Babyfeil på blogg..

14 kommentarer om “Babyfeil på blogg..”

 1. Mmmm, nei, hva skal en si… jeg kjenner at jeg gruer meg litt til overflytting… det er som du sier at det blir jo en del snakk, så jeg blir en del urolig, jeg håper virkelig at alt virker snart, jeg blir stressa av alle duppeditter som jeg må ha ved siden av bloggen om det er slik…. Kan da ikke gå bakover i tid…gosj…

  og det begynner å bli utfordrende å få opp innleggene til dere fine gromminger som jeg følger, altså slik på den «siste innlegg …»men jeg finner dere på appen ennå<3

  hujameg… ja, det er ganske så mørkt i denne gata i bloggverden, jeg tror nesten alle har flytta nå nesten…og jeg har blitt forlatt og går meg snart vill her inne… tapt aldri funnet…
  Jaja, håndball blir det, så håper jeg det blir likare i morra….
  Ønsker deg en kjempefin kveld<3 klem

  (Og den knottinga….phu…, får presentere meg en gang til jeg;))

  Liker

  1. Å nei å nei, mener ikke å uroe noen som helst jeg i alle fall. Det er en innkjøringsfase 🙂 Uvant, nytt og noen tekniske krøllerier – men det blir nok BRA 😀 En dag er vel det som ikke eventuelt blir endra på helt normalt. He he, men uvant er det 🙂 Men kveld da snille?! Vil nyte dagen først jeg, å håndballkampen å ja – alt i hopa ❤ Nyt dagen. Klem klem

   Liker

  1. Under kategorier mener du?! Har med mine over, å det går finfint å bruke dem 🙂 Det jeg savner er rett å slett helheten i konseptet blogg! Å kunne følge, og kommentere på enkelt vis uten en tredjepart 🙂 Samt «husk meg» funksjon når en er innlogga sjøl. Kjipt å måtte plotte inn navn, e-post og blogg hver gang. «Redd» det på sikt vil føre til at folk da ikke «gidder» å da er halve konseptet med blogg litt borte. Det går seg vel til. Det er jo en innkjøringsfase, så tålmodigheten må bare seire den. He he he 🙂 Nyt dagen.

   Liker

 2. Ja jeg syns du hadde fått fargede sånne ikoner på siden er når jeg tittet innom sist…..men nå er de vanlig under headeren..Så at det var kommet et sted å lage dette..men har ikke prøvde meg..Så kjedelig med nett problemer..håper det ordner seg…Ja jeg sitter på gjerdet å venter….til alt har roet seg på blogg.no…Jeg er sikker på at ting ordner seg…og prøver å være tålmodig…Kos deg med håndball…Heia Norge!

  Liker

  1. Det er litt av hvert ja, men det ordner seg sikkert med tiden 🙂 Ikke bare jeg som surrer litt rundt med ting og tang. He he, rett å slett veldig uvant 😀 Norge vant, så nå sitter jeg å håper at Ungarn vinner sin kamp. Uavgjort til pause, spennende 🙂

   Liker

 3. Ja, det er mye frustrasjon å spore der ute, og litt hos meg selv og… Gamle linker til innlegg som er delt virker ikke lenger, savner som deg sårt følgefunksjonen vi hadde og at man ikke får varsel når noen svarer på dine kommentarer på andre blogger… Men alt i alt så begynner jeg å bli komfortabel med løsningen i forhold til å poste nye innlegg, og det er vesentlig enklere å blogge fra mobil nå enn før. Jeg tenker at hvis vi bare gir det tid, så vil nok slike småproblemer bli borte. De holder fortsatt på å flytte over utålmodige bloggere, så de har mye å gjøre tenker jeg… Litt is i magen, så blir det nok bra til slutt! 😉

  Liker

  1. Ja en kan nesten ikke klage for mye heller. He he, men litt info syns jeg de kunne kommet med. Hadde spart mange for frustrerende tanker og innlegg 🙂 Får i alle fall håpe vi får ønsket vårt på noe 😀

   Liker

 4. Er enda på gamle bloggen jeg. Høres ut som det ikke er så enkelt i den nye blogg verden, så kjenner jeg er små nervøs egentlig. Jeg ser ikke svarene deres lengre, hvis jeg kommenterer hos dere. Det synes jeg blir litt dumt. Men det er jo ikke verre enn at jeg må innom dere en gang til 😀 Øvelse gjør mester sa dem ❤

  Liker

  1. Joda, det er jo greit. Men veldig uvant. En innkjøringsfase uten sidestykke på enkelte ting. He he 🙂 Det går seg nok til, tenker det blir mye bedre bare når alle er over 😀 Koselig med besøk her inne da, blir fort «ensomt» uten resten av dere 🙂

   Liker

 5. Enkelt å legge ut innlegg i alle fall, men synes faktisk det var enklere før 🙂 Da kunne jeg velge en fast bildestørrelse. Her må jeg velge for hvert eneste lille bilde jeg skal poste. Men blir vel vant til det også.

  Ellers har jeg ikke fundert så mye på ting eller endringer jeg kan gjøre. Får sette meg ned med det når ting begynner å komme på plass. For få valg enda.

  Google Analytics fikk jeg ikke installert, da jeg mangler et verktøy i menyen her. Så jeg får bare smøre meg med tålmodighet og vente til de tingene også er på plass.

  Nå er det natten her…sov godt 🙂

  Liker

  1. Vi får tru det går seg til, sakte men sikkert ? Nå styrer jeg via mobilen siden det er en nett feil på feltet her. Merker vel mest savn etter Internett akkurat nå. He he he, får tru det kommer tilbake snart. Så får resten komme etter ?? Håper du får en god natt ?

   Liker

  1. La inn statistikk samme dagen jeg ble flytta over :9 Her om dagen datt den ut da fellesmailen om det kom ut, men jagde den på plass igjen, så det virker greit her ja 🙂 Følg linken i kontrollpanelet ditt i bloggen og lim inn koden under Egmont innstillinger – analytics 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s