Klart til oppstilling…

8 kommentarer om “Klart til oppstilling…”

 1. Måtte jo kvitte oss med litt da vi flytta..men har di faste tinga fremme ja..glad i rød jul og nisser 🙂 Utrolig koselig det nissekoret ditt da.. :)) Fine ord i det diktet..viktig å huske på 🙂 Ønsker deg en fin kveld ❤

  Liker

  1. Har ikke så mye egentlig jeg, noen store nisser. Noen ting fra barndommen og ikke minst arv. Duker og dingser, faste plasser – lass med minner ? Jula er koselig sånn. Håper du har fine dager, nå nærmer vi oss ferdige her ?

   Liker

 2. Så fine disse karene var da ❤ Her har jeg noen nisser som jeg fikk hos mine foreldre da jeg var pitte lita. Di har sin fast plass vert eneste år. En jul uten dem er ikke skikkelig jul 🙂 Dere må kose dere masse ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s