En liten, men nyere introduksjon..

Jeg ser at flere har valgt og velger å kjøre en introduksjon etter at vi blei flytta over til den nye løsninga – tja, hvorfor ikke?! Hørtes ikke så verst ut det. Så, her kommer min, en kort og grei oppdatering ? 

Jernbanefrua..

Jeg heter Bente, bor på Hadeland i huset vårt – i brøtte (Hedmarksuttrykk for bakken) sammen med gemalen. En snill og grom kar som liker seg best når han kan luske rundt i kulissene av bloggen min, noe jeg respekterer. Men sjøl om han er en usynlig statist her inne så er han jo for all del «med» likevel. Her i brøtte koser vi oss no jøtt (Hadelandsuttrykk for mye) med hobbyer og andre artige «utbrudd» i tide og utide..

I sjel og virke er vi Rednecks med forkjærlighet for Country og Rockabilly. Gemalen er en typ «Solan / Reodor Felgen» om en kan snakke Flåklypa verdenen, mens jeg nok er mer en «Melvin Snerken / Ludvig» på en god del og ulike ting.. Sammen koser vi oss på bygda – og uttrykket «greie sjøl» er vårt typ felles motto. Alt kan jo fikses, men hvordan kan variere veldig. He he..

Bloggen min er en bokblogg med sidegarnityrer. For eksempel hobbyene mine / våre, noen drypp av hverdagene og humor. Humor er for oss det samme som støtdempere er for bilen = veldig greit å ha.

Her i brøtte sprudler det nærmest litt over til tider av galgenhumor, sjølironi og veldig mye latter. Frua, jeg er ei utprega kløne. Høyst ufrivillig, men når jeg holder på med noe så tar ofte iveren overhånd, sånn at jeg fort tenker en del lengre enn jeg har kommet i gjøremålene – sånt blir det mye tullball av, og en del av det kommer ut i bloggversjon. Uten lyd, men med bilde.. Tar meg ikke sjølhøytidelig i det hele tatt, for mine kløner kan jo gi andre en god latter – så noe er det jo alltids godt for.

Bloggen er en av mine lystbetonte hobbyer. Lystbetonte ting er jeg opptatt av, det hjelper meg også uvurderlig mye som kroniker – at det jeg finner på bør og skal være moro. Av og til er jo ikke ting man moro, og da gjelder det å leite etter noe moro med det. Med egen blogg trenger jeg ikke leite, blogg for meg er kos og sosialt – og kan jeg glede noen med det så er det enda bedre.. Jeg liker å spre smil og kanskje et tips etter fler. Tipsene fra meg har stort sett ikke vært sponset heller, for jeg liker å glede. Jeg er dønn ærlig, på min måte, av og til ligger meningene mellom linjene 😉

"Den største gleda ein kan ha, er å gjera andre glad" vettu...Smil til en ukjent, få dobbelt igjen...

Dette ble en veldig kort, kanskje også en sprudlende, men antakeligvis til syvende og sist en helt grei introduksjon – en del 2 for eventuelt nye besøkende 😀 Det er jo ikke så lett å skulle skrive om seg sjøl, men utfordring kan være fint det, og fikk du lyst til å lese mer – så kommer det mer. Resten blir jo historie som «dem» sier. Og den, ja den er jo i framtida 🙂

 

jernbanefrua.com

14 kommentarer om “En liten, men nyere introduksjon..

 1. Wow, som du formidler<3men du glemte hvor fantastisk, herlig og vakker du er vennen<3 med glimt i øyet og hvor mye du betyr for andre og hjerte på rett plass<3 tusen takk for at du er du<3 klem

  Liker

  1. Så noen sånne innlegg rett etter jeg kom over – og det var så koselige innlegg å lese. Så kanskje noen ville like en versjon fra meg også ? Håper formen din er enda bedre nå i kveld. Her har det gått i ett fra i mårres. Vært hos bæssmor på Hedmarken å montert juletre ? Juletre er kos.

   Liker

 2. Dette var jo en grei presentasjon. Tror det er første gang jeg har fått med meg hva du heter til fornavn, selv om jeg har lest bloggen din en stund 🙂

  Jeg tror ikke jeg kommer med noen presentasjon av meg selv. Sliter nok med å få ut andre ting jeg har på hjertet liksom 😉 Hehe 😀

  Vi skal visst være glade for at vi er de «lykkelig» utvalgte som fikk bli overført hit. Det betyr vel at vi har en viss leserskare ettersom jeg har forstått 🙂 Og det er hyggelig 🙂

  Håper du har en herlig dag 🙂 Og ønsker deg en minst like herlig kveld når den kommer ♥

  Liker

  1. Takk for det ? Står Bente i Jernbanefrua bildet i bunnen av innleggene mine, men skjønner at det kanskje ikke blir studert. He he. Ja jeg har lest mange innlegg om det de siste dagene, krysser labbene for at de som søker får lov til å kose seg videre med bloggene sine ?

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s