Siste innspurt for julekort, og håndball EM for jentene..

12 kommentarer om “Siste innspurt for julekort, og håndball EM for jentene..”

 1. Så koselig innlegg<3 så fine ting og tang og krimkrams du tok med deg hjem idag<3 og jeg blir helt revet med av hobbyen din…
  Jeg får godfølelse av å lese hos deg<3 mens du sitter på godfølelsen når det gjelder å være i tute- herlig- ennå da slik jeg forstår det, he he…;))

  Nyt kvelden og helgen<3 må den bli fylt med julegleder og kjærlighet<3 klem

  Liker

  1. Takk det samme snille deg ❤ Håper du og dine har en veldig fin kveld så langt 🙂

   Ja jeg koser meg fælt med hobbyene mine, men når en trenger det minst så streiker en penn, eller så går jeg tom for lim «dotter» og sånne ting. Forbruksmateriell. Nå kommer jeg snart i mål, ja så fort den siste kampen i kveld er spilt i alle fall 😉 he he.. Klem til deeeg 🙂

   Liker

 2. Jeg liker også skaffe slike ting til kort laging. Skal prøve også å lage i mellomjula for jeg har fri.

  Jeg har norsk blogg ( foreignerat50.blogg.no) men jeg problem med å bruke den nye at jeg skal prøve å bruke igjen bloggen min på blogspot.com.
  Kan sikkert bruke det og skrive på norsk:)

  Liker

 3. Du kan dette med å kose deg du ❤ og flink er du også 🙂 Fryktelig greit å ha noe å henge fingrene i. Det gikk opp for meg nå når du skrev det. At datoen for sending er der alt. Jeg har faktisk tre julegaver jeg dessverre ikke får sendt til jul. Sånn er det når hodet ikke er med og dagene går for fort. Men får trøste seg med at det blir nyttårs gaver i stede. Du må ha en fin kveld, kos deg masse 🙂

  Liker

  1. Tusen takk for det 🙂 En herlig hobby å like å holde på med. Jeg lager kort og graverer på glass, det er mine «innertiere» selv om du sender de litt seint så tenker jeg at de nok vil prøve å rekke de frem for deg i tide. For et par år siden var jeg seint ute, men det holdt akkurat 😀 Innenlands da i alle fall 🙂 Håper du har en finfinkveld 🙂

   Liker

 4. Ser ut som du har fått med deg mye fint ja…og håndball..ja så klart følger jeg med..men i dag glemte jeg helt norges kamp!! Men så alle de andre…Vi kan jo ikke vinne hvert år..så får være litt rause…hihihi….Ha en god helg og kos deg med kortene…og PS: jeg klarte til slutt å få inn statestikken….etter å ha «knota» litt…har så vondt i hode..så hode virka ikke…hihihi..godt å ha noe å skylle på….

  Liker

  1. Ja nå har jeg lim «dotter» til de siste kortene, og sølv penn igjen ? Vi rakk det før Norge spilte i dag, resten av dagen har jogget vekk i håndball. Moro å se. Så bra at du fikk det til, godt å lese ? Får håpe hodepina gir seg fort..

   Liker

 5. Hei, jeg ser du ikke ser innlegg på bloglovin, jeg tror det er pga du kan velge nyeste først, eller eldste først osv. Er en fane på venstre siden på hovedsiden din hvor jeg må velge det HVER gang faktisk..

  Liker

  1. Ja nei jeg fant deg ikke i det hele tatt, ikke i går – og ikke i dag. Søkte opp bloggadressen din i søkemotor og kom ikke inn da heller, serverfeil sto det. Men det pussige er at det gjelder ikke bare deg heller, det er flere jeg ikke har fått opp i freden på Bloglovin, så må være noe teknisk krøll på gang. Prøve å huske på å stikke innom de jeg ikke finner – ordner seg vel, til slutt 😀

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s