En dag for ros, krøll og julekort..

Dette har vel vært en uke med stor U for frua her i brøtte. Nå nærmer den seg sakte men sikkert slutten – å jeg tenker at det kanskje er en god ting?! Hehe.

Snart har jeg hatt den første uka med bloggen på den nye løsningen, og sjøl om jeg har skrevet om både innkjøringskrøll, diverse småfeil å sånn – så må jeg jo ikke glemme alt som har vært bra heller, for det er jo ting som faktisk har blitt enklere også, syns jeg  😉 For eksempel det å skrive innlegg. Det er både oversiktelig og fint å skrive innlegg her inne. Det føles faktisk ganske fint å skrive her inne også, om du skjønner hva jeg mener når jeg sier det. Hehe, det er en «mykere» side å være inne på. Og ting som bilder og diverse er fint linet opp så en skjønner hvor en finner hva – å kan smette det inn der det passer. Sånt liker jeg. Hurra..

La gå at jeg savner følge delen, og «husk meg» ved kommentering når en er innlogget, det er ting jeg håper kommer på plass når alle er flytta over.  De siste to dagene var jeg faktisk mest frustrert over at Internett forsvant fra en stor beta av boligfeltet her. Veldig mye synes noe trøblete uten nett, nix nett betyr også nix TV for oss med fiber. Nå ser vi forferdelig lite på tv her i brøtte, men når vi ikke kunne, nei da skulle en jo sett både det ene og det andre. 3 håndballkamper og nyeste – og mest rørende episode av «Helene Sjekker inn» for min del hittil foregikk via mobildata, så det var nå bare flaks at nettet kom tilbake nå i sta, ellers hadde det fort blitt stille fra denne kanten. He he..

Så, noen dager med diverse innflytnings utfordringer til ny bloggløsning, nix Internett – og denne dagen starta med en tur til tannlegen. Da må det være bra eller?! He he. Behøver i alle fall ikke skje noe mer «krøll» nå. Vel, den tannlegetimen i dag var den tredje i rekka for samme prosjekt, så den inngår vel ikke akkurat i krøll, kun en kjedelig affære..

Håper nå at det ikke er så alt for lenge til alle er overflytta til denne løsningen, for jeg har jo et lite håp da, om at det jeg ønsker meg vil komme på plass når den gamle løsningen arkiveres for godt. For først da føler jeg egentlig at jeg, og vi alle sammen på denne plattformen kan fortsette, eller starte der vi slapp. He he.

 

jernbanefrua lager kort

 

Imens holder jeg på med de siste julekortene, en passe stor haug gikk med posten i dag, kanskje er du en av de heldige som får en julehilsen fra brøtte?! Aldri si aldri ? Bortsett fra det leses det som vanlig en hel del – å bare jeg får slått meg til ro med alt dette nye så kommer det (blant annet) mange flere ord om bøker fra meg.

Før den tid kommer nok den tredje søndagen i advent som kasta på oss, men håper å være i rute med meg sjøl igjen veldig snart.. Høres ikke feil ut det altså. He he.

 

Jernbanefrua.com

22 kommentarer om “En dag for ros, krøll og julekort..

  1. Jeg har nettopp begynt med den nye greia og jeg vet ikke hvordan jeg skal få bildene til å bli bedre. Det ble lagt ut i ulike størrelse og jeg må lære å redigere det. Men det komme vel ettehvert.
    Du er flink og snill som lager og sender kort:)

    Liker

Kommentarer er stengt.