En ting er at Internett har gått seg en tur..

En helt annen er at Ungarn vant med «ett mål for lite» for vår del.  He he. Detta er litt av en håndballkveld dere, jeg merker det – godt….. på mobildataen ? Men det er verdt det. Håndball er en av de få idrettene jeg liker å få med meg, personlig er jeg best uten ball, men nå har jentene virkelig kommet i gang, så håper de blir å se i en semifinale.

 

forandring
Eldre bilde, gleder enda 😉

 

Nå må frua, sammen med andre håndball fans – å ikke minst jentene sjøl håpe på at Tyskland vinner over Nederland i deres kamp som starter nå i kveld klokka 21. Godt jeg hadde litt data å gå på, for detta blir spennende. He he he ?

Skal du se kampen?

 

Jernbanefrua.com

 

Oppdatering: Sånn gikk det jo dessverre ikke, men en kan jo ikke si annet enn at det var sjølforskyldt – å det er nå det beste, når det først ikke går veien. Neste år er det VM, det smaker vel tross alt best. Så kjør på 😀

 

14 kommentarer om “En ting er at Internett har gått seg en tur..

 1. He-he, du ser de andre kampene også altså 😀 Jeg ser kun Norge, og knapt nok det 😀 Her går det i andre ting. The Mentalist og multitasking samtidig 😀

  Liker

 2. Ja i dag har alt annet viket…håndball må jeg ha med meg….Jeg har tenkt at andre også kunne fått vunnet en gang da…men…ja…hadde vært gøy om de «reiste kjerringa» NÅ er det kamp…Tyskland – Nederland…Krysser alt som er….labber og fingre, tær og armer….

  Liker

  1. Ja nei detta blei helt krøll det. Men for en håndball kveld det var?! Å så mye «tullball?!» jøje meg. Ja ja. Spille om 5 plassen mot Sverige på fredag da. . .

   Liker

  1. Da leiter jeg litt til jeg, for der er vi nok ikke enige 😉 Kan være enig i at det av og til kan virke sånn, men generelt er det nok flere andre idretter jeg kan tenke sånn rundt enn håndball 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s