Første og andre Juledag i brøtte..

Åååh. Gårsdagen var en sånn herlig «somledag» her i brøtte. Sto opp til en sånn passe klokke, spiste litt før vi planta baken ned i hvert vårt sete foran tittekassa. Der foregikk mesteparten av vår første dag jul, med unntak av en rusletur for svigermor mens jeg ordnet til for første juledags lunsj. Sånn gjør vi det her, dekker på til en stor og fin lunsj, frokost og middag finner vi oss sjøl. Blir fort mye mat og lite bevegelse de første juledagene, så da får en velge litt hver og en ?

Vi så en hel del på den nye tv-en her i brøtte. Først «Jul i Flåklypa» så TV med Mr Bean og en del annen moro. I går fikk vi prata å flira en hel masse mellom alt sammen, herlig å ha en sånn dag, for sjelden det skjer. Dager hvor det ikke er noe som helst planlagt, og som sakt hvor rester fra julaften er maten en kan gå å hente seg når / hvis sulten trenger seg på.

Gemalen tok en liten tur opp til «furterommet» og banen sin mens vi damene sovna en liten dupp. Alt i alt en veldig fin og avslappende dag, sammen…

gemalens modelljernbane

En bit av modelljernbanen gemalen lager helt sjøl.

I dag er det annen dag jul. Vi skal om få strakser sette nesa mot Hedmark og mer familiekos før svigermor skal hjem igjen til seg sjøl, og til slutt vi også. Nå tenker jeg at det kommer til å bli veldig stille i brøtte, men det er jo bare «tull» for i morgen skal vi ut å kose oss med venner, og plutselig er det fredag og arbeidshelg for gemalen – før et nytt år skal tikkes inn.

Tida går så fort, lurer noen ganger på om vi rekker å nyte alle dagene med alt som foregår. Er vi på plass «nok» i det som skjer? Tar meg i å tenke det – og at i dag skal jeg være der, jeg skal være på plass, i den grad jeg greier det for nå er jeg sliten. He he. Jeg var sliten i går, og det hjalp ikke nevneverdig å kjenne at en bit av en tann plutselig lå på pekefingeren min. Faderullan altså, har jo nettop løpt ned døra hos tannlegen tre turer for å reparere en annen tann. Suuuuukk.

Jeg skjønner at tannlegen har rett i at jeg er i «utskifte» modus. Gamle fyllinger «gidder» ikke mer, nye må til – men noe så typisk midt i jula da eller? Har noe moro skjedd med en av dine tenner nå i jula?

julebukett

Er ikke så mye annet å gjøre da, enn å klore tak i tannlegen så fort det lar seg gjøre å få det fiksa, moro med tenner. Det passer jo aldri at noe med dem skjer. He he. Heldigvis er det ikke vondt, nå heller. Hurra… Uansett så skal denne dagen bli fin, samma hvor ofte tunga vil borti der det er noe snodig – det må bare gå det. He he…

Noen kortere innlegg fra meg nå om dagen, litt opptatt av å nyte dagene sammen med våre – det håper jeg du også er sånn at det ikke gjør noe ? ?

 

jernbanebrua.com

6 kommentarer om “Første og andre Juledag i brøtte..

 1. Jeg koser meg glugg i hjel jeg<3 nyter dagene sammen med de jeg er så utrolig glad i og betyr mest for meg. Har senka skuldrene og bare «er».
  Så kjedelig med tanna di… jeg skjønner jo at det er noe son heter «reprasjonsalder», har nådd den også jeg- og du nå… så hva blir det neste? He , he…

  Jeg oppdaget plutselig nå at min plattform som er wordpress ikke er lik din plattform som jo skal være den samme, men som er samme gamle bloggblokka… og jeg kan hverken gi deg en stjerne eller kommentere enkelt… så jeg får da trykke meg blå og grønn og smile til livet allikevell. Jeg trodde vi ble «like» jeg, men så feil kan jeg ta…

  Uansett, vennen, kos deg og nyt masse, ta vare på hverandre og lev her og nå<3

  Stor juleklem fra meg<3

  Liker

  1. Helt «like» blei vi nok ikke da blogg fortsatt er blogg og du har «rein» wp med alle de mulighetene det gir ? Glad du har fine juledager nå, masse kos og hygge sammen med dine. Stoooor klem fra meg ?

   Liker

 2. Håres ut som det er mye kos hos deg i Brøttet i jula ..selv om du er sliten og fikk ødelagt tanna. Sånt er kjedelig når det er helligdager, bra det ikke er vondt da.. Stilig tog og vakre blomster 🙂 God jul videre ❤

  Liker

  1. Noe «må» det jo være eller. He he, heldigvis ikke vondt, så jeg regner med at jeg rekker å gjøre noe med det før det eventuelt kan bli noe mer. Tannlegen feirer jo jul også, hihi. Håper du har fine dager sammen med dine ?

   Liker

 3. Jeg føler jeg er veldig på PLASS i det jeg gjør jeg. Som oftest 🙂 Sånne somledager nyter jeg til fulle, i pysjen 😀 Men i dag har jeg gått tur også 🙂 Deilig ❤ Selv i regnet 🙂

  Liker

  1. Ååååh, ja. Sånne somledager er gull verdt. Null planer, null stress – blir litt daff av det kanskje – men veldig herlig ? Håper du nyter med begge armene og at romjula fortsetter å være koselig, som du kunne like det ?

   Liker

Kommentarer er stengt.