Dagen før dagen i brøtte..

8 kommentarer om “Dagen før dagen i brøtte..”

 1. Koselig mimring om Gamle dager og om dagens tradisjoner. Ja, du er nok litt over middels fan av grevinnen og henne Hovmester. Jeg er mest opptatt av den gangen han IKKE snubler over «dyret». Ellers ble jeg ganske gammel før jeg forsto sluttpoenget. Jeg trodde bare han skulle følge den gamle damen til soveromsdøra… Uskyldig moro er det uansett! 🙂 God jul til deg og dine! 😀

  Liker

  1. Helt herlig er den. Damens 90 års dag. Denne sketsjen er egentlig kun en liten bit av et større stykke som heter «Dinner for one» men jeg har enda til gode å få sett hele – om det er mulig ?

   Liker

 2. Så gøy du er så skikkelig fan da 🙂 Av Grevinnen og hovmesteren 😀 Jeg har ikke sett den på noen år nå faktisk. Men fikk med meg Tre nøtter til Askepott i sideblikket… Kos deg masse i jula 🙂 Klem

  Liker

  1. Det er noe med barndommens juleminner som blir med videre. Den der starter jula for min del. Julaften liker jeg å ha lyden av 3 nøtter til askepott, og den gamle versjonen av reisen til julestjernen mens jeg svinser hit og dit ? Håper du har en herlig kveld så langt ?

   Liker

 3. Så koselig. Var sånn jeg også lærte meg dette med pyntene. At det er ikke bare å knipse o fingrene ❤ Er glad for det man lærte som lita i dag, ellers hadde det vel bliitt ei rar jul 🙂 Dagen før dagen må sees her også. Vert eneste år. Men jeg klarte faktisk å glemme det i år. God jul til deg og dine ❤

  Liker

  1. Er så enig med deg der, veldig takknemlig for alt jeg måtte gjøre som lita – ga mange minner også i tillegg til å skjønne at alt ikke skjer av seg selv 🙂 Håper du har en finfin førstedag jul 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s