Tekniske dubledingser…

Detta er vel muligens mitt siste innlegg via blogg som vi har kjent blogg i mange år. Etter for min del 10 år blir det nå noe nytt, og sjøl om jeg har skrittet innom wordpress en tur før så valgte jeg å bli værende på blogg – fordi blogg er blogg..

Å publisere, finne likesinnede, kommentere – alt har i alle år vært så lett og fint med blogg. Ikke no dilldall, ikke no snikksnakk. Blogg har vært blogg liksom..

Nå skjer noe annet, men jeg håper at blogg fortsatt vil være blogg – om du skjønner. Plattformen vi som er her trives ved. At sjøl om den nye løsninga vil åpne mange nye dører og muligheter, så stenger den hverken motet eller gleden for den og de som ikke er så interessert i dubledingser. I all iver etter å ville henge med i tida – ikke glem alle dem som ikke lærte om Internett på skolen.

Jeg var en av de heldige. Ha ha. Internett kom mens jeg gikk på skolen, på barneskolen fikk vi æren av å komme inn i et klasserom fullstappa av tjukkas pc-er å lære å opprette egen e-post adresse. Vi sendte e-poster til læreren for å vise at vi hadde fiksa den biffen. Jeg husker også første gangen vi fikk gnåla oss til å skrive en tentamen via pc. Fy flate, det var tøøfft… Men jeg er glad for at vi slapp med den ene gangen, lite slår en pastill eske, matpakka, pennal, brune kladdeark og hvite innføringsark – som en måtte be pent om å få et nytt av når en skreiv feil. Ikke no retur tast kan slå den følelsen av å kladde noe fullstendig uleselig, å innføre med pen skrift.

Hvem har ikke hørt den eldre generasjon si «i min barndom så…..» jeg tenker at vi alle kommer dit, jeg føler i alle fall litt på at jeg er der. Nå bytter vi «bare» bloggløsning, men ikke glem at for noen er aldri «bare» bare!

Blogg har alltid vært åpen for alle, det håper jeg det vil fortsette å være. Fint å få en bedre løsning, men jeg håper ikke det blir mer komplisert – enn at alle vil kunne glede seg over de nye tingene. Jeg føler meg heldig som helt sikkert vil finne ut av de nye tingene som kommer etter hvert, og jeg tenker med det at vi som er så heldige nå kan, og vil stille oss til disposisjon for de som ikke skjønner alt dette nye.

Frua er på Facebook, og via siden min der kan du sende melding. Frua er på Snapchat og Instagram også. Jeg kan ikke love at jeg skjønner det du måtte lure på sånn med en gang, men jeg kan love at jeg vil prøve – for at vi alle skal kunne fortsette å stortrives på blogg, og med bloggene våre.

«Den største gleda ein kan ha – er å gjera andre glad..» å alt det der. He he…

Jeg blei flytta, i nattens mulm å mørke – eller noe sånt 😉 Å her tipper jeg det vil kommer flere funksjoner ja… Håper i alle fall det..

 

jernbanefrua.com

12 kommentarer om “Tekniske dubledingser…

 1. Og vips var du over i nyblokka…herlig<3 jeg må nok bli igjeb litt til jeg. Jeg klorer meg ikke fast, men har ikke noe valg heller og kanskje det ikke skjer før i januar heller;) jada, så jeg får blogge litt på «gamle» måten enn så lenge…
  Men du: dette var er vakkert innlegg der du strekker ut en hånd til meg eller oss som trøbler litt. Jeg sier tusen takk for det<3 Er ikke datakyndig i det hele tatt…gosj… men det blir bra til slutt<3
  Ønsker deg en kjempefin dag, klem, du er gull<3

  Liker

  1. Vipps så var jeg over også ja. Gleder meg til alle er over så vi finner en ny normal. He he ❤ Tenker at den som skjønner noe andre ikke har skjønt med alt dette nye som skjer, og som kommer så må det ikke være låst å spørre. Jeg er i alle fall åpen om å bistå om jeg skjønner noe 🙂 Alle skal trives ❤ Klem klem

   Liker

 2. Og der ser det ut som du er over på ny plattform du også…Mange som er flyttet over i morgentimene ser jeg…men ser ut som dere har fått med dere headeren? Eller har du allerede fått satt inn nytt? Ja det er ikke greit for alle…Jeg syns jeg fikk til overgangen ganske greit…Bedre en fryktet…og har allerede funnet ut at det er noen fine finesser her..som vi ikke hadde på den andre…..Ha en god dag, lykke til med ny blogg…

  Liker

  1. Ja, nå er jeg også over 🙂 Litt rart dette her, men det går seg vel til tenker jeg 🙂 Headeren fikk jeg med meg, ikke endret på noe enda. De valgene ligger ikke hos meg, så jeg skjønner at det nok venter en del mer 😉

   Liker

 3. Fint å lese. Venter fortsatt i spenning, jeg. Er så gammel at jeg ikke hadde «data» og internett da jeg gikk på skolen. Jeg tok heldigvis et datakurs i 1983 og har prøvd å følge med litt på utviklingen oppover, så håper det går bra 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s