din. He he.

Ta det pent, så kommer alle frem.

Imens sitter jeg fortsatt her å venter på å bli flytta på. Ja bloggen altså, ikke bilen. Ha ha, tørr humor – men heldig er vel jeg som slipper å pakke bloggen over til den nye løsninga sjøl 😉 Fått «flyttemelding» i dag, så snart tar jeg automatisk med meg innleggene mine å installerer meg «i ei koselig hytte på prærien.«

En typ metafor for den nye bloggløsninga. For deg som leser vil det kun være et litt annerledes utseende en stund…

Finner boka mi å leser videre mens jeg venter. Apropos bok og bøker. Hos Jernbanefrua på fb har jeg i dag delt noen statuser rundt serieromaner. Er du i «beita» for godt lesestoff i helgen så ta gjerne en titt, og følg frua der også om du vil..

Kjør vakkert om du skal på veiene, å ha en så god dag og helg som mulig…

 

jernbanefrua.com

Pssst, for deg som følger meg her på blogg – når vi nå alle etter tur flyttes over, så finnes det en app eller nettsted som heter «Bloglovin» der kan vi finne hverandre igjen. Let gjerne opp meg der =) Bloglovin, jernbanefrua..

20 kommentarer om “Ny dag nye (u)muligheter..

 1. Jeg har fått e-post, og venter på å bli flyttet 🙂 Ser ikke noe problem på å bli flyttet over. Oppsettet er wordpress, og den bruker jeg på min private hverdagsblogg på domenet jeg selv eier. Synes det er sikrere, og man har et valg at man kan velge om den/de som kommenterer skal legge igjen mailadressen sin hver gang de kommenterer. På den måten slipper man stygge anonyme kommenterer.
  Det blir spennende, og det trengs jo noe nytt.
  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤ 🙂
  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Liker

 2. Toini: Godt å høre at du syns det går lettere enn «frykta» noe nytt er jo noe nytt =) Vært innom wordpress før, men begynner å bli en stund siden, likevel har jeg trua på at detta blir bra når en blir vant med det. Flere muligheter =)) Har bloglovin jeg også, fant deg der kan du skjønne =)

  Liker

Kommentarer er stengt.