Den andre og tredje juledagen for oss i brøtte..

Tenk nå er «vi» allerede kommet til tredje juledag. Hverdagen har klaska innover oss en liten stund. Rart hvor uvant det plutselig blir? Vært noen rolige men knallfine dager for oss, ja med et unntak, og at jeg må en tur til tannlegen igjen snart – men alt i alt en veldig fin jul for oss så langt. Livet og ting som skjer bryr seg fint lite om det er jul eller en helt alminnelig onsdag altså. Ble ingen nyere bilder i går, men blomster er fortsatt fint å se på ?

julebukett

I går tok vi turen til Hedmarken for å besøke bæssmor, det blei en veldig trivelig dag med god mat på restaurant. Den var nærmest tom helt til vi begynte å spise, da kom den ene familien etter hverandre så det ble en ganske så fin stemning…

Etter middag, dessert og kaffe tuslet vi hjem til bæssmor for mer kaffe og «tullprat» manglet ikke på den mette følelsen hos noen av oss for å si det sånn.. En veldig koselig dag som avsluttet med en koselig stund hos svigermor før de siste tre av oss reiste hjem igjen til Hadeland ? Kikka litt på en film før øyelokkene blei rimelig tunge så senga tross alt var det beste stedet å oppholde seg. Sov som en stein og vipps så er det tredje juledag….

I dag går ferden «nedover» til Skedsmo for en koselig middag med gode venner. Det er faktisk første gangen alle fire av oss får det til å passe, så dette tror jeg må bli en fin og morsom dag det også ?

Det blir fort litt «dagbok» nå i Jula, sikkert ikke bare jeg som kjenner litt på det heller… Hehe – men det er vel ikke så lenge før normalen tar «oss» igjen. Gemalen skal jobbe i helga, så da skal jeg sette meg ned med en forhåpentligvis god bok som jeg skal «sparke» det nye året inn med.

 

jernbanebrua.com

12 kommentarer om “Den andre og tredje juledagen for oss i brøtte..

 1. Det er jo godt med noen hviledager innimellom alle helligdagene 😉 Det er en herlig tid. Og masse god mat, mye pynt og enorm glede 😀

  Du får nyte bøkene, det skal jeg også gjøre innimellom 🙂

  Liker

  1. Det er det, helt klart ? Men romjula gir rom for en del sosialt som en ikke får til så ofte ellers. Så nyter dagene, men nå blir det noen roligere og det blir godt det også. Håper du har herlige dager nå også ??

   Liker

  1. Jula i år har vært og er magisk ? Her i brøtte er ikke jula over før nyttårshelgen er over, og pynten finner nok ikke kassene sine igjen før langt ut i januar. Normalt litt før, men ikke denne gangen. Håper du får slappet av og nyte de siste dagene av året. Vipps så er hverdagene her igjen ?

   Liker

  1. Det er jo det, litt av alt ? I dag kom postmannen med noe utroooolig pent – så det kommer i alle fall på bloggen i morgen ? Håper du har hatt en herlig dag, akkurat sånn du liker dem ??

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s