En ting er at Internett har gått seg en tur..

En helt annen er at Ungarn vant med «ett mål for lite» for vår del.  He he. Detta er litt av en håndballkveld dere, jeg merker det – godt….. på mobildataen ? Men det er verdt det. Håndball er en av de få idrettene jeg liker å få med meg, personlig er jeg best uten ball, men nå har jentene virkelig kommet i gang, så håper de blir å se i en semifinale.

 

forandring
Eldre bilde, gleder enda 😉

 

Nå må frua, sammen med andre håndball fans – å ikke minst jentene sjøl håpe på at Tyskland vinner over Nederland i deres kamp som starter nå i kveld klokka 21. Godt jeg hadde litt data å gå på, for detta blir spennende. He he he ?

Skal du se kampen?

 

Jernbanefrua.com

 

Oppdatering: Sånn gikk det jo dessverre ikke, men en kan jo ikke si annet enn at det var sjølforskyldt – å det er nå det beste, når det først ikke går veien. Neste år er det VM, det smaker vel tross alt best. Så kjør på 😀

 

14 kommentarer om “En ting er at Internett har gått seg en tur..

 1. Her sees verken den kampen eller andre kamper. Maken til likeglade folk når det gjelder sport skal du lete lenge etter …

  Liker

  1. Da leiter jeg litt til jeg, for der er vi nok ikke enige 😉 Kan være enig i at det av og til kan virke sånn, men generelt er det nok flere andre idretter jeg kan tenke sånn rundt enn håndball 🙂

   Liker

  1. De strevde litt ja, men tok seg opp til de grader. Men det var for seint så jentene kan kun «takke» seg sjøl. God trøst i det det også. He he 😀

   Liker

Kommentarer er stengt.