Ny dag nye (u)muligheter..

..He he. Det begynner å bli «ensomt» her i blokka nå, den ene etter den andre er flyttet over – å nå bare gleder jeg meg til jeg blir flytta, så jeg kan komme i orden i alt det nye.. Så mye nytt håper jeg ikke det blir, for jeg har vært borti wordpress tidligere. Noe kan jo likevel ha skjedd der også siden den gang – å jeg kan nesten ikke vente med å få hoppe over så jeg finner det ut. He he.

Jepp, det må naturligvis bli litt snakk om dette her, for det er veldig uvante tilstander om dagen. Hva ellers er det å snakke om i disse dager? At det har kommet snø? Ja det har det..

I går kom «Kong Vinter» en rur innom her på Hadeland, men skal en tru på værmeldingene så blir den dessverre ikke liggende til over jul. For min del hadde det holdt med dette her. Det som har kommet er mer enn nok vinter for meg.

Men det er først spådd sludd, så regn – før det tipper helt over til ørten minusgrader. Med andre ord kan det bli utrivelige kjøreforhold på Østlandet – og jeg håper folk har vett til å kjøre deretter.

Men, hvem er det jeg
prøver å lure? Meg sjøl?

Enkelte greier jo ikke det, alt for mange greier jo ikke vippe på blinklys bryteren om sommeren en gang – så hvordan kan jeg tru at de det gjelder skulle greie det om vinteren når en trenger lengre bremselengde?!

De siste dagene med varierende vær har jeg sett alt for mye «dritt» i trafikken. Det er ikke sommer folkens, det er ikke tida for å «rekke» å smette inn fra sidene. Det er ikke tida for å sjekke om bilen foran har avtagbart hengerfeste. Det er aldri tida for det – men i hvert fall ikke detta halvåret. Men enkelte lærer aldri. Det er kanskje en ny dag, med nye (u)muligheter. He he..

Eller så kan vi snu på flisa å si at detta er dagen for å ta det til seg?! De det gjelder altså, det er jo ikke alle – men jeg veit ikke om det gjelder deg eller naboen din. He he.

Ta det pent, så kommer alle frem.

Imens sitter jeg fortsatt her å venter på å bli flytta på. Ja bloggen altså, ikke bilen. Ha ha, tørr humor – men heldig er vel jeg som slipper å pakke bloggen over til den nye løsninga sjøl 😉 Fått «flyttemelding» i dag, så snart tar jeg automatisk med meg innleggene mine å installerer meg «i ei koselig hytte på prærien.«

En typ metafor for den nye bloggløsninga. For deg som leser vil det kun være et litt annerledes utseende en stund…

Finner boka mi å leser videre mens jeg venter. Apropos bok og bøker. Hos Jernbanefrua på fb har jeg i dag delt noen statuser rundt serieromaner. Er du i «beita» for godt lesestoff i helgen så ta gjerne en titt, og følg frua der også om du vil..

Kjør vakkert om du skal på veiene, å ha en så god dag og helg som mulig…

 

jernbanefrua.com

Pssst, for deg som følger meg her på blogg – når vi nå alle etter tur flyttes over, så finnes det en app eller nettsted som heter «Bloglovin» der kan vi finne hverandre igjen. Let gjerne opp meg der =) Bloglovin, jernbanefrua..

20 kommentarer om “Ny dag nye (u)muligheter..

 1. Ha ha ha, digger tørr humor:)) og jeg er ikke flytta ennå heller, men det kommer vell etterhvert, du først tenker jeg, så kommer jeg med brask og bram etterpå og sikkert ikke skjønner noe. Har ikke værr borti plattformen før. Men litt tolmodighet som jeg ikke har må jeg grave fram og vente…. så håper vi treffes «over there» når den tid kommer… Det ekke så lett å kommentere heller, blir kasta ut og prøv igjen og feil og stopp og trykk her og der og sånn. Men jeg ekke borte…
  Vi får kjør pent vi- som skal det snart, og håpe at alle andre også gjør der…:)
  Ønsker deg en super fin fredag og helg vakre deg, må den bli fylt med glede<3 klem

  Liker

 2. Orkidedatter: Tørr humor er moro det innimellom 😉 he he. Klart vi treffes over der. Så lenge vi husker adressene så finner vi hverandre der også ❤ Du sliter med kommentarer og krøll du også ja. Får bare ta det som det kommer, så blir det så bra etterpå 😀 Nyyyt dagen :-)) Klemmer til deg og skausønnen 😉

  Liker

 3. Wenchepia: Weeee ❤ Sliter bare en god del med det tekniske her i tillegg. Vanskelig å få kommentert noen ganger. Så jeg er her jeg også ❤ Leser hos deg, men ikke fått sendt over noe hurra ❤ Klem klem.

  Liker

 4. Fotokjerring: =)) Fant deg på bloglovin. Men nå misliker jeg sterkt den appen altså, funker ikke i det hele tatt. På nett funker det, men er det riktig at jeg skal være litt delt der?! Når jeg søker på meg sjøl så får jeg i alle fall opp 2 :-/ ja ja.

  Liker

 5. Jeg har ikke blitt flyttet ennå. Kanskje er det slik at de flytter folk etter hvor mange lesere de har? Jeg ligger vel på mellom 30 og 40 om dagen, så jeg er ganske langt nede på listene. Uansett blir det nok ikke lenge til. Jeg var ute og gikk på glatta i dag. Bilen solgte jeg rett før jeg flyttet til Oslo, og jeg savner den ikke! Jeg vet ikke om jeg noen gang vil skaffe meg bil igjen. Tror heller jeg velger å bosette meg slik at jeg kan klare meg uten.

  Liker

 6. karidansen: Jeg tippa først at de flyttet etter alfabetet, men nå er jeg neimen ikke sikker på hvordan det foregår =) Bare dom har kontroll sjøl så får vi vel bare vente, he he =)) Ja nei i Oslo er det jo mange steder en ikke trenger å ha bil, heldig med det. Her greier vi oss dårlig uten ❤

  Liker

 7. Fotokjerring: Tålmodighet hjalp visst litt, for nå fungerer appen bedre, når jeg logget ut – ga litt f en god stund å så logga inn igjen. He he =)) Det blir mye nytt nå, men vi greier nok dette her også =))

  Liker

 8. Ja, det er mye snakk om den flyttinga for tiden. Jeg fikk nesten litt panikk en stund, da de som var flyttet over slet litt. Men så har jeg roet meg, og innser jo at alt ordner seg til slutt 🙂
  Jeg synes jo ting er bra her, men det er sikkert bra der også 🙂
  Bloglovin må jeg forsøke å finne frem til. Har ikke ofret det en tanke tidligere.
  Fikk epost i dag om den forestående flyttingen, så jeg regner med jeg står for tur 🙂
  Ja, vinterføre skal man ikke spøke med når man står midt oppi det, så jeg håper folk skjerper seg. Her er det mildvær og regn, men så kan det jo fort fryse på om natten. Så da må jo vi også være ytterst forsiktige 🙂
  Ønsker deg en riktig god helg ❤

  Liker

 9. Eva: Jeg tror detta blir veldig bra jeg, bare alle kommer over =) Det blir noe nytt for de fleste av oss, det er den største fordelen ❤ Behøver nok ikke engste seg over at ting går skeis =) He he.. Så du har fått mail ja, da står du nok for tur snart, så spennende =)) Håper helgen blir super..

  Liker

 10. Så bra du gleder deg litt til flytting..for hører jo bare negative ting om blogg.no om dagen…syns det er greit her jeg..ihvertfall når vi fant bloglovin.no…Så nå sitter jeg og blar i de «gamle» vennene mine og kan kose meg med en ny oppgang…MEN det tar tid å sette seg inn i mye nytt…så fint om du har vært innom her før…da blir det nok ikke så vanskelig…Jeg syns det har gått bedre en forventet for meg…men er nok mye igjen å lære…Ha en god kveld og helg, og velkommen inn i nyblokka!!

  Liker

 11. Jeg har fått e-post, og venter på å bli flyttet 🙂 Ser ikke noe problem på å bli flyttet over. Oppsettet er wordpress, og den bruker jeg på min private hverdagsblogg på domenet jeg selv eier. Synes det er sikrere, og man har et valg at man kan velge om den/de som kommenterer skal legge igjen mailadressen sin hver gang de kommenterer. På den måten slipper man stygge anonyme kommenterer.
  Det blir spennende, og det trengs jo noe nytt.
  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤ 🙂
  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  Liker

 12. Toini: Godt å høre at du syns det går lettere enn «frykta» noe nytt er jo noe nytt =) Vært innom wordpress før, men begynner å bli en stund siden, likevel har jeg trua på at detta blir bra når en blir vant med det. Flere muligheter =)) Har bloglovin jeg også, fant deg der kan du skjønne =)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s