Tekniske dubledingser…

12 kommentarer om “Tekniske dubledingser…”

 1. Og vips var du over i nyblokka…herlig<3 jeg må nok bli igjeb litt til jeg. Jeg klorer meg ikke fast, men har ikke noe valg heller og kanskje det ikke skjer før i januar heller;) jada, så jeg får blogge litt på «gamle» måten enn så lenge…
  Men du: dette var er vakkert innlegg der du strekker ut en hånd til meg eller oss som trøbler litt. Jeg sier tusen takk for det<3 Er ikke datakyndig i det hele tatt…gosj… men det blir bra til slutt<3
  Ønsker deg en kjempefin dag, klem, du er gull<3

  Liker

  1. Vipps så var jeg over også ja. Gleder meg til alle er over så vi finner en ny normal. He he ❤ Tenker at den som skjønner noe andre ikke har skjønt med alt dette nye som skjer, og som kommer så må det ikke være låst å spørre. Jeg er i alle fall åpen om å bistå om jeg skjønner noe 🙂 Alle skal trives ❤ Klem klem

   Liker

 2. Og der ser det ut som du er over på ny plattform du også…Mange som er flyttet over i morgentimene ser jeg…men ser ut som dere har fått med dere headeren? Eller har du allerede fått satt inn nytt? Ja det er ikke greit for alle…Jeg syns jeg fikk til overgangen ganske greit…Bedre en fryktet…og har allerede funnet ut at det er noen fine finesser her..som vi ikke hadde på den andre…..Ha en god dag, lykke til med ny blogg…

  Liker

  1. Ja, nå er jeg også over 🙂 Litt rart dette her, men det går seg vel til tenker jeg 🙂 Headeren fikk jeg med meg, ikke endret på noe enda. De valgene ligger ikke hos meg, så jeg skjønner at det nok venter en del mer 😉

   Liker

 3. Fint å lese. Venter fortsatt i spenning, jeg. Er så gammel at jeg ikke hadde «data» og internett da jeg gikk på skolen. Jeg tok heldigvis et datakurs i 1983 og har prøvd å følge med litt på utviklingen oppover, så håper det går bra 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s