Nyere bloggtilværelse…

Den samme frua, på ny «ranch» 😉

 

Eller noe sånt. Ja, nå er også jeg flytta over til den nye løsninga – og det fortjener jo en typ test syns jeg 🙂

 

forandring
Eldre bilde, gleder enda 😉

 

🙂 I mårres skulle jeg logge på som vanlig, men skjønte nok at jeg ville møte detta nye i dag – siden det ikke skjedde noe i helga, å så skjedde. Logget meg inn på dette nye, å detta er litt rart, må innrømme det altså.. Sjøl om jeg har hatt wordpress før, så er det nå en liten omstilling likevel, tok ikke mange sekundene heller før jeg så at vi nok får flere valgmuligheter her inne etter hvert.. Jeg håper i alle fall at noen av dem kommer, ganske kjapt også egentlig 😉 Krysser labba for at det skjer når alle er overflytta og ting lander..

Jeg liker nå litt farger jeg da, jeg liker fonter også. Foreløpig er det nok en typ basic standard vi har fått servert – og det er helt greit å starte med det altså, en myk start, men savnet etter bittelitt «dill» kommer overraskende fort hos meg. He he.. Uansett.

Nå er frua her også, og det skal bli bra 🙂 Den største utfordringa så langt er faktisk linkene mine. De linkene jeg har til bloggen andre steder, de funker nå ikke lengre – vi har jo fått en S må vite. En httpS. Men jeg måtte jo ikke tru at det skulle være så enkelt å fikse det heller. Endra blei de, men ikke på mer virk enn de gamle.

Noe skal det være støtt da eller?! He he.. Går seg vel til når stedene har fått «tenkt seg om» – går seg kanskje til når jeg får tenkt meg om også 😉 he he..

Uansett. Nytt «sted» spennende. Ser fortsatt fram til at alle er overflytta – så det sakte men sikkert går seg til, en ny normal. Hva nå enn normal er da 😉

 

jernbanefrua.com

 

20 kommentarer om “Nyere bloggtilværelse…

 1. Ja, det tenker jeg også, så detta må jo bare bli bra. Men, beklager meg som fortsatt dingler her inne i gamleblokka.. begynner å bli ganske så ensomt og mørkt og trist, men ellers bra:)
  Det ordner seg nok til slutt<3 Krysser både labber og bein jeg, en myk start er nok best for meg :)) for å si det sånn…
  Jeg liker også farger og sånn:)
  Ta vare på deg selv<3 og god klem til deg<3

  Liker

  1. Detta blir bra 😀 Gleder meg til alle er over som sakt, så det blir en ny normal 😉 Håper du har en finfin dag så langt, mens du venter på alle gode greier ❤ Klem klem

   Liker

 2. Velkommen til «nyblokka» Hvordan i allverden har du klart å få de linkene der da?? Du er jo en ekspert du da…for her driver vi og leter etter enkle ting, også kommer du med dette her….hihihih….Du må nok kanskje lære bort litt..etterhvert..men jeg tror også alt ikke er helt oppe å går…Mye som virker halveis…Men godt å se du klarere dette bra..for da har vi en å spørre….hihihi…Ha en god dag!

  Liker

  1. Takk for det snille 😀 Hvordan jeg har greid det?! Vel jeg lusker rundt her i kulissene 😉 Men om jeg er noen ekspert veit jeg nå ikke da. He he. Kan jeg hjelpe med noe så gjør jeg det så langt jeg greier, bare å spørre 🙂

   Liker

  1. Du halser nok etter snart 🙂 Ja nei noen linker fungerer, å noen er nok sære på dette med http / S. Det er nok det minste man legger merke til når man får logget inn. Generelt sett er det nok sikkert utseendet du også vil legge først og mest merke til når du kommer over.

   Liker

 3. Nå er vi snart samlet her inne alle sammen, sakte men sikkert 🙂
  Jeg har ikke vært innom WordPress tidligere, så for meg var absolutt alt splitter nytt. Men det gikk fort å sette seg inn i saker og ting.

  Jeg kjenner på det samme som deg, savnet etter litt dill, farger, fonter…men satser på at det kommer seg om ikke lenge 🙂

  Håper du har en fin dag, og at den fortsetter minst like fint ❤

  Liker

  1. Takk for det snille 😀 Prøver å legge til bloggen min i wordpress appen, men det går jo så dårlig som det får gått. Muligens er det fordi alle funksjoner ikke er på plass for oss tilknytta blogg enda 🙂 Får bare avvente, å leke litt rundt her imens 😀

   Liker

 4. Nei men se der ja. Enda ei som er flyttet. Sitter her å venter enda jeg også. Men ser at du får det til, og det er jo kjempe bra 🙂 Dere er nå flinke dere som har fått prøvd dere på dette nye.

  Liker

  1. Du kommer nok snart over du også 🙂 Kjenner veldig på at jeg savner føler biten veldig. En jungel å finne frem til innlegg og bloggere syns jeg – fordi det er totalt uvant å holde på som en må nå. He he he 🙂

   Liker

 5. Liker ikke designen jeg har fått. For lite farger. For brei spalte og bildene er enten for store eller for små! Åååå! Det kan vel bare bli bedre. Om en kommer over innkjøringen da…

  Liker

  1. Ikke jeg heller, men regner med at det kommer både flere temaer – og at redigeringsbiten dukker opp snart. WordPress har jo mange temaer en kan velge i – men foreløpig ser jeg at den døra er stengt for oss. Det blir nok bedre når alle er flytta over 🙂 Krysser alle labber for det 🙂

   Liker

  1. Er så enig med deg at det ække til å tru nesten. Veldig veldig uvant dette her, men blir nok bedre når alle er flytta over. Venter nok med noen biter til alt er som det nå snart skal være 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s