En tur inn på banen..

En grunn til at jernbanefrua er jernbanefrua er naturligvis fordi det er det jeg er. Som 5-te generasjon innen jernbane i familien begynte «naturligvis» jeg også i jernbanen, å der traff jeg altså svilla i mitt liv. Jernbanemannen, også med en familie inneholdende flere røtter innen jernbanen, og som generøst ga meg tittelen Jernbanefrua. Et «kallenavn» som har hengt ved meg i noooen år nå 😉 Starta vel på jobb, i jernbanen det – om jeg ikke husker helt feil i farten..

Jernbane står med andre ord sterkt i vårt hjem, noe som kommer best til syne om en får audiens på gemalens «furterom» der han nærmest fra bunnen av holder på å lage en modelljernbane..

 

Lyst til å ta en liten kikk inn på modelljernbane anlegget til gemalen?

 

modelljernbane anlegget til gemalen

 

Du så kanskje både snutter og bilder på fruas snapchat i går. Det går som regel lang tid i mellom hver gang jeg besøker banen til gemalen. Ting tar tid, og med det er det morsommere å vente til jeg kan gå opp å si «wow» å virkelig mene det. Fy flate som ting drar seg til der oppe nå…

 

modelljernbane anlegget til gemalen

 

99,8% av alt du ser har gemalen laget bortimot helt sjøl. Materiellet (med lyder) er naturligvis kjøpt, men hus er limt sammen, natur er laget med to never å litt aviser å gode greier. Selv skigard og krakk har han sittet å snekret sammen med pinsetter å lim. Dette er absolutt ikke en hobby for meg, tålmodigheta hadde fått seg en real skrape som ikke er verdt å vise noen. He he, men dette har gemalen tålmodighet til, dette også… Vi er litt ulike der, å godt er det – det må jeg nå bare legge til. He he 🙂 Jeg har tålmodigheten min i kortmakeri og glassgravering, mens gemalens store hobby ser du her..

 

gemalens modelljernbane

For en fin park. Trærne og menneskene er kjøpt. Resten har gemalen laget…

Kommer flere innlegg fra banen når det passer seg sånn – og nå syns jeg det passet 😉

Jeg leser fortsatt i den gode boka, men snart skal du få lese hva jeg leser. Vil også legge til at det er litt uvant, men fint å blogge fra nye blogg. Jeg kjenner veldig på savnet etter følger lista. Jeg har bloglovin, men jeg skulle nå ønske at jeg slapp å bruke den så iherdig – det er så nytt for meg å bruke det at jeg glemmer å gå innom til stadighet. Bloglovin appen min er ikke så grei ser du, den viser ikke alt, henger ca en dag etter nettversjonen med innlegg å sånn. Men men, detta må jo bare gå seg til det – forhåpentligvis kommer følger funksjonen tilbake, noe annet ville vel vært snodig?! Så savner jeg det å kunne bruke wordpress appen, jeg får det i alle fall ikke til. Ikke snakk om at den vil ha bloggen min, mulig det er jeg som kløner, eller at noen funksjoner som er stengt for oss foreløpig setter et stopp for den foreløpig. Noen som har no tips der kanskje?! Ja ja, det går seg til dette her også 🙂 Kaffe løser en god del, så nå tar jeg med meg koppen ut en tur for å høre etter pippipene… De forsvant brått for vel en uke siden, ingen skjønner helt hvorfor. Men men, noen har kanskje servert noe ekstra godt?!

 

jernbanefrua.com

 

10 kommentarer om “En tur inn på banen..

 1. Det ser så koselig ut i den jernbanelandsbyen…og han bygger han også..akkurat som du gjør på HayDay…hihih Alt er nytt her på bloggen..men joda..vi kommer nok inni det..og jeg ser stadig nye ting dukker opp….Jeg fikk ikke med meg headeren…Det gjorde ikke de andre som kom på den tiden..mens det gjør de som blir flyttet over nå…Det er mye som ikke funker på hjem panelet mitt…Jeg får ikke opp hvor mange kommentarer som står på vent ol…Alt er dødt liksom…men..regner med det kommer…Når du sier det..så har det vært stille på fuglene her også…hmmmm….Ha en god dag!

  Liker

 2. Oi oi skal si han er flink herre mannen i huset 🙂 Dette var jo bare helt fantastisk. Mye jobb bak dette ja. Håper alt dette nye innen blogg greiene ordner seg etter vert ❤ pippipene forsvant sånn plutselig her også. Hadde jo masse. Men nå er det nesten ingen å se. Enda det er et eldorado av mat opplegg her.

  Liker

  1. Ja jeg har nesten ikke ord, han er en tålmodig og veldig kreativ sjel med dette her også. Fikler til de tøffeste men bittesmå ting 🙂 Jasså, hos deg også? Hva skjer med pippipene da tru. Litt trist å ikke skjønne…

   Liker

 3. Jeg er så imponert<3 å tenk å lage alt nesten selv, det er en kunst det. Jeg storkosa meg med å se på toget inne på snap og lese om det her<3 det hadde jeg nesten ikke trodd jeg skulle si:-))
  Utrolig flott<3
  Ja, jo, jeg er fortsatt i gamleblokka jeg, og leser med undring over alt som skjer i nybygget… lurer på om jeg kommer over snart, føler litt på det nå… men det ordner seg vell…:)
  Håper du har en knallfin kveld<3 skjønne deg, klem<3

  Liker

  1. Enig med du ❤ Han er så flink syns jeg, men litt beundring også – fordi min tålmodighet ikke er der, langt fra der. Men på den andre siden så har jeg mine greier hvor tålmodigheten er lagervare. Så det bunner vel i interesse da 😉 Knalltøft er det uansett syns jeg 😀 Det går så fint når du kommer over, tar en liten stund til en kjenner igjen hvilke menyer en strengt tatt må se på. Detta greier du finfint ❤ Klemmer

   Liker

 4. Lar bloggen gå på skinner. Jeg ser for meg deg, bloggen og alle leserene på slep etter togvognene. Kunne blitt ganske så artig…

  Liker

  1. Hatt det «slagordet» hele veien, men på den gamle løsninga så kom det ikke med 😉 Nå kom det med så jeg lot det stå. He he, men ja – kunne nok blitt et morsomt skue det 😀

   Liker

Kommentarer er stengt.