En liten, men nyere introduksjon..

Jeg ser at flere har valgt og velger å kjøre en introduksjon etter at vi blei flytta over til den nye løsninga – tja, hvorfor ikke?! Hørtes ikke så verst ut det. Så, her kommer min, en kort og grei oppdatering ? 

Jernbanefrua..

Jeg heter Bente, bor på Hadeland i huset vårt – i brøtte (Hedmarksuttrykk for bakken) sammen med gemalen. En snill og grom kar som liker seg best når han kan luske rundt i kulissene av bloggen min, noe jeg respekterer. Men sjøl om han er en usynlig statist her inne så er han jo for all del «med» likevel. Her i brøtte koser vi oss no jøtt (Hadelandsuttrykk for mye) med hobbyer og andre artige «utbrudd» i tide og utide..

I sjel og virke er vi Rednecks med forkjærlighet for Country og Rockabilly. Gemalen er en typ «Solan / Reodor Felgen» om en kan snakke Flåklypa verdenen, mens jeg nok er mer en «Melvin Snerken / Ludvig» på en god del og ulike ting.. Sammen koser vi oss på bygda – og uttrykket «greie sjøl» er vårt typ felles motto. Alt kan jo fikses, men hvordan kan variere veldig. He he..

Bloggen min er en bokblogg med sidegarnityrer. For eksempel hobbyene mine / våre, noen drypp av hverdagene og humor. Humor er for oss det samme som støtdempere er for bilen = veldig greit å ha.

Her i brøtte sprudler det nærmest litt over til tider av galgenhumor, sjølironi og veldig mye latter. Frua, jeg er ei utprega kløne. Høyst ufrivillig, men når jeg holder på med noe så tar ofte iveren overhånd, sånn at jeg fort tenker en del lengre enn jeg har kommet i gjøremålene – sånt blir det mye tullball av, og en del av det kommer ut i bloggversjon. Uten lyd, men med bilde.. Tar meg ikke sjølhøytidelig i det hele tatt, for mine kløner kan jo gi andre en god latter – så noe er det jo alltids godt for.

Bloggen er en av mine lystbetonte hobbyer. Lystbetonte ting er jeg opptatt av, det hjelper meg også uvurderlig mye som kroniker – at det jeg finner på bør og skal være moro. Av og til er jo ikke ting man moro, og da gjelder det å leite etter noe moro med det. Med egen blogg trenger jeg ikke leite, blogg for meg er kos og sosialt – og kan jeg glede noen med det så er det enda bedre.. Jeg liker å spre smil og kanskje et tips etter fler. Tipsene fra meg har stort sett ikke vært sponset heller, for jeg liker å glede. Jeg er dønn ærlig, på min måte, av og til ligger meningene mellom linjene 😉

"Den største gleda ein kan ha, er å gjera andre glad" vettu...Smil til en ukjent, få dobbelt igjen...

Dette ble en veldig kort, kanskje også en sprudlende, men antakeligvis til syvende og sist en helt grei introduksjon – en del 2 for eventuelt nye besøkende 😀 Det er jo ikke så lett å skulle skrive om seg sjøl, men utfordring kan være fint det, og fikk du lyst til å lese mer – så kommer det mer. Resten blir jo historie som «dem» sier. Og den, ja den er jo i framtida 🙂

 

jernbanefrua.com

14 kommentarer om “En liten, men nyere introduksjon..

Kommentarer er stengt.