En dag for ros, krøll og julekort..

Dette har vel vært en uke med stor U for frua her i brøtte. Nå nærmer den seg sakte men sikkert slutten – å jeg tenker at det kanskje er en god ting?! Hehe.

Snart har jeg hatt den første uka med bloggen på den nye løsningen, og sjøl om jeg har skrevet om både innkjøringskrøll, diverse småfeil å sånn – så må jeg jo ikke glemme alt som har vært bra heller, for det er jo ting som faktisk har blitt enklere også, syns jeg  😉 For eksempel det å skrive innlegg. Det er både oversiktelig og fint å skrive innlegg her inne. Det føles faktisk ganske fint å skrive her inne også, om du skjønner hva jeg mener når jeg sier det. Hehe, det er en «mykere» side å være inne på. Og ting som bilder og diverse er fint linet opp så en skjønner hvor en finner hva – å kan smette det inn der det passer. Sånt liker jeg. Hurra..

La gå at jeg savner følge delen, og «husk meg» ved kommentering når en er innlogget, det er ting jeg håper kommer på plass når alle er flytta over.  De siste to dagene var jeg faktisk mest frustrert over at Internett forsvant fra en stor beta av boligfeltet her. Veldig mye synes noe trøblete uten nett, nix nett betyr også nix TV for oss med fiber. Nå ser vi forferdelig lite på tv her i brøtte, men når vi ikke kunne, nei da skulle en jo sett både det ene og det andre. 3 håndballkamper og nyeste – og mest rørende episode av «Helene Sjekker inn» for min del hittil foregikk via mobildata, så det var nå bare flaks at nettet kom tilbake nå i sta, ellers hadde det fort blitt stille fra denne kanten. He he..

Så, noen dager med diverse innflytnings utfordringer til ny bloggløsning, nix Internett – og denne dagen starta med en tur til tannlegen. Da må det være bra eller?! He he. Behøver i alle fall ikke skje noe mer «krøll» nå. Vel, den tannlegetimen i dag var den tredje i rekka for samme prosjekt, så den inngår vel ikke akkurat i krøll, kun en kjedelig affære..

Håper nå at det ikke er så alt for lenge til alle er overflytta til denne løsningen, for jeg har jo et lite håp da, om at det jeg ønsker meg vil komme på plass når den gamle løsningen arkiveres for godt. For først da føler jeg egentlig at jeg, og vi alle sammen på denne plattformen kan fortsette, eller starte der vi slapp. He he.

 

jernbanefrua lager kort

 

Imens holder jeg på med de siste julekortene, en passe stor haug gikk med posten i dag, kanskje er du en av de heldige som får en julehilsen fra brøtte?! Aldri si aldri ? Bortsett fra det leses det som vanlig en hel del – å bare jeg får slått meg til ro med alt dette nye så kommer det (blant annet) mange flere ord om bøker fra meg.

Før den tid kommer nok den tredje søndagen i advent som kasta på oss, men håper å være i rute med meg sjøl igjen veldig snart.. Høres ikke feil ut det altså. He he.

 

Jernbanefrua.com

22 kommentarer om “En dag for ros, krøll og julekort..

 1. Jeg syns også blogginga går greit nå..:)..men slitsom å måtte fylle ut så mye for å kommentere…så håper det ordner seg med ferdigutfylt navn og bloggadresse etter hvert 🙂 Flott kort du har laget her…jammen er du kreativ og flink 🙂 Kos deg med kvelden ❤ Annebe

  Liker

  1. Ja det begynner å gå seg til veldig greit, men kjenner likevel på detta med kommentering. Håper det fikses, hvis ikke tror jeg mange vil syns det er kjedelig. Blitt vant med å slippe liksom ? Håper du har en super dag så langt ? Klem klem

   Liker

 2. Er så enig med deg. Vi må ikke glemme at det faktisk er noe positivt med den nye løsningen også. Og jeg, som deg, prøver å ha litt is i magen, og håper at alt småkrøll retter seg etterhvert… Ha en riktig fin kveld! 😉

  Liker

  1. Du har det ja, ja jeg kjenner jo at det er bedre å finere å skrive her inne, men håper resten av «pakka» kommer til å gjelde oss også, da blir jeg glad kjenner jeg. He he

   Liker

 3. Julekortene fikk jeg aldri bestilt, så i år blir det julebrev 🙂 Og det blir nok ikke sendt så enormt mange ut, de fleste har jo sluttet med sånt, dessverre. Men jeg holder på tradisjonen så lenge jeg kan. Koselig det 🙂

  Det blir jul uansett 🙂

  Liker

  1. Neimen, så kjedelig da. Men julebrev er koselig det også ? Jeg tviholder på tradisjonen, så det er ca en fast liste hvert år. Heldig er jeg som får igjen også, koselig post før jul ?

   Liker

 4. Ja ting går seg til…og jeg syns det er helt greit…men venter også på sluttresultatet…Så kjedelig uten nett…men bra du nå er på igjen…..Kos deg med julekortlaging og skriving…:-)

  Liker

  1. Ja jeg venter å venter. He he, men nå er i alle fall nettet tilbake så jeg kan fortsette å se framover. Blir ikke helt det samme uten nett kjente jeg ? Elendig på å kommentere om dagen da, men det kommer ? Leser det jeg har rukket hittil ?

   Liker

 5. Skal si du er flink til å lage kort. Dette var jo rett og slett nydelig ❤ Jeg venter nå enda på å bli flyttet jeg. Ser at dere begynner å komme inn i det nå. Og det er jo kjempe bra. Da kan jo dere fortelle meg hva jeg skal gjøre når jeg flytter inn 🙂

  Liker

  1. Tusen takk for det snille deg, ser flere hvis du kikker under «hobby» kategorien ? Ja sånn sett er det jo fint at vi blir flytta i bolker, kan jeg være til hjelp så hjelper jeg ? Liker ikke tanken noen sitter med at en skal holde ting for seg sjøl å vite at andre strever ?

   Liker

 6. Artig julekort. 🙂 Det tar litt tid å venne seg til det nye. Jeg orker ikke lære så mye av gangen, så jeg tar det litt piano. Ellers enig med deg i at det er flere ting som er bedre og mer oversiktlig nå. Fikk en epost fra teamet i dag om hva man må gjøre for å få sett leserstatistikk o.l. Foreløpig lar jeg det ligge, sjøl om det er litt moro å se hvor mange som er innom. Å være uten nett er frustrerende – særlig for den som også bruker pc’en som «tv».

  Liker

  1. Trengte en liten stund for å snu om i topplokket jeg og altså. Jeg er et vanedyr av rang tror jeg. He he ? La inn statestikk med en gang jeg, men måtte legge inn koden på nytt når den mailen kom – så det er tydelig at ting skal skje trinn for trinn ja ? Begynn med linken å lag konto, så vil du nok fort se hva du skal gjøre. Greit og oversiktelig, når du føler for det ?

   Liker

 7. Jeg ropte og skrek første dagen med ny blogg, og var full av panikkfølelse. Den har lagt seg 😀 Nå er det greit. Men ikke HELT som før… Noe er bedre noe dårligere. Jeg VIL ha følgere og sånt på samme sted. Men jeg overlever med bloglovin også. Det jeg gruer mest for nå er å legge inn statistikk-greiene. Jeg fikk en oppskrift idag… på hvordan jeg skulle gå fram. 8 laaaange punkter. Jeg kjenner jeg får vondt i magen av den…Men VIL jeg ha statistikk, så må jeg..Bruke helgen 😀

  Liker

  1. He he, det har gått seg til for min del også, men jeg kunne som deg virkelig tenkt meg å ha alt på ett sted ? Å logge inn her, å kikke der, jeg ønsker meg hele pakka ? Å legge inn statistikk tok veldig kort tid. Høres kanskje overveldende ut, men det var enkle trinn og oversiktelig. Begynn med å lage en konto så ser du det fort snille ? Håper det går greit, hvis ikke kan jeg hjelpe også, på snap eller fb..

   Liker

 8. Helt nydelige kort, de er onkli gossinne<3 og vakre<3 du er herlig god på på kort<3 alltid moro å se ditt «verk»<3

  Alt står på hode for min del når det gjelder bloggen. Henger fortsatt igjen i gamleblokka, men håper på et mirakel om at når jeg er overflytta var jeg den siste brikken og alt falt på plass slik som alle der ute ønsker. Må jo innrømme at jeg blir litt svett og grepet av panikk når jeg leser om nye blokka her og der, med alt en må «gjøre selv» om du forstår… eks: med statistikk.. phu… merkelig at det ikke er på plass, men da får jeg klarer meg uten skjønner jeg.

  Oioioi, tida flyr og jeg tørr nesten ikke åpne mailen fordi jeg blir skuffa da det ikke er noe fra blogg der. Jeg vurderer å ta ei laaaang juleferie enn planlagt herfra og håpe på detta miraklet over jul….jaja, det ordner seg vell til slutt, men jeg føler på det.. sånn rar er jeg skrudd sammen…

  Håper du får en fin og god fredag og helg med masse glede og kjærlighet<3 det skal jeg ha på flere måter<3 sender over en klem til deg og gode tanker<3 klem

  Liker

  1. Tusen takk for det gode deg ? Nei nå begynner det å bli greit syns jeg, noen dagers tilpasning så begynner det å gå seg til. Og dette med statestikk går også greit kan du skjønne. Bare du kommer over å får feelingen av det nye så blir det bra ? Alt til sin tid, å når du vil ha statistikken så kan du hyle på meg om det blir ugreit ? Klem klem

   Liker

 9. Jeg har nettopp begynt med den nye greia og jeg vet ikke hvordan jeg skal få bildene til å bli bedre. Det ble lagt ut i ulike størrelse og jeg må lære å redigere det. Men det komme vel ettehvert.
  Du er flink og snill som lager og sender kort:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s