En tur inn på banen..

10 kommentarer om “En tur inn på banen..”

 1. Det ser så koselig ut i den jernbanelandsbyen…og han bygger han også..akkurat som du gjør på HayDay…hihih Alt er nytt her på bloggen..men joda..vi kommer nok inni det..og jeg ser stadig nye ting dukker opp….Jeg fikk ikke med meg headeren…Det gjorde ikke de andre som kom på den tiden..mens det gjør de som blir flyttet over nå…Det er mye som ikke funker på hjem panelet mitt…Jeg får ikke opp hvor mange kommentarer som står på vent ol…Alt er dødt liksom…men..regner med det kommer…Når du sier det..så har det vært stille på fuglene her også…hmmmm….Ha en god dag!

  Liker

 2. Oi oi skal si han er flink herre mannen i huset 🙂 Dette var jo bare helt fantastisk. Mye jobb bak dette ja. Håper alt dette nye innen blogg greiene ordner seg etter vert ❤ pippipene forsvant sånn plutselig her også. Hadde jo masse. Men nå er det nesten ingen å se. Enda det er et eldorado av mat opplegg her.

  Liker

  1. Ja jeg har nesten ikke ord, han er en tålmodig og veldig kreativ sjel med dette her også. Fikler til de tøffeste men bittesmå ting 🙂 Jasså, hos deg også? Hva skjer med pippipene da tru. Litt trist å ikke skjønne…

   Liker

 3. Jeg er så imponert<3 å tenk å lage alt nesten selv, det er en kunst det. Jeg storkosa meg med å se på toget inne på snap og lese om det her<3 det hadde jeg nesten ikke trodd jeg skulle si:-))
  Utrolig flott<3
  Ja, jo, jeg er fortsatt i gamleblokka jeg, og leser med undring over alt som skjer i nybygget… lurer på om jeg kommer over snart, føler litt på det nå… men det ordner seg vell…:)
  Håper du har en knallfin kveld<3 skjønne deg, klem<3

  Liker

  1. Enig med du ❤ Han er så flink syns jeg, men litt beundring også – fordi min tålmodighet ikke er der, langt fra der. Men på den andre siden så har jeg mine greier hvor tålmodigheten er lagervare. Så det bunner vel i interesse da 😉 Knalltøft er det uansett syns jeg 😀 Det går så fint når du kommer over, tar en liten stund til en kjenner igjen hvilke menyer en strengt tatt må se på. Detta greier du finfint ❤ Klemmer

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s