Første og andre Juledag i brøtte..

6 kommentarer om “Første og andre Juledag i brøtte..”

 1. Jeg koser meg glugg i hjel jeg<3 nyter dagene sammen med de jeg er så utrolig glad i og betyr mest for meg. Har senka skuldrene og bare «er».
  Så kjedelig med tanna di… jeg skjønner jo at det er noe son heter «reprasjonsalder», har nådd den også jeg- og du nå… så hva blir det neste? He , he…

  Jeg oppdaget plutselig nå at min plattform som er wordpress ikke er lik din plattform som jo skal være den samme, men som er samme gamle bloggblokka… og jeg kan hverken gi deg en stjerne eller kommentere enkelt… så jeg får da trykke meg blå og grønn og smile til livet allikevell. Jeg trodde vi ble «like» jeg, men så feil kan jeg ta…

  Uansett, vennen, kos deg og nyt masse, ta vare på hverandre og lev her og nå<3

  Stor juleklem fra meg<3

  Liker

  1. Helt «like» blei vi nok ikke da blogg fortsatt er blogg og du har «rein» wp med alle de mulighetene det gir ? Glad du har fine juledager nå, masse kos og hygge sammen med dine. Stoooor klem fra meg ?

   Liker

 2. Håres ut som det er mye kos hos deg i Brøttet i jula ..selv om du er sliten og fikk ødelagt tanna. Sånt er kjedelig når det er helligdager, bra det ikke er vondt da.. Stilig tog og vakre blomster 🙂 God jul videre ❤

  Liker

  1. Noe «må» det jo være eller. He he, heldigvis ikke vondt, så jeg regner med at jeg rekker å gjøre noe med det før det eventuelt kan bli noe mer. Tannlegen feirer jo jul også, hihi. Håper du har fine dager sammen med dine ?

   Liker

 3. Jeg føler jeg er veldig på PLASS i det jeg gjør jeg. Som oftest 🙂 Sånne somledager nyter jeg til fulle, i pysjen 😀 Men i dag har jeg gått tur også 🙂 Deilig ❤ Selv i regnet 🙂

  Liker

  1. Ååååh, ja. Sånne somledager er gull verdt. Null planer, null stress – blir litt daff av det kanskje – men veldig herlig ? Håper du nyter med begge armene og at romjula fortsetter å være koselig, som du kunne like det ?

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s